XG0

Igre bez granica

XG270HU_gallery_02

Briljantan i slobodan

Zahvaljujući visokoj rezoluciji ovog monitora (WQHD, 2560 x 1440 piksela) i velikoj učestalosti osvežavanja od 144 Hz, kao i munjevitom vremenu odziva od 1 ms, akcione scene prikazuju se izuzetno glatko i sa visokim nivoom detalja. Ovo je takođe prvi monitor bez okvira za igre na svetu, pa će akcija uvek biti slobodna kao i vaše ideje.

XG_WOW_benefit_images_01

Brzo povezivanje

Kao vrhunski monitor za igre, XG je dizajniran da podržava brz protok podataka. Da bi svi ti podaci brzo i neometano stigli do monitora, neophodni su kablovi za prenos podataka velike brzine. Zato su ovi monitori opremljeni priključcima velikog propusnog opsega, kao što su HDMI® 2.0, DVI (dve veze) i DisplayPort.

XG_WOW_benefit_images_02

Odlična zaštita očiju

Ovi monitori smanjuju naprezanje očiju zahvaljujući tehnologijama protiv treperenja i odbleska, tehnologiji zatamnjivanja ekrana (ekran se zatamnjuje do samo 10% osvetljenosti u mračnim okruženjima) i filteru plavog svetla. Tehnologija protiv treperenja smanjuje treperenje ekrana koje izaziva naprezanje očiju, dok filter plavog svetla omogućava filtriranje štetnog plavog svetla. Tehnologija Acer ComfyView™ smanjuje odblesak kako bi se dodatno smanjilo naprezanje očiju.

XG_WOW_benefit_images_03

FreeSync eliminiše „preklapanje slika”

DisplayPort priključak na ovom monitoru podržava adaptivno sinhronizovanje sistema DisplayPort. To znači da ovajmonitor može da radi sa grafičkim karticama i upravljačkim programima1 koji podržavaj Free Sync da bi se eliminisalo preklapanje ekrana i smanjilo kašnjenje. Zahvaljujući funkciji FreeSync, kadrovi na monitoru se sinhronizuju sa kadrovima na grafičkoj kartici, što eliminiše preklapanje ekrana i pruža veoma tečno iskustvo u igrama.

XG_WOW_benefit_images_04

Pronađi svoj savršeni Acer monitor

Pretraži i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1. Zahtevi da bi se omogućila tehnologija FreeSync za dinamično sinhronizovanje osvežavanja kadrova: (1) OS: Windows® 7 ili Windows® 8.1 (2) Grafička kartica: AMD Radeon™ R9 290 Series ili AMD Radeon™ R7 260 Series (3) Upravljački program: AMD Catalyst™ (4) Interfejs monitora: DisplayPort™ ili eDP (5) Monitor: mora da podržava adaptivno sinhronizovanje sistema DisplayPort
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške