Nitro XF0

Igra na tvoj način

Moć rezolucije

Monitori serije Acer XF dizajnirani su da iskoriste maksimalnu rezoluciju. IPS1 tehnologija2 obezbeđuje široke uglove prikaza i poboljšane boje sa opsegom boja 100% sRGB2. Munjevito osvežavanje od 144 Hz2 je zaslužno za glatku 2D akciju. Dodaj tome i vreme odziva od 1 ms2 i dobijaš zaista moćnu rezoluciju.

Glatko igranje

AMD® FreeSync™ će se postarati da tvoja vožnja teče glatko. Tehnologija FreeSync™ eliminiše preklapanje ekrana i smanjuje seckanje tako što sinhronizuje brzinu osvežavanja monitora sa brojem prikazanih kadrova sa grafičke kartice računara. Igranje računarskih igara ne može da bude puno tečnije u odnosu na ovo što dobijaš.

Zaštita vida

Igranje napreže oči pa ti pomažemo da ih zaštitiš. Acer EyeProtect predstavlja paket tehnologija koje će se pobrinuti da u igri ne stradaju tvoje oči, nego samo suparnici. Skup tehnologija Acer Flicker-Less, filtera plavog svetla, Low Dimming i ComfyView imaju zadatak da zaštite tvoje oči tokom igranja.

Najudobniji položaj

Monitori serije Acer XF imaju postolje Acer ErgoStand zahvaljujući kojem možeš da podesiš visinu ekrana, kao i da ga nakreneš, obrneš i rotiraš tako da uvek možeš da podesiš idealan položaj za gledanje. Takođe možeš da odvojiš panel i po potrebi ga koristiš sa drugim uređajima sa VESA sistemom za montiranje.

Ekološki standardi su ispunjeni

Cela XF linija takođe ima i više sertifikata za ekološki dizajn koji potvrđuju našu posvećenost proizvodima koji su i odlični za upotrebu i ekološki prihvatljivi.

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1. Svi brendovi i imena proizvoda koji su ovde pomenuti sadrže trgovinske marke svojih kompanija i koriste se isključivo u svrhu opisa ili identifikovanja proizvoda
2. Specifikacije se mogu razlikovati u zavisnosti od modela
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške