Nitro VG0

reddot-award-2018-winnerif-design-award-2018
Nitro VG0 AGW Source

Gozba za oči

Uživajte u veličanstvenom prikazu sa ZeroFrame™1 dizajnom na postolju oštrih linija sa tri stopice.

Nitro VG0 AGW Source
Nitro VG0 AGW Source
Nitro VG0 AGW Source
Nitro VG0 AGW Source
Nitro VG0 AGW Source

Čvrsto postolje

Postolje sa tri stopice zauzima manje prostora na radnoj površini ne gubeći pritom nimalo na svojoj eleganciji.

Recite zbogom okviru

ZeroFrame™1 dizajn podrazumeva ekran gotovo bez ivica, tako da dobijate veću površinu ekrana za gledanje.

Ergonomski dizajn

Kvalitetni monitori gotovo ili potpuno eliminišu svako naprezanje. Zahvaljujući opciji podešavanja nagiba od -5° do 20°, možete udobno da se smestite i opustite.

Upečatljiv zvuk

Ono što čujete je podjednako dobro kao ono što gledate sa dva snažna ugrađena zvučnika od 2 vata.

Munjevita brzina uz tehnologiju Freesync

Otkrij čari glatke igre uz tehnologiju AMD FreeSync™ na IPS monitoru živopisnih boja sa brzinom osvežavanja do 144 Hz3.

Nitro VG0 AGW Source
Nitro VG0 AGW Source
Nitro VG0 AGW Source
Nitro VG0 AGW Source
Nitro VG0 AGW Source

Da, rezolucija je bitna

Izaberite neku od rezolucija: od Full HD1 do 4K1 sa tehnologijom IPS za živopisnu sliku sa vernim bojama. Koja se vama dopada?

Velika brzina osvežavanja

Uz stopu osvežavanja od 144 Hz2 i vreme odziva od 1 ms3 uz tehnologiju Visual Response Boost™ (VRB), igranje je besprekorno i gotovo bez zamućenosti.

Odlična sinhronizacija

Radeon™ FreeSync4 eliminiše seckanja tokom igre i loše kadrove tečnim prikazom bez zadržavanja slike pri bilo kojoj brzini prikazivanja kadrova.

Podešavanje u hodu

Više ne moraš da pritiskaš raznu dugmad. Sada lako možeš da podesiš postavke monitora pomoću uslužnog programa Display Widget.

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.
3 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Vreme odziva od 1 ms uz tehnologiju VRB/MPRT dobijeno je na osnovu internih testova obavljenih u specifičnim uslovima. Nivo osvetljenosti može da se razlikuje tokom korišćenja Visual Response Boost™ režima.
4 Za tehnologiju Radeon FreeSync™ potrebni su vam: monitor koji podržava DisplayPort Adaptive-Sync, kompatibilni Radeon™ grafički procesor sa priključkom DisplayPort i kompatibilni upravljački program grafičke kartice za Radeon™ softver.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.