KB2

main-hero-banner

Ergonomski dizajn

Ergonomski dizajn omogućava da nagnete ekran od -5 do 25 stepeni1 radi maksimalne udobnosti. Takođe možete da koristite VESA nosač da biste okačili ekran i oslobodili prostor na stolu.

ksp-1-Ergonomic_Tilt

Prikažite se u najboljem svetlu

Zahvaljujući Full HD 1080p1 rezoluciji, vaše omiljene emisije ostaju oštre, a izuzetno visoki kontrast, koji se ostvaruje pomoću tehnologije Adaptive Contrast Management, veoma smanjuje količinu bledih slika.

ksp-2-Full_HD

Ekološki odgovoran

Naš pravi, ekološki monitor koristi recikliranu plastiku, LED lampice koje štede energiju i minimalističko pakovanje kao dokaz naše posvećenosti održivijem poslovanju.

ksp-3-Environmentally_Friendly

Pametniji prikaz

Izgubite se u trenutku zahvaljujući tehnologijama za smanjenje odsjaja i zamućenja. Zahvaljujući vremenu odziva od 1 ms sa tehnologijom VRB2, zamućenje se smanjuje na minimum čak i u najbržim kadrovima.

ksp-4-Visual-Response-Boost-1ms-VRB

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedite proizvode po opcijama i specifikacijama kako biste pronašli svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Vreme odziva od 1 ms sa tehnologijom VRB dobijeno je na osnovu internih testova obavljenih u specifičnim uslovima. Nivo osvetljenosti može da se razlikuje tokom korišćenja Visual Response Boost™ režima.
 
Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.
Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava ili ukida bilo koja od tih važeći.