Acer Chromebook
Enterprise Spin 714

Stvoren za produktivan rad

Pokreće ga Intel vPro®, Intel® Evo™ platforma, ovaj 2-u-1 Acer Chromebook Spin 714 visokih performansi omogućava korisnicima da budu produktivni na bilo kom mestu sa monitorom razmere 16:10 od 14 inča1, 13. generacijom Intel® Core™ i7 procesorom1 i vojnim sertifikatom za izdržljivost, dolazi sa već otključanom nadogradnjom na Chrome Enterprise.

Snažne performanse

Sa Intel vPro®, Intel® Evo™ dizajnom i do 13. generacije Intel® Core™ i7 procesorom1, ovaj snažni Chromebook Enterprise uređaj pruža poboljšane performanse do 10%2 bolje od prethodnih generacija tako da vam nikada neće nedostajati snaga ili brzina.

Živopisna slika

Ovaj Chromebook Enterprise uređaj sa razmerom 16:10 i monitorom WUXGA (1920 X 1200) IPS od 14 inča sa uskim okvirom1 i spektrom boja 100% sRGB pruža živopisne, izuzetno tačne boje koje se slažu sa većom površinom prikaza zahvaljujući većoj visini ekrana.

Daje snagu vašem radu

Baterija koja traje 10 sati3 ima funkciju brzog punjenja zahvaljujući kojoj može da radi do četiri sata nakon manje od 30 minuta punjenja4.

Online Medical Consultancy, Appointment Concept
Izuzetna jasnoća za video-konferencije

Ovaj Chromebook Enterprise uređaj dolazi sa dva zvučnika okrenuta nagore, dva niza mikrofona i ugrađenom veb-kamerom MIPI 2K sa poklopcem za privatnost i tehnologijom privremenog smanjenja buke tako da možete da uživate u izuzetno jasnom i visokokvalitetnom zvuku i slici, čak i pri slabom osvetljenju.

KSP03-2_Quick-charging_Stylus_1440x800
Olovka koja se brzo puni

USI olovka prepoznaje 4096 nivoa osetljivosti na pritisak5 i nagib pa dobijate realističan doživljaj preciznog pisanja olovkom po papiru. Olovka se brzo puni, posle samo 15 minuta punjenja na postolju možete je koristiti do 240 minuta.

KSP03-3_Fully Connected_1440x800
Prepun opcija

Podstaknite svoju produktivnost sa opcijama kao što su Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.1, Corning® Gorilla® Glass staklo na ekranu osetljivom na dodir i tačpedu, tastaturom sa pozadinskim osvetljenjem, ugrađenim HDMI priključkom, priključkom USB Type-A i dva priključka USB Type-C sa najnovijom tehnologijom Thunderbolt™ 4.

Zvuk bez izobličenja

Tehnologija DTS® Audio i inteligentno ugrađeno pojačalo obezbeđuju kvalitetniji zvuk bez izobličenja i dublji bas, ali i štite zvučnike od oštećenja kada je zvuk pojačan do kraja.

Acer antimikrobni dizajn6, 7

Ovaj Chromebook Enterprise uređaj je opremljen sa antimikrobnim Corning® Gorilla® staklom na površini ekrana osetljivog na dodir. Antimikrobna svojstva pomažu da se sačuvaju površine koje se dodiruju od mrlja i bakterija koje izazivaju neprijatne mirise.

Ugrađeni čitač otiska prsta1

Opcionalni ugrađeni čitač otiska prsta daje vam brz i siguran način da otključate uređaj. A pošto se podaci o otisku prsta čuvaju lokalno, možete biti sigurni da su vaši podaci bezbedni i sigurni.

Praktična konvertibilnost

Koristite ovaj Chromebook Enterprise uređaj dvostruke namene na do sada nezamislive načine. Sa režimima konvertovanja računara za čak 360 stepeni možete ga jednostavno i za tren oka transformisati u tablet, laptop, preklopljen ili uspravan računar, odnosno možete ga postaviti pod bilo kojim uglom.

