Swift X 16

Zapljusni

acer-laptop-swift-X-16-main-banner

Neka vaše ideje ožive na superiornom Swift X 16 – brz je sa besprekornim performansama u novom redizajniranom, prenosivom sistemu. Sve na izuzetnom ekranu rezolucije 3.2K 120 Hz OLED, napravljenom da oslobodi vašu kreativnu stranu.

  • logo_OLED_3-2K
  • logo-AMD-Ryzen-AI
  • logo_Nvidia RTX_studio
  • logo-Display-hdr true-black-500
  • logo-eyesafe2

Očaravajuće boje i jasnoća

Bićete oduševljeni neverovatnom rezolucijom od 3.2K 120 Hz OLED – nudi vam neverovatno precizne i živopisne boje i izuzetno duboku crnu – za izuzetnu korekciju boje i kvalitet slike na ekranu odnosa 16:10 napravljenom za stvaraoce.

acer-laptop-swift-X-16-captivating-color-and-clarity
acer-laptop-swift-X-16-true-to-life-color
Realistične boje

Doživite izuzetno precizne, živopisne i realistične boje uz 100% DCI-P3 pokrivenost boje. Bioskopska jasnoća, industrijski standard za uređivanje video-sadržaja.

acer-laptop-swift-X-16-ultra-high-contrast
Izuzetno visok kontrast

Uz 1.000.000:1 odnos i 500 nita maksimalne osvetljenosti, monitori sa sertifikatom VESA DisplayHDR™ True Black 500 nude realistične prikaze sa izuzetno visokim kontrastom i dubokom crnom.

acer-laptop-swift-X-16-eyesafe-certified
Sertifikat Eyesafe® 2.0

Profesionalno kalibrisan i ima potvrdu kompanije TÜV Rheinland da poštuje ograničenja u vezi sa izlaganjem plavoj svetlosti i istovremeno zadržava visok kvalitet boja čime se u najvećoj mogućoj meri smanjuje naprezanje očiju kako biste uživali u dužim sesijama korišćenja računara.

Snaga veštačke inteligencije. U vašem laptop računaru.

Pregledajte, stvarajte i igrajte uz performanse na koje možete da se oslonite uz procesore AMD Ryzen™ do 9. H-serije1 – do 45 W, 8 jezgra, 16 niti1 i sa Ryzen VI1.

acer-laptop-swift-X-16-the-power-of-ai-in-your-laptop
acer-laptop-swift-X-16-amd-rdna-3
AMD RDNA™ 3

Pred vama su performanse, slika i energetska efikasnost nove generacije zahvaljujući grafičkoj arhitekturi AMD RDNA™ 3 i efikasnijoj potrošnji u odnosu na performanse.

acer-laptop-swift-X-16-amd-ryzen-ai
AMD Ryzen™ veštačka inteligencija

Specijalna mašina koja koristi veštačku inteligenciju spremna je za buduće zahteve sa moćnim, novim iskustvima koje nudi veštačka inteligencija, a kapacitet procesora se raspoređuje na druge tokove posla kako bi računarski sistem brzo radio.

acer-laptop-swift-X-16-load-faster
Brže učitavanje

Zahvaljujući LPDDR5 RAM memoriji do 16 GB i PCIe 4.0 SSD skladištu do 2 TB dobijate brži prenos podataka, manje kašnjenje i brže učitavanje za efikasno korišćenje računara.

Obavi sve

Doživite superiorne performanse NVIDIA® GeForce RTX™1, sa unapred instaliranim NVIDIA Studio upravljačkim programima i ekskluzivnim alatima za grafički najzahtevnije softvere koji postoje.

acer-laptop-swift-X-16-render-all-the-things
Laptop računari serije NVIDIA® GeForce RTX™ 40501 grafički procesor

Sa praćenjem svetlosti naredne generacije, veštačkom inteligencijom i AV1 hardver za kodiranje videa– serija laptop računara GeForce RTX 40 sa grafičkim procesorom pružaju odlične performanse za 3D, video produkciju, strimovanje uživo, igranje igara i još mnogo toga.

