T2

Dodirnite svoj svet

T2 AGW Source

Dodir koji osvaja nagrade

Jedinstveni asimetrični stil, „plutajući“ ekran bez okvira1 i udoban ergonomski dizajn monitora iz serije T2 nagrađeni su sa nekoliko nagrada. Podrška za dodir u deset tačaka 1 omogućava vam da iskoristite sve prednosti savremenih aplikacija koje podržavaju upravljanje dodirom.

t2-ksp-1

Impresivne performanse

Slike izgledaju besprekorno iz svih uglova zahvaljujući tehnologiji za široki ugao gledanja. Filmovi su zaista čarobni na ekranima serije T2 od 23" i 27" sa WQHD rezolucijom1 koja daje do četiri puta veću rezoluciju u odnosu na standarni HD format.

t2-ksp-2

Savršeno pozicioniran

Ovi monitori mogu se nagnuti za 30 do 80 stepeni, što je gotovo horizontalan položaj, za još veću udobnost i praktičnije korišćenje funkcija za upravljanje dodirom. Osim toga, mogu se montirati i na zid, kako bi se što lakše uklopili u skučene prostore.

t2-ksp-3

Povežite ih sve

Povežite konzole za igru, video-plejere i još mnogo toga na monitore iz serije T2 da biste se odlično zabavili. Podrška za MHL® omogućava vam da na monitoru reprodukujete multimedijalne sadržaja sa vašeg pametnog telefona. Modeli opremljeni USB 3.0 vezom podržavaju brz prenos datoteka sa računara, kao i praktično punjenje drugih uređaja.

t2-ksp-4

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.