Acer Chromebook 314

Snažan, konvertibilan računar koji čuva životnu sredinu

Acer Chromebook 314 AGW Source

Dizajniran za rad u okruženju sa jakim osvetljenjem, Acer Chromebook 314 ima veliki ekran od 14 inča sa tankim okvirom od 7,3 mm koji je idealan za povećanje produktivnosti. Sa baterijom koja dugo traje, brzim Intel® procesorom i munjevitom Wi-Fi 5 (802.11ac) vezom, korisnici se povezuju na mrežu za tili čas.

  • Intel Celeron
  • 14inch
  • Up to 12.5-Hours Battery Life

Procesor spreman za buduće nadogradnje

Najnoviji Intel® procesor troši manje energije i obezbeđuje brži odziv softvera. Unapređene performanse garantuju bolji prikaz učeničkih projekata sa zahtevnom grafikom, pa se i zadaci brže obavljaju.

Acer Chromebook 314 AGW Source

Lak kao pero

Dizajniran za rad u pokretu, ovaj Chromebook™ je manji od lista A4 papira i težak oko 1 kg. Možete ga smestiti u manju torbu, gde vam je lako dostupan.

Acer Chromebook 314 AGW Source

Baterija koja traje ceo dan

Sa baterijom koja traje 10 sati1 možete dosta toga da uradite. Jedno punjenje baterije će omogućiti rad celog dana i neće se isprazniti. Zahvaljujući snažnoj bateriji koja dugo traje, nećete morati da nosite adapter sa sobom.

Acer Chromebook 314 AGW Source

Moć bežičnog povezivanja

Zahvaljujući Intel® gigabitnoj Wi-Fi vezi i strateški postavljenoj Wi-Fi 5 (802.11ac) anteni sa tehnologijom 2x2 MU-MIMO bežični signal je jak i stabilan. MU-MIMO (Multi-User Multiple-Input and Multiple-Output) je standard koji omogućava uspostavljanje brže bežične veze i istovremeno upravljanje većim brojem bežičnih uređaja.

Acer Chromebook 314 AGW Source

Fleksibilno povezivanje

Dva USB Type-C priključka za veoma brz prenos podataka, strimovanje video snimaka i punjenje baterije. Reverzibilni USB 3.1 Type-C™ priključak je isti na oba kraja i kada se okrene, tako da se lako koristi. USB 3.1 je 10 puta brži od priključka USB 2.0. Pored dva USB 3.1 Type-C priključka, tu su i dva USB 3.0 Type A priključka.

Acer Chromebook 314 AGW Source

Ostanite produktivni

Brzo pokretanje, jednostavno korišćenje, pouzdana bezbednost i baterija koja dugo traje su neke od prednosti koje nudi operativni sistem Chrome. Uz vreme pokretanja od 8 sekundi možete brže početi da radite, pojednostavljeni interfejs olakšava učenje, integrisana zaštita od zlonamernog softvera zaustavlja viruse i, na kraju, efikasno korišćenje energije omogućava celodnevni rad bez korišćenja adaptera.

Acer Chromebook 314 AGW Source

Izaberite svoj savršeni Acer Chromebook 314 (CB314-1H)

Tražite svoj Acer Chromebook 314 (CB314-1H) po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1. Testiranje je obavila kompanija Acer koristeći test Google Chrome OS power_LoadTest. 

2. Trajanje baterije će se razlikovati, a maksimalni kapacitet smanjiće se vremenom i usled korišćenja. Više detalja o testu možete pronaći na lokaciji http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing

3. Od 2021. godine dostupnost čitača MicroSD kartica na ovom Chromebook uređaju može da se razlikuje u zavisnosti od modela i/ili regiona. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.