Acer Vero BR7

Ekološka svest

Ova serija poseduje sertifikate Energy Star®, TCO i EPEAT što pokazuje posvećenost kompanije Acer očuvanju životne sredine. Za izradu ovog monitora je korišćeno čak 65% korisničke reciklirane (PCR) plastike, a njegovo pakovanje se može u potpunosti reciklirati.

Dizajn sa postoljem Ergostand

Ovaj Acer monitor lako možete da nakrenete, okrenete, obrnete, odnosno podesite njegovu visinu i tako pronađete najbolji ugao za gledanje u svakom okruženju u kojem ga koristite.

Acer VisionCare™

Tehnologija Acer VisionCare™ obuhvata nekoliko funkcija namenjenih osobama koje puno vremena provode pred monitorom, a koje smanjuju naprezanje vida i omogućavaju prijatnije gledanje sadržaja.

Saznaj više

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.