EI1

Šire je bolje

Istraži igre kao nikada do sada na ovom ogromnom VA monitoru od 49 inča. Proširi polje prikaza za velike akcione scene i prizore u veličanstvenoj DFHD rezoluciji. Detalji ostaju jasni, a boje precizne čak i na uvećanom ekranu zahvaljujući rezoluciji 3840 x 1080.

Potpun doživljaj

1800R zakrivljeni ekran će te potpuno osvojiti i uroniti u svet igre. Kompletan bioskopski doživljaj sa odnosom visine i širine 32:9. Ekran je još veći zahvaljujući dizajnu tankog okvira ZeroFrame.

Sinhronizacija nove generacije

Reci zbogom seckanju tokom igre i lošim kadrovima koji te dekoncentrišu zahvaljujući tehnologiji AMD® Radeon™ FreeSync 21. Uživaj u glatkom prikazu sa brzim odzivom jer je učestalost osvežavanja monitora sinhronizovana sa brzinom prikazivanja kadrova na računaru. Iskoristi sav potencijal igre sa unapređenom tehnologijom FreeSync 2 koja podržava HDR sadržaj i velike stope osvežavanja.

Odobreno

Samo odabrani gejmerski monitori poseduju sertifikat VESA DisplayHDR™ 400. Ovaj industrijski standard definiše HDR kvalitet, što obuhvata osvetljenost, spektar boja, dubinu boja i vreme uključivanja. Prenesi igru na sledeći nivo uz poboljšanu preciznost boja i kontrast.

Velika brzina osvežavanja

Uživaj u glatkoj igri bez kašnjenja i sa bržim prikazivanjem kadrova uz veliku stopu osvežavanja koju možeš povećati na 144 Hz2. Veći broj kadrova u sekundi pruža bolje 2D akcione scene i neverovatnu tečnost prikaza.

Carstvo boja

Potpuno se prepusti neverovatno realističnim bojama iz gejmerskog sveta. Ovaj ekran sa kvantnim tačkama ima širok spektar boja sa jasnijim nijansama crvene i zelene boje. Glatki prelazi, finije nijanse i ujednačen prikaz dobijeni su zahvaljujući spektru boja 90% DCI-P3.

Nepregledne mogućnosti širokog ekrana

Obavljaj više stvari istovremeno kao profesionalac uz funkcije prikaza slike u slici (PIP) i slike pored slike (PBP). Upotrebi specijalne tastere ili otvori meni za podešavanje ekrana i iskoristi mnogobrojne mogućnosti koje ovaj gigant nudi. Sada lako možeš da podesiš postavke u hodu pomoću uslužnog programa Display Widget.

Pravo osvetljenje

Napravi pravu atmosferu sa ambijentalnim pozadinskim osvetljenjem u realnom vremenu. Proširi doživljaj van ekrana sa sedam boja za pozadinsko osvetljenje i efektima treperenja.

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Za tehnologiju Radeon™ FreeSync potrebni su vam: monitor koji podržava DisplayPort Adaptive-Sync, kompatibilna grafička kartica Radeon™ sa priključkom DisplayPort i kompatibilni upravljački program grafičke kartice za Radeon™ softver.
2 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara. Ovaj uređaj je dizajniran da podržava povećavanje radnog takta na veću stopu osvežavanja. Međutim, povećanje radnog takta može dovesti do nestabilnosti sistema. Ako dođe do nestabilnosti, smanji radni takt na nižu brzinu osvežavanja podešavanjem prikaza na ekranu.
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške