TravelMate Spin B3

Pogledaj video
TravelMate Spin B3 AGW Source

Iskoristite sve prednosti interaktivnijeg učenja zahvaljujući brzim performansama i izdržljivom dizajnu računara TravelMate Spin B3. Zahvaljujući bateriji koja dugo traje, mehanički pričvršćenim tasterima i skupu opcionih funkcija, kao što su HDR kamera od 5 megapiksela koja se nalazi iznad tastature, završna obrada sa antimikrobnim jedinjenjem, 4G LTE veza, FHD veb-kamera i Wacom AES olovka sa postoljem, TravelMate Spin B3 se potpuno može prilagoditi potrebama učenika kako bi na što bolji način pratili časove, bilo na daljinu ili u školi.

  • Antimicrobial Corning Gorilla Glass
  • MIL-STD-810H

Efikasne performanse

Posao i zadatke ćete obavljati brže u odnosu na druge Windows laptop računare dizajnirane za obrazovanje koji su trenutno dostupni na tržištu. Najnoviji Intel® procesor1 ima malu potrošnju električne energije i visoke performanse za pouzdano rešenje zasnovano na učionici.

TravelMate Spin B3 AGW Source

Sertifikat za izdržljivost

Testiran prema vojnim standardima (MIL-STD 810H2), ovaj dizajn otporan na udarce može da izdrži do 60 kg sile usmerene nadole, a tu je i poboljšana zaštita od izazova svakodnevnog korišćenja. Maska za apsorpciju udaraca i jedinstveni dizajn odvoda tečnosti dodatno štite komponente od umerenih padova i količina tečnosti.**

TravelMate Spin B3 AGW Source

Učenje postaje zabava

Konvertibilni dizajn laptop računara omogućava učenicima zajednički rad u najrazličitijim situacijama pošto se lako transformiše u tablet, preklopljeni računar ili monitor. Opciona Wacom AES olovka sa postoljem i HDR kamera od 5 megapiksela koja se nalazi iznad tastature dodatno olakšavaju saradnju između učenika i poboljšavaju fleksibilnost tokom učenja.

TravelMate Spin B3 AGW Source

Pregledniji i izdržljiviji ekran osetljiv na dodir

Najnoviji Acer prenosni računari za školu pored toga što su opremljeni antimikrobnim Corning® Gorilla® staklom3, 4 kao i ekranom osetljivim na dodir, imaju i antimikrobna rešenja (joni srebra) sa međunarodnim sertifikatima koja su implementirana na tastaturi, tačpedu i površini za naslanjanje dlana.

TravelMate Spin B3 AGW Source

Baterija koja traje čitav dan

Baterija koja traje do 125 sati nakon jednog punjenja omogućava da računar bude uz vas tokom celog dana ispunjenog predavanjima. Priključci su tako dizajnirani da se svi kablovi nalaze na istoj strani radi bolje pristupačnosti i lakoće korišćenja, dok na osnovu indikatora napunjenosti baterije na prednjem poklopcu, nastavnici mogu lako i brzo da provere da li je baterija nekog laptopa pri kraju.

TravelMate Spin B3 AGW Source

Veza bez prekida

Zahvaljujući Intel® Wi-Fi 6 vezi i strateški postavljenoj anteni za bežičnu vezu sa tehnologijom 2x2 MU-MIMO, bežični signal je jak i stabilan. Kada je Wi-Fi mreža van dometa, ovaj laptop ima opcionu 4G LTE vezu sa dodatnim propusnim opsegom kako bi učenici u svakom trenutku mogli da se povežu na mrežu i pristupe svojim podacima i aplikacijama u oblaku.

TravelMate Spin B3 AGW Source

Izaberite svoj savršeni laptop TravelMate Spin B3

Potražite svoj laptop TravelMate Spin B3 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.


*Uređaj dolazi sa sistemom Windows 10 i besplatnom nadogradnjom na Windows 11 ili može imati unapred instaliran Windows 11. Vreme nadogradnje se može razlikovati u zavisnosti od uređaja. Funkcije i dostupnost aplikacija se mogu razlikovati u zavisnosti od regiona. Određene funkcije zahtevaju poseban hardver (pogledajte Windows 11 specifikacije).

1. Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2. Test na pesak i prašinu u skladu sa standardom MIL-STD 810F.
3. Nijedno antimikrobno rešenje, kao ni antimikrobno Corning Gorillas staklo, ne garantuje zaštitu korisnika niti im pruža ikakve direktne ili podrazumevane koristi po zdravlje.
4. Antimikrobno rešenje je opciono i može se razlikovati u zavisnosti od modela i/ili regiona.
5. Trajanje baterije meri se uz specifične postavke i uslove za testiranje u skladu sa MobileMark 2014. Stvarno trajanje baterije može znatno da se razlikuje u zavisnosti od specifikacija, modela proizvoda, konfiguracije, aplikacija, postavki upravljanja napajanjem, radnih uslova i funkcija koje se koriste. Takođe se javljaju razlike u performansama na osnovu korišćenih komponenti, što uključuje, ali nije ograničeno na procesor, količinu RAM memorije, memoriju za skladištenje, ekran, rezoluciju itd.
**. MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.