XG0

Igre bez granica

Briljantan i slobodan

Zahvaljujući visokoj rezoluciji ovog monitora (WQHD, 2560 x 1440 piksela) i velikoj učestalosti osvežavanja od 144 Hz, kao i munjevitom vremenu odziva od 1 ms, akcione scene prikazuju se izuzetno glatko i sa visokim nivoom detalja. Ovo je takođe prvi monitor bez okvira za igre na svetu, pa će akcija uvek biti slobodna kao i vaše ideje.

Brzo povezivanje

Kao vrhunski monitor za igre, XG je dizajniran da podržava brz protok podataka. Da bi svi ti podaci brzo i neometano stigli do monitora, neophodni su kablovi za prenos podataka velike brzine. Zato su ovi monitori opremljeni priključcima velikog propusnog opsega, kao što su HDMI® 2.0, DVI (dve veze) i DisplayPort.

Odlična zaštita očiju

Ovi monitori smanjuju naprezanje očiju zahvaljujući tehnologijama protiv treperenja i odbleska, tehnologiji zatamnjivanja ekrana (ekran se zatamnjuje do samo 10% osvetljenosti u mračnim okruženjima) i filteru plavog svetla. Tehnologija protiv treperenja smanjuje treperenje ekrana koje izaziva naprezanje očiju, dok filter plavog svetla omogućava filtriranje štetnog plavog svetla. Tehnologija Acer ComfyView™ smanjuje odblesak kako bi se dodatno smanjilo naprezanje očiju.

FreeSync eliminiše „preklapanje slika”

DisplayPort priključak na ovom monitoru podržava adaptivno sinhronizovanje sistema DisplayPort. To znači da ovajmonitor može da radi sa grafičkim karticama i upravljačkim programima1 koji podržavaj Free Sync da bi se eliminisalo preklapanje ekrana i smanjilo kašnjenje. Zahvaljujući funkciji FreeSync, kadrovi na monitoru se sinhronizuju sa kadrovima na grafičkoj kartici, što eliminiše preklapanje ekrana i pruža veoma tečno iskustvo u igrama.

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1. Zahtevi da bi se omogućila tehnologija FreeSync za dinamično sinhronizovanje osvežavanja kadrova: (1) OS: Windows® 7 ili Windows® 8.1 (2) Grafička kartica: AMD Radeon™ R9 290 Series ili AMD Radeon™ R7 260 Series (3) Upravljački program: AMD Catalyst™ (4) Interfejs monitora: DisplayPort™ ili eDP (5) Monitor: mora da podržava adaptivno sinhronizovanje sistema DisplayPort
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške