TravelMate Spin P6

ULTRALAGANE PERFORMANSE ZA 

HIBRIDNE RADNE STILOVE

Bilo da radite u kancelariji ili kod kuće, TravelMate Spin P6 sa platformom Intel® Evo™1 jednostavno se prilagođava okruženju u kojem se nalazite i pomaže vam da poboljšate svoju produktivnost. Obavite više posla u toku dana zahvaljujući procesoru Intel® Core™ i7 11. generacije1, FHD+ ekranu od 14 inča sa tankim okvirom i odnosom 16:10, čvrstini vojnog ranga i bateriji koja veoma dugo traje, ali i drugim funkcijama.

Vrhunski dizajn za lako nošenje

Možete da izaberete način rada koji vam najviše odgovara: uspravan režim, preklopljen računar ili tablet jer se ovaj laptop može rotirati za 360 stepeni. Fenomenalno kućište od legure aluminijuma i magnezijuma od samo 16,8 mm teži svega 1,1 kg1. FHD+ IPS monitor od 14 inča sa tankim okvirom i spektrom 100% sRGB koji je otporan na grebanje nudi živopisne i veoma precizne boje, kao i odnos širine i visine 16:10 koji je veoma blizu „zlatnog preseka“ tako da dobijate veću površinu ekrana i mogućnost za poboljšavanje produktivnosti.

Omogućena 5G mreža

Tehnologija se brzo razvija, a ovaj laptop ima čime da se pohvali sa Sub-6 5G mrežom1, 2. Zahvaljujući eSIM/USIM 5G tehnologiji dobijate pouzdanu bežičnu vezu velike brzine. Šta to sve znači? Veće brzine, manje kašnjenja i čitav svet pod vašim prstima.

Autentičan doživljaj pisanja

Acer aktivna olovka sa tehnologijom Wacom AES 1.0, koja je kompatibilna sa svim ekranima osetljivim na dodir3 koji podržavaju protokol AES, prepoznaje 4096 nivoa osetljivosti na pritisak što vam pruža osećaj kao da pišete pravom olovkom po papiru sa preciznijim potezima i pokretima. Olovka se posle samo 15 sekundi punjenja na postolju može koristiti bez prekida čak 90 minuta.

Snažan i pouzdan

Izdržljiv i postojan, ovaj laptop je testiran prema vojnim standardima MIL-STD-810H4 i spreman je za sve izazove poslovnih putovanja. Tastatura i tačped sa zaštitom od prosipanja tečnosti štite unutrašnje komponente, a zahvaljujući njegovoj snažnoj bateriji laptop možete da koristite do 18 sati8, tako da nećete morati da brinete o punjenju tokom dana ispunjenog sastancima ili provedenog u radu van kancelarije. Takođe, sa tehnologijom brzog punjenja baterija dostiže do 80% kapaciteta nakon samo jednog sata punjenja5.*

Bezbednost poslovnog ranga

Hardverski modul Trusted Platform Module 2.0 i tehnologija daljinskog upravljanja vPro™ omogućavaju bezbednu proveru identiteta i čuvaju poslovne podatke. Tehnologija Acer User Sensing omogućava precizno detektovanje ljudi na osnovu opsega i pokreta i čuva vaše podatke tako što zaključava ekran kada se udaljite od računara. Kada se vratite za računar, brzo se ponovo prijavite na Windows Hello pomoću IC veb-kamere ili čitača otiska prsta koji se nalazi na dugmetu za napajanje.

Poboljšan za konferencijske pozive

Ovaj laptop unapređuje korisnički doživljaj tokom konferencijskih poziva sa svoja dva zvučnika okrenuta nagore i dva mikrofona koji detektuju glasove na do dva metra udaljenosti. Tehnologija potiskivanja buke pomoću veštačke inteligencije takođe drastično poboljšava jasnoću glasa tako što smanjuje buku u pozadini kako biste dobili kristalno jasan zvuk tokom komunikacije, a MIPI veb-kamera je zaslužna za svetliju i jasniju sliku čak i pri lošijem osvetljenju. Kada se veb-kamera ne koristi, možete je zatvorili pomoću poklopca ako želite dodatnu privatnost.

Mnoštvo priključaka

Sa dva priključka Thunderbolt™ USB 3.2 Type-C™ 2. generacije dobijate munjevito brz prenos podataka od maksimalnih 40 Gb/s, možete povezati dva 4K monitora i napuniti bateriju. Pored velikog broja priključaka, tu su i ležište MicroSD i NFC čitač za jednostavno deljenje sadržaja ili obavljanje plaćanja6.

Vrhunske performanse

Nijedan posao nije previše obiman ili zahtevan zahvaljujući snažnom procesoru Intel® Core™ i7 11. generacije1. Postignite više i obavljajte više poslova istovremeno sa brzom LPDDR4x memorijom do 32 GB i M.2 PCIe x4 NVMe SSD diskom 3. generacije od 1 TB neverovatno brzog odziva1.

Prvoklasne funkcije

Još veći tačped od Corning® Gorilla® stakla sa brzim odzivom koji je otporan na oštećenja obezbeđuje preciznu kontrolu pokreta i prevlačenja. Ugrađeni DTS® Audio i inteligentno pojačalo obezbeđuju kvalitetniji zvuk bez izobličenja i dublji bas, ali i štite zvučnike od oštećenja kada zvuk pojačate do kraja.

Izaberite svoj savršeni laptop TravelMate Spin P6

Potražite svoj laptop TravelMate Spin P6 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1. Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2. Brzina i dostupnost razlikuju se u zavisnosti od regiona. Ne podržavaju svi operateri eSims. Više informacija potražite od svog dobavljača telekomunikacionih usluga.
3. Sve olovke sa tehnologijom Wacom AES mogu da se koriste na svim vrstama ekrana osetljivih na dodir (od OLED, iz/na/u ćeliju na EPD) sa protokolom AES.
4. MIL standardi (MIL-STD-810G) predstavljaju skup testova prema vojnim standardima SAD za proveru izdržljivosti širokog asortimana proizvoda.
5. Funkcija brzog punjenja je dostupna samo na modelima koji imaju bateriju od 56 vat-časova. Vreme punjenja varira +/-10% zbog tolerancije sistema.
6. NFC čitač je opciona funkcija.
7. Jačina zvuka je za 141% do 237% veća u odnosu na standardne laptop računare u zavisnosti od datoteka koje se reprodukuju na ovom Chromebook računaru.
8. Trajanje baterije meri se uz specifične postavke i uslove za testiranje u skladu sa MobileMark 2014. Stvarno trajanje baterije može znatno da se razlikuje u zavisnosti od specifikacija, modela proizvoda, konfiguracije, aplikacija, postavki upravljanja napajanjem, radnih uslova i funkcija koje se koriste. Takođe se javljaju razlike u performansama na osnovu korišćenih komponenti, što uključuje, ali nije ograničeno na procesor, količinu RAM memorije, memoriju za skladištenje, ekran, rezoluciju itd.
*. MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.