KA2

KA2 AGW Source

Živopisne slike

Jasne, živopisne boje će oživeti u Full HD 1080p rezoluciji1. Filmovi i igre izgledaju realističnije i dramatičnije, a čak i sitni detalji i tekst su jasni u rezoluciji 1920 x 1080 sa odnosom širine i visine 16:9.

KA2 AGW Source

Dizajn ZeroFrame2

Iskoristite svaki delić velikog FHD IPS ekrana od 21,5 do 27 inča za prikaz. Sa dizajnom koji gotovo da nema okvir1 dobijate veću površinu ekrana na kojem možete da vidite i uradite više. Dizajn ZeroFrame omogućava postavljanje više monitora jedan uz drugi tako da se dobije efekat velikog ekrana.

KA2 AGW Source

Bez preklapanja ekrana

Recite zbogom seckanju i preklapanju slike uz tehnologiju AMD Radeon™ FreeSync™1 i stopu osvežavanja od 75 Hz2. Uređivanje video snimka teče glatko jer je učestalost osvežavanja monitora sinhronizovana sa brzinom prikazivanja kadrova na računaru. Na čemu god da radite, slika će biti jasna i bez zamućenosti uz vreme odziva od 1 ms sa tehnologijom Visual Response Boost™3.

KA2 AGW Source

Bezbednost oka je na prvom mestu

Zaštiti oči od nepotrebnog naprezanja pomoću tehnologija Acer BlueLightShield™ i Flickerless™. Sada možete više vremena provesti ispred ekrana jer su zahvaljujući tehnologijama Acer ComfyView™ i Low Dimming™ smanjeni odsjaj ekran i naprezanje vida.

KA2 AGW Source

Podešavanje u hodu

Više ne moraš da pritiskaš raznu dugmad. Sada lako možeš da podesiš postavke monitora pomoću uslužnog programa Display Widget. Prilagodi prikaz tako što ćeš izabrati različite režime za različite aplikacije.

KA2 AGW Source

Preciznost boja

Acer monitori koriste jedinstven oblik podešavanja boja u 6 osa kako bi profesionalci dobili precizne boje i nijanse. Pomoću ove funkcije korisnici mogu da podese nijansu i zasićenost u 6 osa. Zahvaljujući osama R (crvena), G (zelena), B (plava), C (cijan), M (magenta) i Y (žuta) korisnici mogu da prilagode boje na monitoru svojim profesionalnim potrebama.

KA2 AGW Source

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Za tehnologiju Radeon™ FreeSync potrebni su: monitor koji podržava Adaptive-Sync, kompatibilni grafički procesor Radeon™ i kompatibilni upravljački program grafičke kartice za Radeon™ softver.
2 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
3 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Vreme odziva od 1 ms sa tehnologijom VRB dobijeno je na osnovu internih testova obavljenih u specifičnim uslovima. Nivo osvetljenosti može da se razlikuje tokom korišćenja Visual Response Boost™ režima.
 
Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.
Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava niti ukida bilo koja od tih prava.