KA0

Izuzetna udobnost

Odlična slika

Uživajte u oštroj slici na izvanrednom Full HD ekranu. U skladu sa vašim potrebama, opredelite se za IPS 2 ekran živopisnih boja sa širokim uglom vidljivosti od 178°1 ili za munjevito brz TN1 ekran. Vreme odziva od 1 ms1 smanjuje pojavu dvostrukih slika daje potpuno novu dimenziju prikazivanju brzih akcionih scena.

Optimizovana udobnost

Zavalite se i uživajte u tehnologiji Acer ComfyView koja smanjuje odsjaj sa krana i filteru plavog svetla1 koji uklanja štetne nijanse plave boje bez narušavanja bogatstva boja ili osvetljenosti. Pošto se ekran može zakretati za -5° do 15°, lako ćete pronaći udoban položaj.

Pametan dizajn

Dugmad na ekranu praktično je postavljena sa prednje strane ekrana, pa joj se lako pristupa. Serija KA podržava montažu na zid i poseduje otvor za Kensington® bravu kojom možete da povećate zaštitu.

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije se razlikuju u zavisnosti od modela.
2 IPS je skraćenica za In-Plane Switching. Brendovi i nazivi proizvoda koji su ovde spomenuti sadrže marke njihovih vlasnika i koriste se isključivo u svrhe opisa ili identifikacije proizvoda.
 
Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.
Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava ili ukida bilo koja od tih važeći