Acer Chromebook
Enterprise Spin 714

Stvoren za produktivan rad

Pogledaj video
acer-chromebook-enterprise-spin-714-distortion-free-sound1440x800
Konvertibilni Acer Chromebook Enterprise Spin 714 koji koristi platformu Intel vPro® – Intel® Evo™ dizajn – pomaže korisnicima da ostanu produktivni gde god da se nađu zahvaljujući njegovom IPS ekranu od 14 inča sa spektrom 100% sRGB1, Intel® Core™ i7 procesoru 12. generacije1 i čvrstini vojnog ranga.
 • logo_11th_i7_EVO
 • MIL-STD-810H
 • Wi-Fi_6E_Black
 • Thunderbolt4_Black
 • corning_gorilla_glass

Snažne performanse

Sa platformom Intel vPro®, Intel® Evo™ dizajnom – Intel® Core™ i7 procesorom 12. generacije1 dobijate za 20% bolje performanse u odnosu na prethodne generacije, a svoj Chromebook možete da pokrenete za manje od jedne sekunde.

acer-chromebook-enterprise-spin-714-the-power-to-perform1440x800

Živopisna slika

WQXGA (2560 X 1600) IPS ekran osetljiv na dodir od 14 inča sa odnosom 16:10, tankim okvirom1, spektrom 100% sRGB i TÜV potvrdom o niskom nivou plave svetlosti1, 2 krase živopisne i neverovatno precizne boje i odnos širine i visine koji poboljšava produktivnost sa većom površinom prikaza zahvaljujući većoj visini ekrana.

acer-chromebook-enterprise-spin-714-vivid-visuals1440x800

Dizajniran za video konferencije

Sa FHD MIPI veb-kamerom koja koristi tehnologiju temporalnog potiskivanja šuma, dva zvučnika okrenuta nagore i dva mikrofona dobijate jasniji zvuk i sliku visokog kvaliteta – čak i pri slabijem osvetljenju.

acer-chromebook-enterprise-spin-714-designed-for-video-conferencing1440x800

Zvuk bez izobličenja

Tehnologija zvuka DTS® Audio i ugrađeno inteligentno pojačalo obezbeđuju kvalitetniji zvuk bez izobličenja i dublji bas, dok istovremeno štite zvučnike od oštećenja kada zvuk pojačate za do 256%3 više nego što je to moguće kod standardnih laptop računara.

acer-chromebook-enterprise-spin-714-distortion-free-sound1440x800

Potpuno povezan

Poboljšajte svoju produktivnost sa mrežom Wi-Fi 6E, tehnologijom Bluetooth 5.2, ekranom osetljivim na dodir i tačpedom sa Corning® Gorilla® staklom, tastaturom sa pozadinskim osvetljenjem i mnogim drugim prednostima.

 • 1x

  HDMI priključak

   

 • 2x

  Thunderbolt™ 4 (USB-C)

   

Young smiling businesswoman working at the laptop in open space office.; Shutterstock ID 1903999321; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -

Baterija koja se brzo puni i traje ceo dan

Baterija koja traje 10 sati4 ima funkciju brzog punjenja zahvaljujući kojoj laptop možete da koristite do četiri sata nakon manje od 30 minuta punjenja5.

acer-chromebook-enterprise-spin-714-all-day-fast-charging-battery1440x800

Olovka koja se brzo puni

USI olovka prepoznaje 4096 nivoa osetljivosti na pritisak pa dobijate realističan doživljaj preciznog pisanja olovkom po papiru. Olovka se brzo puni, posle samo 15 minuta punjenja na postolju možete je koristiti čak 240 minuta.

African American Medical Doctor is Explaining Diagnosis to a Patient on a Computer in a Health Clinic. Medical Health Care Professional Showing Test Results, Patient Treatment Planning.; Shutterstock ID 1908881998; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -
 • acer-chromebook-spin-714-antimicrobial-touchscreen

  Acer monitor sa antimikrobnim premazom7

  Ovaj Chromebook ima antimikrobno Corning® Gorilla® staklo na površini ekrana osetljivog na dodir koje štiti površine koje se dodiruju od bakterija koje stvaraju mrlje i neprijatne mirise.

 • acer-chromebook-spin-714-stylishly-rugged-l

  Elegantan i snažan

  Manje brinite o svom uređaju i usredsredite se na posao. Ovaj Chromebook ima nezavisno potvrđenu čvrstinu vojne klase prema standardima MIL-STD-810H8.

Praktična konvertibilnost

Koristite ovaj Chromebook dvostruke namene na do sada nezamislive načine. Sa režimima konvertovanja računara za čak 360 stepeni možete ga jednostavno i za tren oka transformisati u tablet, laptop ili preklopljen računar, odnosno možete ga postaviti pod bilo kojim uglom.

acer-chromebook-enterprise-spin-714-convenient-convertibility1440x800
 • acer-chromebook-spin-714-chrome-enterprise-upgrade

  Nadogradnja na Chrome Enterprise

  Chrome Enterprise pojednostavljuje poslovanje. Smanjite troškove, pojednostavite rad, smanjite bezbednosne rizike i značajno smanjite potrebne IT resurse jer sada možete da implementirate, ažurirate i kontrolišete sve svoje uređaje u željenom obimu.

 • acer-chromebook-spin-714-zero-touch enrollment

  Unapred podešeno uključivanje u sistem

  Uređaji su unapred podešeni za uključivanje u sistem, tako da IT službe mogu korisnicima da isporuče Chrome OS uređaje koji će se automatski uključiti u administrativnu mrežu kompanije čim se krajnji korisnik poveže na internet.

Izaberite svoj savršeni Acer Chromebook Enterprise Spin 714 (CP714-1WN)

Potražite svoj Acer Chromebook Enterprise Spin 714 (CP714-1WN) prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 Ovaj ekran ima panel koji emituje malu količinu plave svetlosti i kada se nalazi u podrazumevanom režimu rada: standardnom, može se smatrati da je u skladu sa TÜV Rheinland specifikacijama. Uloga funkcije Low Blue Light je da smanji količinu plave svetlosti i tako zaštiti oči korisnika.
3 Jačina zvuka je za 180% do 256% veća u odnosu na standardne laptop računare u zavisnosti od datoteka koje se reprodukuju na ovom Chromebook računaru.
4 Trajanje baterije može da se razlikuje u zavisnosti od modela i konfiguracije. Zasnovano na testu Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). Stvarni vek baterije zavisi od modela, konfiguracije (što obuhvata kapacitet skladišta, kapacitet RAM memorije, procesor koji se koristi, vrstu monitora i rezoluciju itd.), aplikacija, postavki za upravljanje napajanjem, radnih uslova i korišćenih funkcija.
5 Zasnovano na specifikacijama platforme Intel® Evo™.
6 Acer antimikrobni dizajn može da se razlikuje u zavisnosti od modela/regiona. Nijedno antimikrobno rešenje, kao ni antimikrobno Corning® Gorilla® staklo niti antimikrobna tehnologija sa jonima srebra, ne garantuje zaštitu korisnika niti im pruža ikakve direktne ili podrazumevane koristi po zdravlje.
7 Antimikrobna zaštita je ograničena na površine koje se dodiruju. Proizvodi sa Acer antimikrobnim dizajnom imaju integrisana antimikrobna rešenja na površinama koje se intenzivno dodiruju.
8 MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer.

Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.
Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava niti ukida bilo koja od tih prava.