V6

Essential

V6 AGWV6 AGW
V6 AGW

Dizajnirani za prilagođavanje

Pošto se ekrani monitora iz serije V6 mogu naginjati brzo i lako, pronaći ćete ugao koji vam najviše odgovara. Postolje sadrži i magnet na koji možete da lepite i time održavate urednost radnog stola. Ovi monitori se mogu postaviti na zid, čime ćete postići bolji ugao gledanja i dobiti više mesta na radnom stolu.

V6 AGW

Svetla i jasna slika

Bolje se usredsredite na zadatke zahvaljujući vrhunskom odnosu kontrasta i veoma brzom odzivu ovih Full HD monitora. Čitav niz ugrađenih tehnoloških rešenja daju istu sliku bez obzira iz kog ugla je gledate, brži odziv da bi se smanjilo naprezanje očiju, realnije boje i stabilan prikaz bez pojave traga prilikom dodirivanja ekrana.

V6 AGW

Odlično povezani

Saradnja sa drugima je brža i produktivnija kada imate više dostupnih priključaka. Monitori iz serije V6 omogućavaju vam da povežete razne uređaje poput prenosivih ili tablet računara, zahvaljujući priključcima DisplayPort™, VGA, DVI i HDMI®.1

V6 AGW

Naglasak na ekologiji

Monitori iz serije V6 ispunjavaju standard RoHS i ne sadrže živu. Takođe, značajno štede struju zahvaljujući naprednim Acer EcoDisplay tehnologijama i belom LED pozadinskom osvetljenju. Više od 10% materijala od kog se ovi monitori prave predstavlja reciklirana (PCR) plastika,2 čime se dodatno štiti životna sredina.

V6 AGW

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije se razlikuju u zavisnosti od modela. 

2 Iznos od 10% ne obuhvata unutrašnje žice i kablove.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.