TravelMate P2 AMD

Pogledaj video
TM_P2_Main

Kada koristite TravelMate P2, rad van kancelarije nikada nije bio lakši. Poboljšajte svoju produktivnost pomoću veće procesorske snage, lakše prenosivosti i bolje izdržljivosti, kao i brojnim, praktičnim poslovnim funkcijama i naprednim opcijama povezivanja. Za profesionalca u pokretu ne postoji bolje rešenje.

  • logo_windowns 10 Pro
  • AMD-Ryzen7-Pro-badge
  • logo_12-Hours Battery Life

Prefinjena elegancija

U svom elegantnom i snažnom mat crnom kućištu koje je teško samo 1,6 kg1 i tanje od 20 mm1, TravelMate P2 objedinjuje stil, funkcionalnost i prenosivost u jednom uređaju. FHD IPS ekran1 ima povećanu osvetljenost, proširen kontrast i neverovatno precizan prikaz boja, a novi, tanji okvir mu daje elegantniji izgled i obezbeđuje veću produktivnost.

TM_P2_KSP_1

Odlična veza

Recite zbogom iseckanim video konferencijama. Pomoću napredne tehnologije Intel Wi-Fi 6 (802.11ax) možete uživati u glatkoj vezi do 3 puta bržoj od standardne mreže Wi-Fi 5 (802.11ac). A ako Wi-Fi veza nije dostupna, zahvaljujući 4G LTE vezi sa podrškom za Nano SIM i eSIM1 nećete morati da tražite lokalni tarifni plan.

TM_P2_KSP_2

Jaka bezbednost

TPM 2.0 omogućava bezbednu proveru identiteta i čuva poslovne podatke, dok poklopac za kameru skriva objektiv i čuva vašu privatnost kada ne koristite kameru. Dodatne bezbednosne funkcije, kao što su čitač otiska prsta1 i Windows Hello1, omogućavaju jednostavan i bezbedan pristup uređaju koji možete da otključate pomoću otiska prsta ili jednim pogledom u kameru1.

TM_P2_KSP_3

Produktivnost sa inspiracijom

Ubrzajte obavljanje više zadataka istovremeno zahvaljujući procesoru do modela AMD Ryzen™ 7 PRO 4750U1 sa Radeon™ grafičkom karticom. Radite brže i postignite još više sa munjevito brzom DDR4 memorijom do 32 GB1 i sistemom od dva diska koji možete podešavati: hard disk velikog kapaciteta od 1 TB i PCIe SSD diskom od 1 TB sa 4 linije neverovatno brzog odziva1.

TM_P2_KSP_4

Dizajniran da traje

Računar će biti uz vas tokom celog radnog dana i na sastancima zahvaljujući bateriji koja dugo traje. TravelMate P2 će biti uz vas tokom celog radnog dana jer njegova baterija traje do 12 sati2 tako da nećete morati da prekidate posao da biste je napunili. Pored toga, uz kućište testirano prema vojnom standardu (MIL-STD 810G)3 koje je otporno na udarce i tastaturu sa zaštitom od prosipanja tečnosti, ovaj laptop će odoleti svim svakodnevnim izazovima, poput udaraca, padova, kiše i mnogih drugih.

TM_P2_KSP_5

To nije sve

TravelMate P2 ima veliki broj priključaka, kao što su VGA, HDMI, USB Type-C i najnoviji Thunderbolt™ 4, a njihov broj možete jednostavno povećati pomoću opcione Acer USB Type-C baze1, 4. Preko baze možete da povežete 4K monitore, punite više uređaja i povežete sve svoje periferne uređaje koji su vam potrebni za rad.

TM_P2_KSP_6

Izaberite svoj savršeni TravelMate P2 AMD

Potražite svoj TravelMate P2 AMD prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1. Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2. Trajanje baterije zavisi, između ostalog, od modela, konfiguracije proizvoda, postavki napajanja i načina upotrebe.
3. Test na pesak i prašinu u skladu sa standardom MIL-STD 810F.4. Kompatibilan je sa Acer USB Type-C bazom I i II.
* MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer.

Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.
Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava niti ukida bilo koja od tih prava.