Acer Chromebook
Plus 515

Chromebook dizajniran za vaš dinamičan stil života

Pogledajte video
Acer Chromebook Plus 515_Hero
Sa procesorom do modela Intel® Core™ i7 13. generacije1 i velikim FHD ekranom od 15,6 inča, Acer Chromebook Plus 515 je dizajniran da osnaži vašu produktivnost. A uz dva puta veću brzinu, memoriju i skladište2 – kao i popularne aplikacije – imate sve što vam je potrebno da uradite više.
 • logo-core-13th-i7
 • 300x150-3
 • 300x150-4
 • 300x150-5

Povećajte potencijal svog Chromebook računara

Ovaj Chromebook Plus ima procesor do modela Intel® Core™ i71 13. generacije koji nudi više od sjajnih performansi, naprednih funkcija za rad u pokretu i efikasnog obavljanja više zadataka istovremeno.

Acer Chromebook Plus 515_KSP01_Expand Your Chromebook’s Potential

Dodatna snaga zahvaljujući kojoj možete da uradite više

Uradite više na računaru Chromebook Plus. Dva puta veća brzina. Dva puta veća memorija. Dva puta veće skladište2. A tu su i Google koji pokreće veštačka inteligencija i Adobe funkcije sa kojima možete još više da uživate u onome što volite.

Acer Chromebook Plus 515_KSP02_More Power, So You Can Do More
 • Acer Chromebook Plus 515_KSP03-1_Crystal Clear Video Calls, Powered by AI_1400x800

  Kristalno jasni video pozivi iza kojih stoji veštačka inteligencija

  Zahvaljujući veb-kameri od 1080 piksela i ugrađenim alatkama za video pozive koje koriste veštačku inteligenciju za automatsko poboljšavanje oštrine i osvetljenja, eliminisanje šuma i zamućivanje pozadine, uvek ćete izgledati i zvučati sjajno, koju god aplikaciju da koristite. Isključite mikrofon i kameru jednim klikom za dodatnu privatnost i udobnost.

 • Acer Chromebook Plus 515_KSP03-2_The Apps You Need to Make Magic_1440x800

  Aplikacije koje su vam potrebne za stvaranje magije

  Inspirišite stvaraoca u sebi i izaberite unapred instaliranu aplikaciju Google Photos na računaru Chromebook Plus. Na raspolaganju su vam poboljšane funkcije, kao što su Magic Eraser koja koristi veštačku inteligenciju za jednostavno uklanjanje neželjenih smetnji i HDR efekat koji poboljšava osvetljenost i kontrast. Možete snimati i izuzetno kvalitetne filmove u svega nekoliko koraka koristeći nove alatke za snimanje.

 • Acer Chromebook Plus 515_KSP03-3_Access Your Files, Online or Off_1440x800

  Pristup datotekama i na mreži i van nje

  Nemate Wi-Fi? Bez brige. Zahvaljujući dva puta većem skladištu2, funkcija za sinhronizaciju na računaru Chromebook Plus postaraće se da vam Google dokumenti, tabele i slajdovi uvek budu dostupni, na mreži i van nje3, tako da možete da stvarate gde god osetite nalet inspiracije.

Dizajn koji se ističe

Ovaj Chromebook Plus ima veliki ekran FHD rezolucije od 15,6 inča sa tankim okvirom4 i premazom za zaštitu od refleksije zahvaljujući kojem korisnici mogu da budu produktivni i pri jakom svetlu. Navigacija može biti još jednostavnija na opcionom ekranu osetljivom na dodir.

Acer Chromebook Plus 515_KSP04_Designed To Be Seen

Baterija koja traje ceo dan. Računar na kojem možete da radite ceo dan.

DTS® Audio i baterija sa funkcijom brzog punjenja5 koja traje 10 sati6 čine ovaj Chromebook Plus od 15 inča idealnim saputnikom za zabavu u pokretu. Možete ga poneti sa sobom bez adaptera gde god da krenete i uživati u izuzetno kvalitetnom zvuku sa dva zvučnika okrenuta nagore.

Acer Chromebook Plus 515_KSP05_All Day Energy. All Day Doing.

Široka paleta priključaka

Povećajte svoju produktivnost zahvaljujući funkcijama kao što su opciona tastatura sa pozadinskim osvetljenjem, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.1, ugrađeni HDMI priključak, USB 3.2 Type-A priključak 1. gen. i dva USB 3.2 Type-C priključka 1. gen.

Acer Chromebook Plus 515_KSP06_Complete Connectivity

Elegantan i snažan

Manje brinite o svom uređaju i usredsredite se na posao. Ovaj Chromebook Plus visokih performansi ima nezavisno potvrđenu čvrstinu vojne klase prema standardima MIL-STD-810H7.

Acer Chromebook Plus 515_KSP07_Stylishly Rugged

Dizajnirani za održivost

Napravljen od recikliranih materijala, u održivom pakovanju, sa energetski efikasnim dizajnom i EPEAT registracijom8, ovaj Chromebook Plus je u skladu sa našom Earthion inicijativom za smanjivanje otpada tokom životnog veka uređaja.

Acer Chromebook Plus 515_KSP08_Designed for Sustainability
 • Acer Chromebook Plus 515_KSP09-1_Reuse – Less Plastic Waste in the Ocean_720x400​

  Manje plastike u okeanima

  Koristimo recikliranu plastiku iz okeana za OceanGlass™ dodirnu tablu na Chromebook Plus računaru. Dodirna tabla vam pruža osećaj glatkog stakla dok prstima prelazite preko njega.

 • Acer Chromebook Plus 515_KSP09-2_Recycle – Conserve Natural Resources_720x400

  Sačuvajmo prirodne resurse

  Naše pakovanje od kalupljenog kartona sadrži papir, karton i druga prirodna vlakna, zahvaljujući čemu je održivije od tradicionalnog plastičnog i stiropor pakovanja.

Izaberite svoj savršeni Acer Chromebook Plus 515 (CB515-2H/CB515-2HT)

Potražite svoj Acer Chromebook Plus 515 (CB515-2H/CB515-2HT) prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 U poređenju sa najprodavanijim Chromebook računarima od jula 2022. do decembra 2022.
3 Morate biti povezani na internet da biste podesili ovu funkciju. Neophodno je da preuzmete datoteke. Morate imati dovoljno prostora za skladištenje na disku.
4 „Tanak okvir“ se odnosi na levu i desnu stranu okvira.
5 Za oko 30 minuta može biti napunjeno do 50% baterije.
6 Trajanje baterije može da se razlikuje u zavisnosti od modela i konfiguracije. Zasnovano na testu Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). Stvarni vek baterije zavisi od modela, konfiguracije (što obuhvata kapacitet skladišta, kapacitet RAM memorije, procesor koji se koristi, vrstu monitora i rezoluciju itd.), aplikacija, postavki za upravljanje napajanjem, radnih uslova i korišćenih funkcija.
7 MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer.
8 EPEAT® registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Za status registracije svake zemlje pogledajte http://www.epeat.net/.