Elegantan i snažan

Manje brinite o svom uređaju i usredsredite se na posao. Ovaj Chromebook Enterprise uređaj ima nezavisno potvrđenu čvrstinu vojne klase prema standardima MIL-STD-810H8.

ChromeOS

Implementirajte, upravljajte i osigurajte svoj uređaj sa nadogradnjom na Chrome Enterprise. Nadogradnja na Chrome Enterprise otključava ugrađene poslovne karakteristike operativnog sistema ChromeOS. Isporučite zaposlenima uređaje na koje se odmah mogu prijaviti i zatim povezati na sistem.

KSP09-1_Chrome Enterprise Upgrade_1440x800
Nadogradnja na Chrome Enterprise

Nadogradnja na Chrome Enterprise pojednostavljuje poslovanje. Smanjite troškove, pojednostavite rad, smanjite bezbednosne rizike i značajno smanjite potrebne IT resurse jer sada možete da implementirate, ažurirate i kontrolišete sve svoje uređaje u željenom obimu.

KSP09-2_Zero-touch Enrollment_1440x800
Unapred podešeno uključivanje u sistem

Uređaji su unapred podešeni za uključivanje u sistem, tako da IT službe mogu korisnicima da isporuče ChromeOS uređaje koji će se automatski uključiti u administrativnu mrežu kompanije čim se krajnji korisnik poveže na internet.

KSP10_Designed for Sustainability_1440x800
Dizajnirani za održivost

Napravljen od materijala koji se mogu reciklirati, u održivom pakovanju i sa energetski efikasnim dizajnom i EPEAT registracijom1, ovaj Chromebook Enterprise uređaj za kombinovano učenje je u skladu sa našom Earthion inicijativom za smanjivanje otpada tokom životnog veka uređaja.

KSP10-2_Recycle – Conserve Natural Resources_1440x800
Sačuvajmo prirodne resurse

Naše pakovanje od kalupljenog kartona sadrži papir, karton i druga prirodna vlakna, zahvaljujući čemu je održivije od tradicionalnog plastičnog i stiropor pakovanja.

Izaberite svoj savršeni Acer Chromebook Enterprise Spin 714 (CP714-2W/CP714-2WN)

Potražite svoj Acer Chromebook Enterprise Spin 714 (CP714-2W/CP714-2WN) prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
Ovo merenje zasniva se na internom testu kompanije Acer obavljenom na Intel® Core™ i5 Chromebook računaru. Ovi rezultati merenja zasnivaju se na uzorcima u ranoj fazi.
Trajanje baterije može da se razlikuje u zavisnosti od modela i konfiguracije. Zasnovano na testu Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). Stvarni vek baterije zavisi od modela, konfiguracije (što obuhvata kapacitet skladišta, kapacitet RAM memorije, procesor koji se koristi, vrstu monitora i rezoluciju itd.), aplikacija, postavki za upravljanje napajanjem, radnih uslova i korišćenih funkcija.
Zasnovano na specifikacijama platforme Intel® Evo™.
Panel u USI olovci Chromebook (Acer Chromebook Enterprise Spin 714) podržava protokol USI 2.0 i korisnik može da koristi olovku nezavisnog dobavljača sa USI 2.0 sa ovim uređajem. Međutim, olovka sa postoljem koja se šalje sa ovim uređajem zasniva se na protokolu USI 1.0 sa podrškom za nagib. Olovka sa postoljem se odnosi na olovku kod Chromebook uređaja sa olovkom.
Acer antimikrobni dizajn može da se razlikuje u zavisnosti od modela/regiona. Nijedno antimikrobno rešenje, kao ni antimikrobno Corning® Gorilla® staklo niti antimikrobna tehnologija sa jonima srebra, ne garantuje zaštitu korisnika niti im pruža ikakve direktne ili podrazumevane koristi po zdravlje.
Antimikrobna zaštita je ograničena na površine koje se dodiruju. Proizvodi sa Acer antimikrobnim dizajnom imaju integrisana antimikrobna rešenja na površinama koje se intenzivno dodiruju.
MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer.
EPEAT® registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Za status registracije svake zemlje, pogledajte http://www.epeat.net/.