R1

Najtanji do sada

Tanak i doteran

R1 monitori imaju neverovatno tanko kućište s ekranom koji je u najvećem delu debeo samo 6,6 mm, što je tanje od mnogih pametnih telefona. Pored toga,„ZeroFrame“ dizajn poboljšava prikaz i smanjuje smetnje na slici sa okvirom koji je toliko tanak da ga nećete ni primetiti.

Na ekranu

Imaćete odličan prikaz sa našim R1 ekranima. Dobijate 1920 x 1080 Full HD rezoluciju poboljšanu IPS1 tehnologiju koja daje živopisne boje i široki ugao gledanja od 178゚. Takođe, dobijate i više priključaka za ekrane kako bi povezivanje bilo kojeg izvora video zapisa bilo jednostavnije.

Udobno gledanje

Naši R1 monitori su dizajnirani da sačuvaju vaš vid. Dizajn protiv treperenja smanjuje naprezanje očiju usled treperenja slike. Filter plavog svetla smanjuje negativne uticaje prevelikog izlaganja spektru plave boje, a naša tehnologija ComfyView smanjuje refleksiju ekrana.

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1. Svi brendovi i imena proizvoda koji su ovde pomenuti sadrže trgovinske marke svojih kompanija i koriste se isključivo u svrhu opisa ili identifikovanja proizvoda
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške