Nitro 17in ranac

Acer 17'' Nitro backpack AGW Source

 

Kompaktan i izdržljiv

Obezbedi svoju opremu dok si na putu. Pogodan je za prenosne računare do 17 inča – otporan poliester i vodootporna spoljašnjost štite tvoju opremu od padova i nepogoda, a čvrst dizajn ručke omogućava bezbedno nošenje ranca.

Acer 17'' Nitro backpack AGW Source

Brz pristup, bezbedno čuvanje

Nitro kompaktni ranac nudi gejmerima koji dosta putuju dodatnu zaštitu za njihove dragocenosti, poput novčanika ili pasoša, u obliku namenske pregrade na zadnjoj strani. A tu su i džepovi na bočnim stranama sa oštrim uglovima koji omogućavaju brz i lak pristup manjim stvarima.

Acer 17'' Nitro backpack AGW Source

Dizajniran za udobnost

Kada nosiš opremu sa sobom, udobnost je od ključnog značaja. Zadnja strana sa ulošcima obezbeđuje veći protok vazduha, a podesivi pojasevi za ramena sa jastučićima čine nošenje udobnijim.

Acer 17'' Nitro backpack AGW Source

Izaberite svoj savršeni Nitro ranac za računar od 17 inča

Potražite svoj Nitro ranac za računar od 17 inča prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.
Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava niti ukida bilo koja od tih prava.