Nitro RG0

reddot-award-2018-winner
Nitro RG0 AGW Source

Gozba za oči

Uživajte u veličanstvenom prikazu na neverovatno tankom monitoru od samo 7 mm1 sa ZeroFrame1 dizajnom.

Nitro RG0 AGW Source
Nitro RG0 AGW Source
Nitro RG0 AGW Source
Nitro RG0 AGW Source
Nitro RG0 AGW Source

Neverovatno tanak

Ovaj neverovatno tanak monitor zauzima veoma malo prostora tako da vam je radna površina slobodna za druge namene. Povežite sve uređaje koje želite!

Recite zbogom okviru

ZeroFrame™1 dizajn podrazumeva ekran gotovo bez ivica, tako da dobijate veću površinu ekrana za gledanje.

Ergonomski dizajn

Kvalitetni monitori gotovo ili potpuno eliminišu svako naprezanje. Uz mogućnost podešavanja nagiba od -5° do 15°, možete udobno da se smestite i opustite.

Upečatljiv zvuk

Ono što čujete je podjednako dobro kao ono što gledate sa dva snažna ugrađena zvučnika od dva vata.

Munjevita brzina uz tehnologiju Freesync

Uživajte u čarima glatke igre uz tehnologiju Radeon™ Freesync na IPS monitoru živopisnih boja sa brzinom odziva od 1 ms koja će eliminisati svaku zamućenost uz tehnologiju Visual Response Boost.

Nitro RG0 AGW Source
Nitro RG0 AGW Source
Nitro RG0 AGW Source
Nitro RG0 AGW Source
Nitro RG0 AGW Source

Da, rezolucija je bitna

Jasne, potpuno uverljive boje oživljavaju u rezoluciji od 1080 p1 zahvaljujući tehnologiji IPS.

Velika brzina osvežavanja

Uz stopu osvežavanja od 75 Hz2 i vreme odziva od 1 ms3 uz tehnologiju Visual Response Boost™ (VRB), igranje je besprekorno i gotovo bez zamućenosti.

Odlična sinhronizacija

Radeon™ FreeSync4 eliminiše seckanja tokom igre i loše kadrove tečnim prikazom bez zadržavanja slike pri bilo kojoj brzini prikazivanja kadrova.

Podešavanje u hodu

Više ne moraš da pritiskaš raznu dugmad. Sada lako možeš da podesiš postavke monitora pomoću uslužnog programa Display Widget.

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.
3 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Vreme odziva pokretnih slika (MPRT) od 1 ms dobijeno je na osnovu internih testova obavljenih u specifičnim uslovima. Nivo osvetljenosti može da se razlikuje tokom korišćenja Visual Response Boost™ režima.
4 Za tehnologiju Radeon FreeSync™ potrebni su vam: monitor koji podržava DisplayPort Adaptive-Sync, kompatibilni Radeon™ grafički procesor sa priključkom DisplayPort i kompatibilni upravljački program grafičke kartice za Radeon™ softver.
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške