Acer Chromebook Plus 516 GE

Nesputana igra na Chromebook računaru

Pripremite se za potpuno nov način igre na računaru Chromebook Plus 516 GE sa 2,5K ekranom na 120 Hz. Posebno dizajniran za posao i igru na Chromebook računaru – istraži sa lakoćom mogućnosti igre na oblaku i uživajte u igri sa velikim brojem kadrova u sekudi preko platforme NVIDIA GeForce NOW na Chromebook računaru sa najnovijim Intel® Core procesorom1.

Oslobodi igru

Bez instalacija. Bez preuzimanja. Bez gnjavaže – prepusti se igri na oblaku sa RGB gejmerskom tastaturom, ekranom na 120 Hz kristalno jasne rezolucije i uživaj u uvek dostupnoj, brzoj WiFi 6E vezi zahvaljujući kojoj možeš da igraš omiljene igre na platformi NVIDIA GeForce NOW gde god da se nalaziš. Uz stabilnu RJ45 Ethernet LAN mrežu od čak 2,5 GHz, računar je uvek povezan na mrežu pa igra teče bez prekida.

VIŠE OD 1800 IGARA

Obezbeđena je podrška za više od 1800 igara, uključujući i više od 100 besplatnih igara. Ako nemate podržanu igru, samo treba da je kupite u prodavnici igara po svom izboru i da počnete da je igrate2.

Uživaj u RTX igrama sa neverovatnim vizuelnim doživljajem

GeForce NOW članovi mogu da koriste funkciju praćenja svetlosti na oblaku. Igraj neke od najnovijih igara sa neverovatnim vizuelnim doživljajem uz funkciju praćenja svetlosti

Bez preuzimanja igara

GeForce NOW obezbeđuje članovima direktan pristup – bez čekanja na preuzimanja, ispravke ili ažuriranja. Manje vremena se provodi u čekanju, a više u igri.

Dodatna snaga da postignete više

Performanse su samo jedna od prednosti novog računara Chromebook Plus sa Intel® Core™1 procesorima. Zahvaljujući dva puta bržem Intel Core procesoru i dvostruko većoj memoriji i skladištu3, možete da uređujete Google dokumente, fotografije i video zapise dok gledate svoje omiljene emisije u rezoluciji 2,5K na ekranu od 1600p. Takođe, dodatna snaga podrazumeva bržu igru.7

 •  

  Grafička kartica Intel®

 •  

  Do 16GB

  LPDDR4X memorija1

 •  

  Do 512 GB

  SSD skladište1

Dodatna snaga zahvaljujući kojoj možete da uradite više

Uradite više na računaru Chromebook Plus. Dva puta veća memorija. Dva puta veće skladište3. A tu su i Google koji pokreće veštačka inteligencija i Adobe aplikacije sa kojima možete još više da uživate u onome što volite.

Savršena slika

Inspirišite stvaraoca u sebi i izaberite unapred instaliranu aplikaciju Google Photos na računaru Chromebook Plus. Na raspolaganju su vam poboljšane funkcije, kao što su Magic Eraser koja koristi veštačku inteligenciju za jednostavno uklanjanje neželjenih smetnji i HDR efekat koji poboljšava osvetljenost i kontrast. Možete snimati i izuzetno kvalitetne filmove u svega nekoliko koraka koristeći alatke za snimanje.

Sve što vam je potrebno da uradite sve što zamislite

Sa ugrađenim aplikacijama Google Docs, Sheets i Slides, odmah uronite u pisanje romana, pravljenje kućnog budžeta ili sastavljanje neverovatnih prezentacija.

Pristup datotekama i na mreži i van nje

Nemate Wi-Fi? Bez brige. Zahvaljujući dva puta većem skladištu2, funkcija za sinhronizaciju na računaru Chromebook Plus postaraće se da vam Google dokumenti, tabele i slajdovi uvek budu dostupni, na mreži i van nje4, tako da možete da stvarate gde god osetite nalet inspiracije.

Za svaki zadatak do svake avanture

Uči vredno, igraj žestoko na WQXGA 2560 x 1600 ekranu od 16 inča sa tankim okvirom i 100% sRGB bojama1. Uživaj u bioskopskom zvuku tehnologije DTS® Audio koji se emituje preko četiri zvučnika, pri čemu su neželjene zvučne vibracije eliminisane pomoću niskotonaca sa aktivnim potiskivanjem.

 •  

  120 Hz / 9ms

  Frekvencija / vreme odziva

 •  

  86,5%

  Odnos veličine ekrana i kućišta

 •  

  16:10

  Odnos širine i visine

 •  

  350 nita

  Osvetljenost

Igrajte sa stilom, gde god da se nalazite

Od kuće, na poslu ili gejmerskim okupljanjima – ovaj izdržljivi, lagani Chromebook od oko 1,7 kg1 je spreman za pokret, gde god da se zaputite.

RGB gejmerska tastatura

Sa Chromebook RGB gejmerskom tastaturom ćeš biti u prednosti u odnosu na protivnike. Tasteri živopisnih boja čine igru još uzbudljivijom, a funkcija registrovanja svakog pritiska na taster (anti-ghosting) omogućava brz i precizan unos komandi jer tasteri prate prste.

TwinAir hlađenje

Poboljšani dizajn sistema za hlađenje TwinAir obezbeđuje vrhunske performanse, a dodatno je unapređen sa još boljim dizajnom ventilatora i dve vakuumske cevi.

Dizajnirani za održivost

Napravljen od recikliranih materijala, u održivom pakovanju, sa energetski efikasnim dizajnom i EPEAT registracijom5, ovaj Chromebook Plus je u skladu sa našom Earthion inicijativom za smanjivanje otpada tokom životnog veka uređaja.

Prikažite se u najboljem svetlu

Chromebook Plus ima veb-kameru od 1080p1 i ugrađene alatke za video pozive koje pokreće VI i koje poboljšavaju jasnoću i osvetljenost – prikažite se u najboljem svetlu u bilo kojoj aplikaciji za video pozive.

 •  

  Acer TNR

 •  

  HDR kamera

 •  

  Automatsko izlaganje lica

Bezbednost bez brige

Ojačani različitim nivoima ugrađene zaštite – Chromebook računari štite od virusa i sprečavaju da manji problemi postanu veliki. Bez stresa, kakva bezbednost i treba da bude.

Izaberite svoj savršeni Acer Chromebook 516 GE (CBG516-2H)

Tražite svoj Acer Chromebook 516 GE (CBG516-2H) po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer
Trajanje baterije može da se razlikuje u zavisnosti od modela i konfiguracije. Zasnovano na testu Google power_LoadTest. Stvarno trajanje baterije zavisi od modela, konfiguracije.

1. Specifikacije ovog uređaja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2. Performanse i funkcije se razlikuju u zavisnosti od tipa članarine. Više informacija potražite na https://www.nvidia.com/en-us/geforce-now/memberships/.
3. U poređenju sa najprodavanijim Chromebook računarima od jula 2022. do decembra 2022.
4. Morate biti povezani na internet da biste podesili ovu funkciju. Neophodno je da preuzmete datoteke. Morate imati dovoljno prostora za skladištenje na disku.
5. EPEAT® registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Za status registracije svake zemlje, pogledajte http://www.epeat.net/.
6. Potrebna je stabilna internet veza od najmanje 60 Mb/s
7. Na osnovu vremena učitavanja i brzine prikazivanja kadrova posmatrano tokom reprezentativnog testa igre Minecraft na platformi NVIDIA GeForce NOW na Chromebook i Chromebook Plus uređajima.