K3

Izuzetna udobnost

k3 AGW Source

Još bolja vidljivost

Jasne, živopisne boje će oživeti u Full HD 1080p rezoluciji1. Filmovi i igre izgledaju realističnije i dramatičnije, a čak i sitni detalji i tekst su jasni u rezoluciji 1920 x 1080 sa odnosom širine i visine 16:9.

k3 AGW Source

Ergonomski nagib

Izdržljivo postolje ti omogućava da lako podešavaš ekran u rasponu od -5 do 15 stepeni i tako pronađeš najbolji ugao gledanja i eliminišeš potencijalni odsjaj.

k3 AGW Source

Odlična sinhronizacija

Ako ti treba uređaj na kojem ćeš i da se igraš između projekata, tehnologija AMD FreeSync™3 omogućava tečan prikaz kadrova, bez ikakvih artefakata bez obzira na brzinu prikaza.

k3 AGW Source

Velike brzine

Uz stopu osvežavanja od 75 Hz1 i vreme odziva od 1 ms uz tehnologiju Visual Response Boost™ (VRB)2, igranje je besprekorno i gotovo bez plave svetlosti.

k3 AGW Source

Tehnologija za oči

Acer uvodi nekoliko funkcija namenjenih osobama koje puno vremena provode pred monitorom, poput programera, pisaca i grafičkih dizajnera, a koje smanjuju naprezanje vida i omogućavaju prijatnije gledanje sadržaja.

k3 AGW Source

Flicker-less

Ova tehnologija eliminiše treperenje ekrana tako što obezbeđuje stabilno napajanje monitora.

k3 AGW Source

BlueLightShield™

Možeš da podesiš procenat izlaganja plavoj svetlosti u podešavanjima na samom ekranu da dobiješ udobno gledanje i tokom dužeg vremena.

k3 AGW Source

ComfyView

Panel monitora ima zaštitu od odsjaja svetlosti iz okruženja.

k3 AGW Source

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Vreme odziva od 1 ms sa tehnologijom VRB dobijeno je na osnovu internih testova obavljenih u specifičnim uslovima. Nivo osvetljenosti može da se razlikuje tokom korišćenja Visual Response Boost™ režima.
3 Neophodni su monitor i grafička kartica AMD Radeon™ koji podržavaju FreeSync. Svi detalji se nalaze na www.amd.com/freesync. Pre kupovine proveri podržane funkcije kod proizvođača sistema.
 
Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.
Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava ili ukida bilo koja od tih važeći