Nitro VG0

reddot-award-2018-winnerif-design-award-2018
vg0-main

Gozba za oči

Uživajte u veličanstvenom prikazu sa ZeroFrame™1 dizajnom na postolju oštrih linija sa tri stopice.

vg0-overview-ksp-1
vg0-design-ksp-01
vg0-design-ksp-02
vg0-design-ksp-03
vg0-design-ksp-04

Čvrsto postolje

Postolje sa tri stopice zauzima manje prostora na radnoj površini ne gubeći pritom nimalo na svojoj eleganciji.

Recite zbogom okviru

ZeroFrame™1 dizajn podrazumeva ekran gotovo bez ivica, tako da dobijate veću površinu ekrana za gledanje.

Ergonomski dizajn

Kvalitetni monitori gotovo ili potpuno eliminišu svako naprezanje. Zahvaljujući opciji podešavanja nagiba od -5° do 20°, možete udobno da se smestite i opustite.

Upečatljiv zvuk

Ono što čujete je podjednako dobro kao ono što gledate sa dva snažna ugrađena zvučnika od 2 vata.

Munjevita brzina uz tehnologiju Freesync

Otkrij čari glatke igre uz tehnologiju AMD FreeSync™ na IPS monitoru živopisnih boja sa brzinom osvežavanja do 144 Hz3.

vg0-overview-ksp-2
vg0-feature-ksp-01
vg0-feature-ksp-02
vg0-feature-ksp-03
vg0-feature-ksp-04

Da, rezolucija je bitna

Izaberite neku od rezolucija: od Full HD1 do 4K1 sa tehnologijom IPS za živopisnu sliku sa vernim bojama. Koja se vama dopada?

Velika brzina osvežavanja

Uz stopu osvežavanja od 144 Hz2 i vreme odziva od 1 ms3 uz tehnologiju Visual Response Boost™ (VRB), igranje je besprekorno i gotovo bez zamućenosti.

Odlična sinhronizacija

Radeon™ FreeSync4 eliminiše seckanja tokom igre i loše kadrove tečnim prikazom bez zadržavanja slike pri bilo kojoj brzini prikazivanja kadrova.

Podešavanje u hodu

Više ne moraš da pritiskaš raznu dugmad. Sada lako možeš da podesiš postavke monitora pomoću uslužnog programa Display Widget.

Pronađi svoj savršeni Acer monitor

Pretraži i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.
3 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Vreme odziva od 1 ms uz tehnologiju VRB/MPRT dobijeno je na osnovu internih testova obavljenih u specifičnim uslovima. Nivo osvetljenosti može da se razlikuje tokom korišćenja Visual Response Boost™ režima.
4 Za tehnologiju Radeon FreeSync™ potrebni su vam: monitor koji podržava DisplayPort Adaptive-Sync, kompatibilni Radeon™ grafički procesor sa priključkom DisplayPort i kompatibilni upravljački program grafičke kartice za Radeon™ softver.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.