Nitro XZ3

Nitro XZ3 AGW Source

Predstavljamo zakrivljeni monitor

Zakrivljeni monitor podiže igru na novi nivo zahvaljujući veličanstvenom prikazu na ekranu od 27 inča sa stopom zakrivljenosti od 1000R. A dizajn ZeroFrame sa manjim okvirom ti obezbeđuje veću površinu ekrana za uživanje.

Nitro XZ3 AGW Source

Više igre, manje zamućenih slika

Zahvaljujući najnovijim tehnologijama i hardveru, vreme odziva monitora može da se skrati na munjevitih 0,5 ms2. A rezultat je manje primetno zamućenje tokom brze igre pa su slike izoštrene u najvećoj mogućoj meri, čak i tokom scena sa brzim pokretima.

Nitro XZ3 AGW Source

Odlična sinhronizacija

Sve je spremno za igru na najnovijim AMD FreeSync™ Premium3 monitorima koji eliminišu preklapanje, seckanje, dupliranje i treperenje slike zahvaljujući učestalosti osvežavanja do 240 Hz1.

Nitro XZ3 AGW Source

Eksplozija boja

Kvalitet slike je unapređen spektrom boja 95% sRGB, pa na monitoru sa sertifikatom DisplayHDR™ 4004 možeš da igraš igre koje podržavaju HDR standard. Ovaj industrijski standard definiše HDR kvalitet, što obuhvata osvetljenost, spektar boja, dubinu boja i vreme uključivanja, i biće ti drago što imaš ovu opciju nakon što je omogućiš i isprobaš.

Nitro XZ3 AGW Source

Udobno gledanje

Jednostavno nakreni, okreni ili podesi visinu ovog monitora i lako pronađi idealan položaj, odnosno koristi VESA komplet za montiranje i potpuno kontroliši kako će biti postavljen.

Nitro XZ3 AGW Source

Podešavanje u hodu

Više ne moraš da pritiskaš raznu dugmad. Sada lako možeš da podesiš postavke monitora pomoću uslužnog programa Display Widget.

Nitro XZ3 AGW Source

Acer VisionCare™

Zaštiti oči od nepotrebnog naprezanja pomoću tehnologija Acer BlueLightShield™ i Flicker-less. Pripremi se za duge sesije igre sa manjim odsjajem na ekranu i zamaranjem očiju zahvaljujući tehnologijama Acer ComfyView™ i Low Dimming™.

Nitro XZ3 AGW Source

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

© 2020. Advanced Micro Devices, Inc. Sva prava zadržana. AMD, logotip AMD strele, Ryzen, Radeon, FreeSync i kombinacija ovih znakova su žigovi kompanije Advanced Micro Devices, Inc. Drugi nazivi proizvoda korišćeni u ovoj brošuri služe samo za potrebe identifikacije i mogu biti žigovi kompanija kojima pripadaju. DisplayPort™ i logotip DisplayPort™ su žigovi u vlasništvu organizacije Video Electronics Standards Association (VESA®) u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
1 – Navedena stopa osvežavanja može da podržava povećanje radnog takta, a za dostizanje navedene učestalosti moraju se koristiti ulazni/izlazni priključak DisplayPort 1.4/HDMI 2.0, kao i odobreni kablovi. Brzine osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.
2 – Poboljšano vreme odziva. Postiže se pomoću funkcije LCD overdrive.
3 – Neophodni su monitor i grafička kartica AMD Radeon™ koji podržavaju FreeSync Premium. Za funkciju AMD FreeSync Premium su neophodne kompenzacija za malu brzinu prikaza i učestalost osvežavanja od najmanje 120 Hz sa minimalnom rezolucijom FHD. Svi detalji se nalaze na www.amd.com/freesync. Pre kupovine proveri podržane funkcije kod proizvođača sistema.
4 – Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.