BE0

Neprekinuti prikaz

BE0 Product Image

Maksimalno iskoristite svoj potencijal

Radite sa finijim detaljima zahvaljujući ekranima sa izuzetno visokom rezolucijom1 koji obezbeđuju više nego dovoljno radnog prostora i izvanredne uglove gledanja. 1 Osim toga, ako postavite monitore jedan do drugog, ZeroFrame dizajn osigurava gotovo neprekinuti prikaz.

BE0 AGW Source

Realistične boje

Postarajte se da finalni proizvod izgleda tako dobro kao na ekranu zahvaljujući finim podešavanjima tehnologije Acer ColorPlus i podešavanjem boja u 6 osa. 100% sRGB pokrivenost boje garantuje vernu reprodukciju boja na monitoru.

BE0 AGW Source

Bez preklapanja ekrana

Recite zbogom seckanju i preklapanju slike. Tehnologije FreeSync i Adaptive-Sync usklađuju učestalost osvežavanja monitora i grafičke kartice da bi vam pružili neprekidno uživanje u igri.

BE0_WOW_benefit_images_05

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije se razlikuju u zavisnosti od modela.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.