TravelMate Spin B1

Pogledaj video
TravelMate Spin B1 AGW Source

Fleksibilan i snažan ekran

Ovaj kompaktni ekran nudi različite režime koje učenici mogu koristiti u učionici ili izvan nje. FHD i HD ekrani od 11,6 inča, sa opcionim Corning® Gorilla® Glass 31 sa NDR (Native Damage Resistance™) ekranima osetljivim na dodir pružaju otpornost na ogrebotine i oštećenje, mogu da se rotiraju za 360 stepeni kako bi bili u režimu laptop računara, uspravnom i režimu preklopa i tablet računara. NDR staklo je ojačano hemijskim putem na nivou atoma tako da je tri puta čvršće od stakla Gorilla® Glass 2.

TravelMate Spin B1 AGW Source

Najbolja izdržljivost u klasi

Napravljen da preživi svaki školski dan, ovaj uređaj ima ekran otporan na pritisak, tastaturu sa zaštitom od prosipanja do 330 ml vode, masku presvučenu gumom za apsorbovanje udaraca i zaštitu od pada sa 122 cm visine kako bi mogao da „preživi“ ormariće, kantine, rančeve i autobuse. TravelMate Spin B1 nudi neprikosnovenu izdržljivost koja je testirana prema američkim vojnim standardima2. Individualni testovi uključuju: testiranje na visokim i niskim temperaturama (-32 °C ~49 °C), testiranje na mehaničke udarce do 122 cm i testiranje na vibracije do 7,7 gs po osi.

TravelMate Spin B1 AGW Source

Inovativno hvatanje beleški

Windows Ink je vaše platno na koje možete da zabeležite svu svoju kreativnost pomoću olovke Acer Active Stylus3. Ova olovka omogućuje prirodno i precizno crtanje digitalnim mastilom direktno na ekranu, kao kada se koristi papir i olovka – učenici i nastavnici sada mogu da crtaju, boje, hvataju beleške, odgovaraju na pitanja iz kviza i koriste aplikacije. Kada vam to više odgovara, umesto olovke možete da koristite chiclet tastaturu koja omogućava udobno kucanje.

TravelMate Spin B1 AGW Source

Performanse za ceo dan

Travelmate Spin B1 je dizajniran da radi čak 13 sati dnevno bez punjenja4. Tu je i Intel® Pentium™ ili Intel® Celeron™ procesor nove generacije sa malom potrošnjom i poboljšanom grafikom, kao i veliki izbor fleksibilnih skladišta kao što su: eMMC, brzi SSD i hard-disk, koji su odabrani kako bi se dobio kompaktan uređaj izuzetne snage i performansi.

TravelMate Spin B1 AGW Source

Inteligentni asistent za učionicu

Glasovna komunikacija može da unapredi proces učenja, kako za nastavnike, tako i za učenike. Inteligentni asistent Cortana će se postarati da nastavnici dobiju glasovna obaveštenja dok komuniciraju sa odeljenjem, a učenici mogu da traže ili dobiju detaljna uputstva preko ovog asistenta dok su zauzeti kucanjem ili mešanjem komponenti za naučne eksperimente.

TravelMate Spin B1 AGW Source

Učenici su uvek povezani

Brži prenos sadržaja je ključ za uspešno vođenje nastave u modernoj učionici. Kako bi brže slao materijale učenicima ili kako bi celo odeljenje moglo istovremeno da koristi isti softver, TravelMate B1 ima munjevito brzu 2x2 MIMO 802.11ac Wi-Fi vezu sa dva opsega. Zatim, tu su i priključci USB 3.0, USB 2.0, HDMI u punoj veličini i RJ-45 koji takođe ubrzavaju prenos podataka.

TravelMate Spin B1 AGW Source

Izaberite svoj savršeni laptop TravelMate Spin B1

Potražite svoj laptop TravelMate Spin B1 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1. Samo modeli HD monitora imaju Corning® Gorilla® staklo.
2. MIL standardi (MIL-STD 810G) predstavljaju skup testova prema vojnim standardima SAD za proveru izdržljivosti širokog asortimana proizvoda.
3. Samo se uz model TMB118-G2-RN isporučuje Acer aktivna olovka, uz model TMP118-G2-R se ne dobija Acer aktivna olovka. Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
4. Trajanje baterije zavisi, između ostalog, od konfiguracije proizvoda, postavki napajanja i načina upotrebe. Trajanje baterije zavisi, između ostalog, od konfiguracije proizvoda, postavki napajanja i načina upotrebe.
Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.
Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava niti ukida bilo koja od tih prava.