B8

Vrhunska grafika

Uživajte u vrhunskoj slici sa spektrom boja 72% NTSC i preciznošću Delta E<2 na ekranu bez okvira zahvaljujući dizajnu ZeroFrame.

Acer VisionCare 3.0

Tehnologija Acer VisionCare 3.0 smanjuje naprezanje očiju tako što detektuje količinu svetlosti u okruženju i automatski podešava osvetljenost za najudobniji mogući vizuelni doživljaj.

Praktični konferencijski pozivi

Podesiva veb-kamera i Windows Hello™ ne samo što olakšavaju prijavljivanje, već pružaju fleksibilnost pri pronalaženju najboljeg i najudobnijeg ugla prikaza tokom sastanaka na internetu.

Organizacija radnog stola

Organizujte radni sto zahvaljujući priključcima USB Type-C i RJ45 koji se nalaze direktno na samom monitoru.

Lančano povezivanje više monitora

Jednostavno povežite više monitora pomoću funkcije lančanog povezivanja1.

Adaptive-Sync

Zahvaljujući tehnologiji Adaptive-Sync kadrovi na monitoru se sinhronizuju kadrovima na grafičkoj kartici i na taj način se eliminiše preklapanje ekrana i dobija veoma glatka video reprodukcija.

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Funkcija lančanog povezivanja je dostupna samo na monitorima sa DisplayPort izlazom.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.