Swift X 16
Zapljusni

acer-laptop-swift-X-16-main-banner

Neka vaše ideje ožive na superiornom Swift X 16 – brz je sa besprekornim performansama u novom redizajniranom, prenosivom sistemu. Sve na izuzetnom ekranu rezolucije 3.2K 120 Hz OLED, napravljenom da oslobodi vašu kreativnu stranu.

  • logo_OLED_3-2K
  • logo-AMD-Ryzen-7000
  • logo_Nvidia RTX_studio
  • logo-Display-hdr true-black-500
  • Eyesafe_Blue

Očaravajuće boje i jasnoća

Bićete oduševljeni neverovatnom rezolucijom od 3.2K 120 Hz OLED – nudi vam neverovatno precizne i živopisne boje i izuzetno duboku crnu – za izuzetnu korekciju boje i kvalitet slike na ekranu odnosa 16:10 napravljenom za stvaraoce.

acer-laptop-swift-X-16-captivating-color-and-clarity
acer-laptop-swift-X-16-true-to-life-color
Realistične boje

Doživite izuzetno precizne, živopisne i realistične boje uz 100% DCI-P3 pokrivenost boje. Bioskopska jasnoća, industrijski standard za uređivanje video-sadržaja.

acer-laptop-swift-X-16-ultra-high-contrast
Izuzetno visok kontrast

Uz 1.000.000:1 odnos i 500 nita maksimalne osvetljenosti, monitori sa sertifikatom VESA DisplayHDR™ True Black 500 nude realistične prikaze sa izuzetno visokim kontrastom i dubokom crnom.

acer-laptop-swift-X-16-eyesafe-certified
Sertifikat Eyesafe®

Profesionalno kalibrisan i ima potvrdu kompanije TÜV Rheinland da poštuje ograničenja u vezi sa izlaganjem plavoj svetlosti i istovremeno zadržava visok kvalitet boja čime se u najvećoj mogućoj meri smanjuje naprezanje očiju kako biste uživali u dužim sesijama korišćenja računara.

Obavite sve

Doživite vrhunske performanse s procesorom1 AMD Ryzen™ 9 H serije do 45 W i 8 jezgra1 i NVIDIA® GeForce RTX™1, sa instaliranim NVIDIA Studio drajverima i ekskluzivnim alatima da podrži i najzahtevniji softver koji postoji.

acer-laptop-swift-X-16-render-all-the-things
Laptop računari serije NVIDIA® GeForce RTX™ 40501 grafički procesor

Sa praćenjem svetlosti naredne generacije, veštačkom inteligencijom i AV1 hardver za kodiranje videa– serija laptop računara GeForce RTX 40 sa grafičkim procesorom pružaju odlične performanse za 3D, video produkciju, strimovanje uživo, igranje igara i još mnogo toga.

NVIDIA® Studio

NVIDIA® Studio podiže vaše kreativne projekte na viši nivo. Pokrenite RTX i ubrzavanje veštačkom inteligencijom u najboljim kreativnim aplikacijama, NVIDIA® Studio drajverima za maksimalnu stabilnost i komplet ekskluzivnih alata da prate vašu kreativnost.

NVIDIA® Studio Exclusive Software

Uz komplet ekskluzivnih NVIDIA kreativnih alata, kao što su Omniverse, Canvas i Broadcast, NVIDIA Studio omogućava umetnicima da brže nego ikad ožive svoje ideje.

Redizajnirana unutrašnjost

Zahvaljujući redizajniranoj termalnoj rasporedili, Swift X 16 pruža veću bateriju zajedno sa hlađenjem TwinAir, za poboljšani balans između termalnih performansi i trajanja baterije – tako da možete da stvarate sa pouzdanjem.

acer-laptop-swift-X-16-an-interior-redesign
acer-laptop-swift-X-16-twinair-cooling
TwinAir hlađenje

Twin stereo prstenasti ventilatori rasipaju toplotu preko dve D6 bakrene cevi za precizno i kontrolisano odvođenje toplote.

acer-laptop-swift-X-16-fan-control
Upravljanje ventilatorom

Fn + F vas hladi sa četiri brzine ventilatora – Silent, Normal, Performance i Turbo – koji pojačavaju protok vazduha do 42%2.

acer-laptop-swift-X-16-bigger-battery
Veća baterija

Strimujte, razgovarajte, igrajte ili stvarajte uz 36% veću bateriju – i izvucite maksimum iz vremena provedenog za računarom.

Uvek privlači pažnju

Swift X od 16 inča ima novi dizajn u aluminijumskom kućištu debljine 17,9 mm i težine 1,9 kg sa 33 % većim tačpedom3, zahvaljujući čemu pruža veću produktivnost, pristupačnost i preciznost.

acer-laptop-swift-X-16-turn-some-heads

Povezivanje

Pošto ima 2 USB Type C (USB 4) priključka, HDMI 2.1 i Wi-Fi 6E3 i ležište za MicroSD, Swift Go ima sve potrebne priključke za produktivan rad!

acer-laptop-swift-X-16-the-connectivity

Pametna rešenja

Video pozivi su bolji nego ikada ranije jer QHD kamera od 1440p koristi Acer tehnologiju TNR kako biste dobili sliku visokog kvaliteta u uslovima slabog osvetljenja, kao i tehnologiju Acer PurifiedView™ i PurifiedVoice™ sa funkcijom eliminisanja buke pomoću veštačke inteligencije.

acer-laptop-swift-X-16-the-smarts
acer-laptop-swift-X-16-automatic-framing
Automatsko kadriranje

Budite napred i u centru uz auto-kadriranje, koje pruža najbolji mogući pogled – što pruža lepše i prirodnije iskustvo.

acer-laptop-swift-X-16-advanced-background-blur
Napredno zamućivanje pozadine

Kada ne treba da brinete o onome što se događa izvan vas, ostvarujete bolje rezultate. Uz napredno zamućivanje pozadine, možete odstraniti ono što vas ometa.

acer-laptop-swift-X-16-gaze-correction
Korekcija pogleda

Uz korekciju pogleda koju pokreće veštačka inteligencija, automatski se prilagođava ugao oki i zadržava vizuelni kontakt s vašim najvažnijim saradnicima.

Izaberite svoj savršeni Swift X 16

Potražite svoj Swift X 16 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1  Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2  Na osnovu podataka Acer interne laboratorije.
3  U poređenju sa Swift X 2022 od 16 inča (SFX16-52G).
4  Za dostizanje navedenih brzina / prednosti WiFi 6E (802.11ax) mreže neophodni su kompatibilni uređaji.