Acer Chromebook Vero 514

Produktivnost bez kompromisa

Acer Chromebook Vero 514 je naš najnoviji Chromebook računar prepun performansi i opcija. Pored toga što je napravljen ne samo da bude snažan, već i da traje i opremljen procesorom do najnovijeg Intel® Core™ i7 modela1 12. generacije, podržava i duh održivosti sa dizajnom koji koristi 30% PCR plastike.

Smanjite – za planetu Zemlju

Ovaj Chromebook računar napravljen od reciklirane plastike ima 30% PCR2 plastike u kućištu i okviru ekrana, kao i 50% plastike u kapicama tastera i zvučnicima, zbog čega se smatra pionirom u potpunoj integraciji PCR plastike u laptop računare.

Ponovo upotrebi – spasimo živote u okeanima

Ovaj Chromebook računar koristi reciklirani plastični otpad iz okeana za OceanGlass™ dodirnu tablu – pružajući vam fini osećaj dodirivanja stakla dok vaši prsti klize po dodirnoj tabli.

Reciklirajte – sačuvajmo prirodne resurse

Pakovanje od kalupljenog kartona napravljeno je od raznih vlaknastih materijala, kao što su reciklirani papir, karton ili prirodna vlakna, zahvaljujući čemu ima mnogo prednosti u odnosu na tradicionalna plastična pakovanja i stiropor.

Snažan procesor

Budući da je opremljen procesorom do modela Intel® Core™ i71 12. generacije, postići ćete više, a zahvaljujući LPDDR4x memoriji do 16 GB i izuzetno brzom M.2 PCIe Gen4x4 NVMe SSD disku do 512 GB1 sa lakoćom ćete obavljati više zadataka istovremeno.

Radite lakše i duže

Zahvaljujući bateriji koja traje 10 sati3 i ima opciju brzog punjenja – za samo 30 minuta dostiže 50% kapaciteta – možete biti još duže u pokretu.

 • Napravljen da traje

  Manje brinite o svom uređaju i usredsredite se na posao. Vojnički izdržljiv i postojan, ovaj snažni Chromebook računar je nezavisno testiran prema standardu MIL-STD-810H4 i spreman je za sve izazove na radnom mestu.

 • Vrhunski zvuk

  Tehnologija DTS® Audio i inteligentno ugrađeno pojačalo obezbeđuju kvalitetniji zvuk bez izobličenja i dublji bas, ali i štite zvučnike od oštećenja kada je zvuk pojačan do kraja.

 • Prepun opcija

  Ovaj Chromebook računar osetljiv na dodir sa ekranom Corning Gorilla Glass sa zaštitom od refleksije, takođe ima Wi-Fi 6E, kameru FHD koja smanjuje odsjaj, opcionalnu tastaturu sa pozadinskim osvetljenjem i senzor za otisak prsta, priključak HDMI 2.0 i dva priključka USB Type-C da udovolji svakodnevnoj upotrebi.

 • Ostanite produktivni sa operativnim sistemom Chrome

  Ne samo da vam operativni sistem Chrome omogućava dugo trajanje baterije već i brzo pokretanje znači brži početak rada, pojednostavljeni interfejs olakšava učenje, a integrisana zaštita od zlonamernog softvera zaustavlja viruse.

Izaberite svoj savršeni Acer Chromebook Vero 514 (CBV514-1H / CBV514-1HT)

Potražite svoj Acer Chromebook Vero 514 (CBV514-1H/CBV514-1HT) prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 PCR je skraćenica za „Post-Consumer Recycled“ (korisnička reciklirana plastika).
3 Test na pesak i prašinu u skladu sa standardom MIL-STD 810F. MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer.
4 Trajanje baterije može da se razlikuje u zavisnosti od modela i konfiguracije. Zasnovano na testu Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). Stvarni vek baterije zavisi od modela, konfiguracije (što obuhvata kapacitet skladišta, kapacitet RAM memorije, procesor koji se koristi, vrstu monitora i rezoluciju itd.), aplikacija, postavki za upravljanje napajanjem, radnih uslova i korišćenih funkcija.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.