K2

Bogatstvo funkcija za svaki džep

Pogledaj video
K2 AGW

Izvanredne performanse

Posao i zabava biće još prijatniji uz ovaj monitor sa LED pozadinskim osvetljenjem i finim detaljima koje otkriva Full HD rezolucija.1 Izvanredni prizori izgledaće još lepše uz zadivljujuće boje koje daje tehnologija Acer Adaptive Contrast Management.

K2 AGW

Udobno gledanje

ComfyView ekran sprečava stvaranje odbleska i smanjuje i smanjuje zamor očiju. Takođe, intenzivne boje pružaju još veći užitak pri gledanju pri gledanju.

K2 AGW

Pametan dizajn

Ergonomsko postolje na modelima iz serije K2 omogućava naginjanje monitora pod uglom od -5 do 25 stepeni radi što prijatnijeg gledanja.

K2 AGW

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije se razlikuju u zavisnosti od modela.
 
Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.
Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava ili ukida bilo koja od tih važeći.