Nitro XZ2

xz2-main

Odlična sinhronizacija

Reci zbogom seckanju tokom igre i lošim kadrovima koji te dekoncentrišu zahvaljujući tehnologiji AMD Radeon FreeSync™1. Uživaj u glatkom prikazu sa brzim odzivom jer je brzina osvežavanja monitora sinhronizovana sa brzinom prikazivanja kadrova na računaru.

xz2-ksp-1

Savršena slika

Uživaj i u najsitnijim detaljima dok igraš omiljene igre u veličanstvenoj FHD3 rezoluciji. Pogledaj kako izgledaju jasne i verne boje na VA ekranu od 27 inča.

xz2-ksp-2

Velika brzina osvežavanja

Uživaj u glatkoj igri bez kašnjenja uz munjevito brzu učestalost osvežavanja od 165 Hz2. Vreme odziva od 4 ms je idealno za akciju jer obezbeđuje jasniji i realističniji prikaz.

xz2-ksp-3

Odobreno

Prenesi igru na sledeći nivo uz bolju preciznost boja i kontrast koje obezbeđuje standard DisplayHDR™ 400 sa VESA sertifikatom. Ovaj industrijski standard definiše HDR kvalitet, što obuhvata osvetljenost, spektar boja, dubinu boja i vreme uključivanja.

xz2-ksp-4

Potpun doživljaj

1500R zakrivljeni ekran i bioskopski odnos širine i visine 16:9 potpuno će te osvojiti i uroniti u svet igre. Ekran je još veći zahvaljujući dizajnu sa tankim okvirom ZeroFrame.

xz2-ksp-5

Podešavanje u hodu

Više ne moraš da pritiskaš raznu dugmad. Sada lako možeš da podesiš postavke monitora pomoću uslužnog programa Display Widget.

xz2-ksp-6

Više režima za igru

Na raspolaganju ti je veliki izbor gejmerskih i drugih režima, a svaki ima jedinstveni profil boje. Izaberi akciju, trkanje, sport ili neki od mnogih drugih režima! Prilagodi sve svoje aplikacije da se automatski pokreću u režimu koji izabereš.

xz2-ksp-7

Bezbednost oka je na prvom mestu

Zaštiti oči od nepotrebnog naprezanja i pripremi se za duge sesije igre jer tu su brojne tehnologije zaštite vida.

xz2-ksp-8

Ergonomski dizajn

Kvalitetni monitori gotovo ili potpuno eliminišu svako naprezanje. Kada imaš postolje koje se rotira 360°, sa podešavanjem visine do 125 mm i nagiba od -5° do 25°, možeš da se opustiš i udobno smestiš. Poboljšaj opcije za podešavanje ekrana ili napravi postavku sa više monitora pomoću VESA nosača.

xz2-ksp-9

Pronađi svoj savršeni Acer monitor

Pretraži i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Za tehnologiju Radeon FreeSync™ potrebni su: monitor koji podržava tehnologiju DisplayPort Adaptive-Sync, kompatibilni Radeon™ grafički procesor sa priključkom DisplayPort i kompatibilni upravljački program grafičke kartice za Radeon™ softver.
2 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.
3 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.