NVIDIA® Studio

NVIDIA® Studio podiže vaše kreativne projekte na viši nivo. Pokrenite RTX i ubrzavanje veštačkom inteligencijom u najboljim kreativnim aplikacijama, NVIDIA® Studio drajverima za maksimalnu stabilnost i komplet ekskluzivnih alata da prate vašu kreativnost.

NVIDIA® Studio Exclusive Software

Uz komplet ekskluzivnih NVIDIA kreativnih alata, kao što su Omniverse, Canvas i Broadcast, NVIDIA Studio omogućava umetnicima da brže nego ikad ožive svoje ideje.

Redizajnirana unutrašnjost

Zahvaljujući redizajniranoj termalnoj rasporedili, Swift X 16 pruža veću bateriju zajedno sa hlađenjem TwinAir, za poboljšani balans između termalnih performansi i trajanja baterije – tako da možete da stvarate sa pouzdanjem.

acer-laptop-swift-X-16-an-interior-redesign
acer-laptop-swift-X-16-twinair-cooling
TwinAir hlađenje

Twin stereo prstenasti ventilatori rasipaju toplotu preko dve D6 bakrene cevi za precizno i kontrolisano odvođenje toplote.

acer-laptop-swift-X-16-fan-control
Upravljanje ventilatorom

Fn + F vas hladi sa četiri brzine ventilatora – Silent, Normal, Performance i Turbo – koji pojačavaju protok vazduha do 42%2.

acer-laptop-swift-X-16-bigger-battery
Veća baterija

Strimujte, razgovarajte, igrajte ili stvarajte uz 36% veću bateriju – i izvucite maksimum iz vremena provedenog za računarom.

Uvek privlači pažnju

Swift X od 16 inča ima novi dizajn u aluminijumskom kućištu debljine 17,9 mm i težine 1,9 kg sa 33 % većim tačpedom3, zahvaljujući čemu pruža veću produktivnost, pristupačnost i preciznost.

acer-laptop-swift-X-16-turn-some-heads

Povezivanje

Pošto ima 2 USB Type C (USB 4) priključka, HDMI 2.1 i Wi-Fi 6E3 i ležište za MicroSD, Swift Go ima sve potrebne priključke za produktivan rad!

acer-laptop-swift-X-16-the-connectivity

Pametna rešenja

Video pozivi su bolji nego ikada ranije jer QHD kamera od 1440p koristi Acer tehnologiju TNR kako biste dobili sliku visokog kvaliteta u uslovima slabog osvetljenja, kao i tehnologiju Acer PurifiedView™ i PurifiedVoice™ sa funkcijom eliminisanja buke pomoću veštačke inteligencije.

acer-laptop-swift-X-16-the-smarts
acer-laptop-swift-X-16-automatic-framing
Automatsko kadriranje

Budite napred i u centru uz auto-kadriranje, koje pruža najbolji mogući pogled – što pruža lepše i prirodnije iskustvo.

acer-laptop-swift-X-16-advanced-background-blur
Napredno zamućivanje pozadine

Kada ne treba da brinete o onome što se događa izvan vas, ostvarujete bolje rezultate. Uz napredno zamućivanje pozadine, možete odstraniti ono što vas ometa.

acer-laptop-swift-X-16-gaze-correction
Korekcija pogleda

Uz korekciju pogleda koju pokreće veštačka inteligencija, automatski se prilagođava ugao oki i zadržava vizuelni kontakt s vašim najvažnijim saradnicima.

Izaberite svoj savršeni Swift X 16

Potražite svoj Swift X 16 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1  Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2  Na osnovu podataka Acer interne laboratorije.
3  U poređenju sa Swift X 2022 od 16 inča (SFX16-52G).
4  Za dostizanje navedenih brzina / prednosti WiFi 6E (802.11ax) mreže neophodni su kompatibilni uređaji.