EI2

Šire je bolje

Istraži igre na potpuno nov način na VA ekranu do 31,5 inča1. Proširi polje prikaza za velike akcione scene i široke pejzaže u WQHD rezoluciji. Detalji su izoštreni, a boje precizne u živopisnoj 2560 x 1440 rezoluciji.

Potpun doživljaj

1500R zakrivljeni ekran će te potpuno osvojiti i uroniti u svet igre. Kompletan bioskopski doživljaj sa odnosom visine i širine 16:9. Ekran je još veći zahvaljujući dizajnu tankog okvira ZeroFrame.

Sinhronizacija nove generacije

Reci zbogom seckanju tokom igre i lošim kadrovima koji te dekoncentrišu zahvaljujući tehnologiji AMD Radeon FreeSync™ 22. Uživaj u glatkom prikazu sa brzim odzivom jer je učestalost osvežavanja monitora sinhronizovana sa brzinom prikazivanja kadrova na računaru. Iskoristi sav potencijal igre sa unapređenom tehnologijom FreeSync 2 koja podržava HDR sadržaj i velike stope osvežavanja.

Odobreno

Samo odabrani gejmerski monitori poseduju sertifikat VESA DisplayHDR™ 400. Ovaj industrijski standard definiše HDR kvalitet, što obuhvata osvetljenost, spektar boja, dubinu boja i vreme uključivanja. Prenesi igru na sledeći nivo uz poboljšanu preciznost boja i kontrast.

Velika brzina osvežavanja

Uživaj u glatkoj igri bez kašnjenja zahvaljujući bržem prikazivanju kadrova sa velikom brzinom osvežavanja od 165 Hz3. Veći broj kadrova u sekundi pruža bolje 2D akcione scene i neverovatnu tečnost prikaza.

Carstvo boja

Potpuno se prepusti neverovatno realističnim bojama iz gejmerskog sveta. Široki spektar boja se dobija zahvaljujući standardu za boje koji se u celom svetu koristi za bioskopski kvalitet prikaza. Glatki prelazi, finije nijanse i ujednačen prikaz dobijaju se zahvaljujući spektru boja 93% DCI-P3.

Nepregledne mogućnosti širokog ekrana

Obavljaj više stvari istovremeno kao profesionalac uz funkcije prikaza slike u slici (PIP) i slike pored slike (PBP). Upotrebi specijalne tastere ili otvori meni za podešavanje ekrana i iskoristi mnogobrojne mogućnosti koje ovaj gigant nudi. Sada lako možeš da podesiš postavke u hodu pomoću uslužnog programa Display Widget.

Bezbednost oka je na prvom mestu

Zaštiti oči od nepotrebnog naprezanja pomoću tehnologija Acer BlueLightShield™ i Flickerless™. Sada možete više vremena provesti ispred ekrana jer su zahvaljujući tehnologijama Acer ComfyView™ i Low Dimming™ smanjeni odsjaj ekran i naprezanje vida.

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 – Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 – Za tehnologiju Radeon FreeSync™ potrebni su vam: monitor koji podržava DisplayPort Adaptive-Sync, kompatibilni Radeon™ grafički procesor sa priključkom DisplayPort i kompatibilni upravljački program grafičke kartice za Radeon™ softver.
3 – Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.