Nitro XR3

Award Logo
Nitro XR3 AGW Source

Predstavljamo zakrivljeni monitor

Zakrivljeni monitor podiže igru na novi nivo zahvaljujući sjajnom panoramskom prikazu od 34 inča i stopi zakrivljenosti od 1900R. A dizajn ZeroFrame sa manjim okvirom ti obezbeđuje veću površinu ekrana za uživanje.

Nitro XR3 AGW Source

Više igre, manje zamućenih slika

Na našim Agile-Splendor IPS panelima vreme odziva monitora se može smanjiti na 0,5 ms2 sa osnovne vrednosti od 5 ms. A rezultat je manje primetno zamućenje tokom brze igre pa su slike izoštrene u najvećoj mogućoj meri, čak i tokom scena sa brzim pokretima.

Nitro XR3 AGW Source

Odlična sinhronizacija

Sve je spremno za igru zahvaljujući najnovijim AMD FreeSync™ Premium3 monitorima koji eliminišu preklapanje, seckanje, dupliranje i treperenje slike i imaju stopu osvežavanja do 180 Hz1.

Nitro XR3 AGW Source

Odobreno

Igra se premešta na nov nivo uz preciznost boja Delta E<24 i spektar boja DCI-P3 98%4 zahvaljujući monitoru DisplayHDR™ 4004. Ovaj industrijski standard definiše HDR kvalitet, što obuhvata osvetljenost, spektar boja, dubinu boja i vreme uključivanja.

Nitro XR3 AGW Source

Snaga priključka Type-C

Preko priključka USB-C™ možeš da napajaš spoljne uređaje (do 85 W), povežeš bilo koji periferni uređaj koji podržava ovaj tip priključka, odnosno možeš da koristiš ovaj priključak kao zamenu za ulaze HDMI / DisplayPort™.

Nitro XR3 AGW Source

Udobno gledanje

Jednostavno nakreni, okreni ili podesi visinu ovog masivnog monitora i pronađi idealan položaj za tili čas, odnosno upotrebi VESA komplet za montiranje i u potpunosti kontroliši kako će biti postavljen.

Nitro XR3 AGW Source

Bezbednost oka je na prvom mestu

Zaštiti oči od nepotrebnog naprezanja pomoću tehnologija Acer BlueLightShield™ i Flicker-less. Pripremite se za duge sesije igre sa manjim odsjajem ekrana i zamaranjem očiju zahvaljujući tehnologijama Acer ComfyView™ i Low Dimming™.

Nitro XR3 AGW Source

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

© 2020. Advanced Micro Devices, Inc. Sva prava zadržana. AMD, logotip AMD strele, Ryzen, Radeon, FreeSync i kombinacija ovih znakova su žigovi kompanije Advanced Micro Devices, Inc. Drugi nazivi proizvoda korišćeni u ovoj brošuri služe samo za potrebe identifikacije i mogu biti žigovi kompanija kojima pripadaju. DisplayPort™ i logotip DisplayPort™ su žigovi u vlasništvu organizacije Video Electronics Standards Association (VESA®) u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
1 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara. Navedena stopa osvežavanja se postiže povećanjem radnog takta. Za dostizanje navedene stope osvežavanja mora se koristiti priključak DisplayPort 1.4 ili Type-C.
2 Poboljšano vreme odziva. Postiže se pomoću funkcije LCD overdrive.
3 Neophodni su monitor i grafička kartica AMD Radeon™ koji podržavaju FreeSync Premium. Za funkciju AMD FreeSync Premium su neophodne kompenzacija za malu brzinu prikaza i učestalost osvežavanja od najmanje 120 Hz sa minimalnom rezolucijom FHD. Svi detalji se nalaze na www.amd.com/freesync. Pre kupovine proveri podržane funkcije kod proizvođača sistema.
4 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške