Acer Chromebook
Plus Enterprise 514

Dizajniran za vaš dinamičan način rada

ChromeOS_logo_600x300
Chromebook Plus E 514_Craasneto_hreo
Opremljen Intel® Core™ procesorom1 i ekranom full HD od 14 inča1 Acer Chromebook Plus Enterprise 514 daje snagu vašoj radnoj snazi i tako oslobađa kreativnost organizacije i omogućava rad oflajn bilo na kom mestu.
  • 300x150-1
  • 300x150-2
  • 300x150-3
  • 300x150-4
  • 300x150-5

Uradite više nego što ste mislili da možete

Uz procesor Intel® Core™ 1 ovaj Chrombook Plus nudi više od sjajnih performansi, naprednih funkcija za rad u pokretu i efikasnog obavljanja više zadataka istovremeno.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP01
Chromebook Plus E 514_Craasneto_KSP01-1​
Ugrađeni kontrolni alati za video pozive

Automatsko poboljšanje jasnoće i osvetljenja, umanjivanje buke i zamagljivanje pozadine.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP01-2
Budite produktivni i kad ste oflajn.

File Sync, dostupna sa Chromebook Plus, automatski sinhronizuje datoteke sa Upravljačem datoteka, tako da su Google Docs, Sheets i Slides uvek dostupni – čak i kad ste oflajn.

Radite pametnije, ne napornije

Sa dva puta većom snagom, brzinom, memorijom i skladištem nego drugi uređaji i kamerom i ekranom visoke definicije, vaši ljudi su osnaženi da posao obave najbolje što mogu2.

Successful young businessman working in the office analyzing business data on notebook
Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP02-1
Proaktivna bezbednost koja smanjuje mogućnost napada

Operativni sistem bezbednog dizajna štiti vaše ljude od upada i vaš profit od skupih napada.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP02-2
Funkcije softvera i hardvera za aktivaciju produktivnosti radnika

Naš moderan, prvi operativni sistem u oblaku sa dva puta većom snagom, brzinom, memorijom i skladištenjem od drugih uređaja, osnažuje ljude da posao obave najbolje što mogu bilo da su u kancelariji, rade od kuće ili negde između.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP02-3
Uradite više uz manje troškove

Smanjite troškove posedovanja uz uređaje koji imaju 245% ROI tokom tri godine8.

Dizajn koji se ističe

Ovaj Chromebook Plus ima ekran FHD rezolucije od 14 inča sa tankim okvirom1 i premazom za zaštitu od refleksije zahvaljujući kojem korisnici mogu da budu produktivni i pri jakom svetlu. Navigacija može biti još jednostavnija na opcionom ekranu osetljivom na dodir.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP03

Energija za ceo dan. Rad za ceo dan.

DTS® Audio i baterija sa funkcijom brzog punjenja4 koja traje 9,5 sati5 čine ovaj Chromebook Plus idealnim izborom za sve one koji rade u pokretu. Možete ga poneti sa sobom bez adaptera gde god da krenete i uživati u izuzetno kvalitetnom zvuku sa dva zvučnika okrenuta nagore.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP04

Široka paleta priključaka

Povećajte svoju produktivnost zahvaljujući funkcijama kao što su opciona tastatura sa pozadinskim osvetljenjem, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.1, ugrađeni MicroSD čitač kartice, dva USB 3.2 Gen1 Type-A i USB 3.2 Gen1 Type-C priključka.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP05

Elegantan i snažan

Manje brinite o svom uređaju i usredsredite se na posao. Ovaj Chromebook Plus visokih performansi ima nezavisno potvrđenu čvrstinu vojne klase prema standardima MIL-STD 810H6.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP06

ChromeOS

ChromeOS je prvi operativni sistem baziran na oblaku koji zaposlenima nudi modernizovan način poslovanja i uređaje koji uvek brzo rade, imaju ugrađene sigurnosne funkcije, brzo se integrišu i smanjuju celokupne troškove vlasništva. Nadogradnjom na Chrome Enterprise otključavate integrisane poslovne funkcije ovog uređaja sa operativnim sistemom Chrome tako da IT sektor može da kontroliše, upravlja i obezbeđuje produktivnost radnoj snazi u oblaku uz administratorsku podršku koja je dostupna u svakom trenutku.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP7
Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP7-1_1440x800
Nadogradnja na Chrome Enterprise

Nadogradnja na Chrome Enterprise pojednostavljuje poslovanje. Smanjite troškove, pojednostavite rad, smanjite bezbednosne rizike i značajno smanjite potrebne IT resurse jer sada možete da implementirate, ažurirate i kontrolišete sve svoje uređaje u željenom obimu.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP7-2_1440x800
Unapred podešeno uključivanje u sistem

Uređaji su unapred podešeni za uključivanje u sistem, tako da IT službe mogu korisnicima da isporuče ChromeOS uređaje koji će se automatski uključiti u administrativnu mrežu kompanije čim se krajnji korisnik poveže na internet.

Dizajnirani za održivost

Napravljen od recikliranih materijala, u održivom pakovanju, sa energetski efikasnim dizajnom i EPEAT registracijom7, ovaj Chromebook Plus je u skladu sa našom Earthion inicijativom za smanjivanje otpada tokom životnog veka uređaja.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP08
Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP08-1_720x400​
Manje plastike u okeanima

Koristimo recikliranu plastiku iz okeana za OceanGlass™ dodirnu tablu na Chromebook Plus računaru. Dodirna tabla vam pruža osećaj glatkog stakla dok prstima prelazite preko njega.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP08-2_720x400
Sačuvajmo prirodne resurse

Naše pakovanje od kalupljenog kartona sadrži papir, karton i druga prirodna vlakna, zahvaljujući čemu je održivije od tradicionalnog plastičnog i stiropor pakovanja.

Izaberite svoj savršeni Acer Chromebook Plus Enterprise 514 (CBE594-1/CBE594-1T)

Potražite svoj Acer Chromebook Plus Enterprise 514 (CBE594-1/CBE594-1T) prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije ovog uređaja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 U poređenju sa najprodavanijim Chromebook računarima od jula 2022. do decembra 2022.
3 Morate biti povezani na internet da biste podesili ovu funkciju. Neophodno je da preuzmete datoteke. Morate imati dovoljno prostora za skladištenje na disku.
4 Za oko 30 minuta može biti napunjeno do 50% baterije.
5 Trajanje baterije može da se razlikuje u zavisnosti od modela i konfiguracije. Zasnovano na testu Google power_LoadTest. Stvarno trajanje baterije zavisi od modela.
6 MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer
7 EPEAT® registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Za status registracije svake zemlje, pogledajte http://www.epeat.net/.
8 IDC Business Value Snapshot, sponzoriše Google ChromeOS, The Business Value of ChromeOS, doc #US50055223, januar 2023.