Nitro RG0

reddot-award-2018-winner
rg0-overview-main

Gozba za oči

Uživajte u veličanstvenom prikazu na neverovatno tankom monitoru od samo 7 mm1 sa ZeroFrame1 dizajnom.

rg0-overview-ksp-1
rg0-design-ksp-01
rg0-design-ksp-02
rg0-design-ksp-03
rg0-design-ksp-04

Neverovatno tanak

Ovaj neverovatno tanak monitor zauzima veoma malo prostora tako da vam je radna površina slobodna za druge namene. Povežite sve uređaje koje želite!

Recite zbogom okviru

ZeroFrame™1 dizajn podrazumeva ekran gotovo bez ivica, tako da dobijate veću površinu ekrana za gledanje.

Ergonomski dizajn

Kvalitetni monitori gotovo ili potpuno eliminišu svako naprezanje. Uz mogućnost podešavanja nagiba od -5° do 15°, možete udobno da se smestite i opustite.

Upečatljiv zvuk

Ono što čujete je podjednako dobro kao ono što gledate sa dva snažna ugrađena zvučnika od dva vata.

Munjevita brzina uz tehnologiju Freesync

Uživajte u čarima glatke igre uz tehnologiju Radeon™ Freesync na IPS monitoru živopisnih boja sa brzinom odziva od 1 ms koja će eliminisati svaku zamućenost uz tehnologiju Visual Response Boost.

rg0-overview-ksp-2
rg0-feature-ksp-01
rg0-feature-ksp-02
rg0-feature-ksp-03
rg0-feature-ksp-04

Da, rezolucija je bitna

Jasne, potpuno uverljive boje oživljavaju u rezoluciji od 1080 p1 zahvaljujući tehnologiji IPS.

Velika brzina osvežavanja

Uz stopu osvežavanja od 75 Hz2 i vreme odziva od 1 ms3 uz tehnologiju Visual Response Boost™ (VRB), igranje je besprekorno i gotovo bez zamućenosti.

Odlična sinhronizacija

Radeon™ FreeSync4 eliminiše seckanja tokom igre i loše kadrove tečnim prikazom bez zadržavanja slike pri bilo kojoj brzini prikazivanja kadrova.

Podešavanje u hodu

Više ne moraš da pritiskaš raznu dugmad. Sada lako možeš da podesiš postavke monitora pomoću uslužnog programa Display Widget.

Pronađi svoj savršeni Acer monitor

Pretraži i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.
3 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Vreme odziva pokretnih slika (MPRT) od 1 ms dobijeno je na osnovu internih testova obavljenih u specifičnim uslovima. Nivo osvetljenosti može da se razlikuje tokom korišćenja Visual Response Boost™ režima.
4 Za tehnologiju Radeon FreeSync™ potrebni su vam: monitor koji podržava DisplayPort Adaptive-Sync, kompatibilni Radeon™ grafički procesor sa priključkom DisplayPort i kompatibilni upravljački program grafičke kartice za Radeon™ softver.
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške