Acer Nitro bežični kontroler za igre NGR300

Nitro_Wireless_Gaming_Controller_main_banner

Nitro bežični kontroler za igre se razlikuje po svojim asimetričnim analognim džojsticima, analognim okidačima i dvostrukim vibracionim motorima. Ovo ne samo da obezbeđuje udoban i ergonomski hvat, već i podiže gejmersko iskustvo na viši nivo tako što poboljšava uranjanje i nudi preciznu kontrolu nad radnjama u igri.

Preciznost, uranjanje

Analogni okidači poboljšavaju gejmersko iskustvo i igru nudeći čitav spektar ulaznih vrednosti i omogućavajući preciznu kontrolu nad radnjama u igri sa finijim nivoom granularnosti od digitalnih prekidača za uključivanje/isključivanje. Pored toga, dvostruki vibracioni motori poboljšavaju uranjanje kroz nijansirane haptičke povratne informacije, efikasno simulirajući raznovrstan niz senzacija u igri.

Nitro_Wireless_Gaming_Controller_KSP1

Ergonomski hvat za prirodnu kontrolu

Asimetrični analogni džojstici pružaju udobniji i ergonomskiji hvat, usklađujući se sa prirodnim položajem ljudskog palca tokom igre. Asimetrični raspored poboljšava intuitivnu kontrolu, što je posebno korisno u žanrovima kao što su pucačine iz prvog lica, gde je precizna kontrola kretanja kamere neophodna za igranje.

Nitro_Wireless_Gaming_Controller_KSP2

Blaženstvo bežičnog igranja

Doživi neograničeno kretanje kroz besprekornu bežičnu vezu, koja poboljšava mobilnost u igrama. Uživaj u neprekidnim gejmerskim sesijama sa produženim trajanjem baterije, koje obezbeđuje pouzdanost tokom intenzivnih igračkih maratona.

Nitro_Wireless_Gaming_Controller_KSP3

Izaberi svoj savršeni Acer Nitro bežični kontroler za igre NGR300

Potraži svoj Acer Nitro bežični kontroler za igre NGR300 po karakteristikama ili pogledaj proizvode u nastavku.