Acer for Business – kompanije

acer-for-business-solution-hero-banner-enterprise

Prilagođena rešenja za velika preduzeća

Kompanija Acer obezbeđuje preduzećima sa velikim brojem zaposlenih korisne usluge prilagođavanja i veliki izbor poslovnih desktop računara, laptop računara i radnih stanica koje poseduju sertifikate o zaštiti životne sredine.

Poslovni uređaji za sve delatnosti

Naša bogata ponuda uređaja, od poslovnih laptop i desktop računara, do profesionalnih radnih stanica, pogodna je za sve vrste i veličine preduzeća. Bilo da se radi o bankama, restoranima, hotelima ili nekoj drugoj vrsti delatnosti, imamo rešenje za vas.

acer-for-business-enterprise-trusted-by-local-governments

Kompletna ponuda usluga prilagođavanja

Acer for Business nudi ekskluzivne usluge prilagođavanja koje vam omogućavaju da dizajnirate svoje računare do najsitnijih detalja. Naše opcije prilagođavanja takođe obuhvataju mogućnost prilagođavanja slike operativnog sistema, podešavanja BIOS postavki, kao i dodavanja logotipa kompanije na uređaj.

acer-for-business-enterprise-cyber-resilience-you-can-depend-on

Krenite u digitalnu transformaciju

Zadovoljite sve veće zahteve za daljinski pristup i poboljšajte digitalne tokove posla. Zahvaljujući platformi Intel vPro®1 koja obuhvata alatke za upravljanje i poboljšane bezbednosne funkcije možete biti spokojni kada je vaše poslovanje u pitanju.

acer-for-business-enterprise-uncompromising-quality

Uvođenje promena i održivih rešenja

Kompanija Acer je posvećena pokretanju zelene revolucije u tehnološkoj industriji, a i šire. Naši proizvodi pored toga što će osnažiti vaše poslovanje za postizanje boljih rezultata, imaju i održiv dizajn, TCO sertifikat i registrovani su u sistemu EPEAT kako bi vam pomogli da postignete svoje ESG ciljeve.2

acer-for-business-enterprise-comprehensive-support

Pogledajte naše najnovije poslovne laptop i desktop računare:

1  Funkcija je dostupna samo na odabranim modelima.
2  TCO sertifikati i EPEAT registracija se razlikuju u zavisnosti od zemlje i uređaja.