Nitro XZ2

Prihvatite novu realnost

acer-monitor-nitro-xz2-banner
Prevaziđite stvarnost uz Nitro DQHD1 zakrivljeni ekran. Uronite u srž svog digitalnog sveta, gde se brzo igranje igara susreće sa impresivnom kreativnošću. Vaše besprekorno i nenadmašno carstvo vas čeka.
 • logo-dqhd
 • logo-curced-32-to-9
 • logo-type-c-90w-usb3
 • logo-amd-freesync-premium-pro
 • logo-165hz-fhd

Ovladajte izuzetno širokim položenim položajem

Zakoračite u vizuelno privlačni univerzum svojih omiljenih igara na Nitro XZ2 ekranu. Sa zadivljujućom DQHD1 rezolucijom, svaki detalj se transformiše iz pikselizovanog u realistični. Osvojite nove svetove ili stvorite svoj – izbor je na vama.

 • Do

  5120 X 1440

  DQHD rezolucija1

 • VESA

  DisplayHDR™ 400

  Sertifikacija1

 • Do

  32:9

  Odnos širine i visine1

 • Obuhvata

  DCI-P3 90%

  Spektar boja

dqhd
165hz-refresh-rate
Oslobodite moć brzog osvežavanja

Nikada ne propustite nijedan detalj u svojim visokooktanskim, adrenalinskim virtuelnim misijama. Uz neverovatnu brzinu osvežavanja od 165 Hz1,2, svaki potez vaših protivnika odvija se glatko, jasno i velikom brzinom.

visual-response-boost-1ms-vrb
Prihvatite brzinu od jedne milisekunde1

Reagujte brzinom misli. Naoružani munjevitim VRB-om od 1 ms3, svaka odluka i akcija u deliću sekunde postaju presudni, menjajući tok bitke u vašu korist i približavajući vas pobedi.

Upoznajte sinhronizovano savršenstvo

Recite zbogom nerviranjima zbog cepanja i kočenja ekrana. Prihvatite sinhronicitet koji pruža AMD FreeSync™ Premium Pro1. Svaki okvir je prikazan besprekorno, svaka radnja je savršeno sinhronizovana, što će podstaći vašu potragu za slavom u igrama.

freesync-premium-pro

Zaronite u zakrivljeni svet

Prihvatite zakrivljenost nove, impresivne stvarnosti. Zakrivljenost koju ima 1500R1 proširuje vaše vidno polje, uvlačeći vas dublje u vaše igračke sage i poboljšavajući vaša kreativna platna.

curced-32-to-9

Iskoristite moć integrisanog povezivanja

Neka vaša komandna stanica bude čista, bez nereda i pouzdano povezana. Type-C PD1 od 90 W za munjevitu isporuku energije i RJ451 port za postojano, bezbedno umrežavanje pojednostavljuju vaše digitalne operacije i omogućavaju vam da zadržite kontrolu.

tidying-up

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Za tehnologiju AMD FreeSync™ potrebna je grafička kartica AMD Radeon™ i monitor koji podržava tehnologiju FreeSync prema sertifikatu kompanije AMD. Za tehnologiju AMD FreeSync™ Premium postoje dodatni zahtevi: kompenzacija za malu brzinu prikaza i učestalost osvežavanja od najmanje 120 Hz sa minimalnom rezolucijom FHD. Za tehnologiju AMD FreeSync™ Premium Pro postoje dodatni zahtevi: monitor mora ispunjavati zahteve AMD FreeSync Premium Pro testova za usaglašenost. 
1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara. Maksimalno osvežavanje Acer Nitro XZ2 serije je 180 Hz.
3 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Vreme odziva od 1 ms uz tehnologiju VRB/MPRT dobijeno je na osnovu internih testova obavljenih u specifičnim uslovima. Nivo osvetljenosti može da se razlikuje tokom korišćenja Visual Response Boost™ režima.