T2

Dodirnite svoj svet

Dodir koji osvaja nagrade

Jedinstveni asimetrični stil, „plutajući“ ekran bez okvira1 i udoban ergonomski dizajn monitora iz serije T2 nagrađeni su sa nekoliko nagrada. Podrška za dodir u deset tačaka 1 omogućava vam da iskoristite sve prednosti savremenih aplikacija koje podržavaju upravljanje dodirom.

Impresivne performanse

Slike izgledaju besprekorno iz svih uglova zahvaljujući tehnologiji za široki ugao gledanja. Filmovi su zaista čarobni na ekranima serije T2 od 23" i 27" sa WQHD rezolucijom1 koja daje do četiri puta veću rezoluciju u odnosu na standarni HD format.

Savršeno pozicioniran

Ovi monitori mogu se nagnuti za 30 do 80 stepeni, što je gotovo horizontalan položaj, za još veću udobnost i praktičnije korišćenje funkcija za upravljanje dodirom. Osim toga, mogu se montirati i na zid, kako bi se što lakše uklopili u skučene prostore.

Povežite ih sve

Povežite konzole za igru, video-plejere i još mnogo toga na monitore iz serije T2 da biste se odlično zabavili. Podrška za MHL® omogućava vam da na monitoru reprodukujete multimedijalne sadržaja sa vašeg pametnog telefona. Modeli opremljeni USB 3.0 vezom podržavaju brz prenos datoteka sa računara, kao i praktično punjenje drugih uređaja.

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.