Nitro XZ2

Nitro XZ2 AGW Source

Odlična sinhronizacija

Reci zbogom seckanju tokom igre i lošim kadrovima koji te dekoncentrišu zahvaljujući tehnologiji AMD Radeon FreeSync™1. Uživaj u glatkom prikazu sa brzim odzivom jer je brzina osvežavanja monitora sinhronizovana sa brzinom prikazivanja kadrova na računaru.

Nitro XZ2 AGW Source

Savršena slika

Uživaj i u najsitnijim detaljima dok igraš omiljene igre u veličanstvenoj FHD3 rezoluciji. Pogledaj kako izgledaju jasne i verne boje na VA ekranu od 27 inča.

Nitro XZ2 AGW Source

Velika brzina osvežavanja

Uživaj u glatkoj igri bez kašnjenja uz munjevito brzu učestalost osvežavanja od 165 Hz2. Vreme odziva od 4 ms je idealno za akciju jer obezbeđuje jasniji i realističniji prikaz.

Nitro XZ2 AGW Source

Odobreno

Prenesi igru na sledeći nivo uz bolju preciznost boja i kontrast koje obezbeđuje standard DisplayHDR™ 400 sa VESA sertifikatom. Ovaj industrijski standard definiše HDR kvalitet, što obuhvata osvetljenost, spektar boja, dubinu boja i vreme uključivanja.

Nitro XZ2 AGW Source

Potpun doživljaj

1500R zakrivljeni ekran i bioskopski odnos širine i visine 16:9 potpuno će te osvojiti i uroniti u svet igre. Ekran je još veći zahvaljujući dizajnu sa tankim okvirom ZeroFrame.

Nitro XZ2 AGW Source

Podešavanje u hodu

Više ne moraš da pritiskaš raznu dugmad. Sada lako možeš da podesiš postavke monitora pomoću uslužnog programa Display Widget.

Nitro XZ2 AGW Source

Više režima za igru

Na raspolaganju ti je veliki izbor gejmerskih i drugih režima, a svaki ima jedinstveni profil boje. Izaberi akciju, trkanje, sport ili neki od mnogih drugih režima! Prilagodi sve svoje aplikacije da se automatski pokreću u režimu koji izabereš.

Nitro XZ2 AGW Source

Bezbednost oka je na prvom mestu

Zaštiti oči od nepotrebnog naprezanja i pripremi se za duge sesije igre jer tu su brojne tehnologije zaštite vida.

Nitro XZ2 AGW Source

Ergonomski dizajn

Kvalitetni monitori gotovo ili potpuno eliminišu svako naprezanje. Kada imaš postolje koje se rotira 360°, sa podešavanjem visine do 125 mm i nagiba od -5° do 25°, možeš da se opustiš i udobno smestiš. Poboljšaj opcije za podešavanje ekrana ili napravi postavku sa više monitora pomoću VESA nosača.

Nitro XZ2 AGW Source

Pronađi svoj savršeni Acer monitor

Pretraži i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Za tehnologiju Radeon FreeSync™ potrebni su: monitor koji podržava tehnologiju DisplayPort Adaptive-Sync, kompatibilni Radeon™ grafički procesor sa priključkom DisplayPort i kompatibilni upravljački program grafičke kartice za Radeon™ softver.
2 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.
3 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.