Swift 5

Swift 5 ima neverovatnu snagu i izvanredan termalni dizajn sa vrhunskim aluminijumskim kućištem kvaliteta u rangu vazduhoplovne industrije. Opremljen je 12. generacijom Intel® Core™ procesora1 sa neuporedivim performansama za vaša najveća dostignuća.

Izvanredan dizajn. Vrhunska izrada.

Ovo vrhunsko aluminijumsko kućište kvaliteta u rangu vazduhoplovne industrije za čiju je izradu korišćena CNC mašina je tanko svega 14,95 mm, a teži samo 1,2 kg.1 Dizajn vrhunske izrade obuhvata i tačped OceanGlass™ koji čuva životnu sredinu i dugme za napajanje sa čitačem otiska prsta.

 • Više od 10.000 sekundi precizne obrade pomoću CNC mašine

  Uz odstupanje od +/-0,05 mm, ivica poklopca A je dijamantski sečena, sa marginom manjom od debljine ljudske dlake.

 • Anodizirani poklopac sa drugim tretmanom anodizacije za bogatu nijansu zlatne

  Anodizirano kućište ima zaštitu od korozije i habanja – njegove površine su napravljene da traju. Bočne strane su drugi put anodizirane kako bi se dobila nijansa bogate zlatne boje.

Osetite razliku sa projektovanim hlađenjem

Za sjajne rezultate hlađenja zaslužna su dva ventilatora koja podržavaju različite režime hlađenja, dve vakuumske cevi D6 i tastatura sa ulazom za vazduh koja odvodi do 10%2 više toplote u odnosu na standardne tastature.

 • TwinAir hlađenje

  Strateški postavljeni ventilatori ravnomerno odvode toplotu na kontrolisan način.

 • Performanse hlađenja su povećane za 65,8%

  Acer TwinAir nudi bolje termalne performanse u odnosu na hlađenje sa jednim ventilatorom.2,3

 • Hladan na dodir

  Kada postavite dlanove na njegovu tastaturu, osetićete ledeni dodir računara Swift 5.

Stabilan. Snažan. Izuzetan.

Snažni Intel® Core™ procesori 12. Generacije11 imaju do 12 jezgara i u kombinaciji sa grafičkom karticom Iris® Xe nude superiorne performanse za obavljanje poslova, izdvajajući vas tako od konkurencije.

 • Platforma Intel® Evo™

  Izuzetan odziv, realan radni vek baterije, brzo punjenje i munjevito brz izlazak iz režima mirovanja.

 • Performanse sistema su povećane za 47%

  Kada je omogućen Acer TwinAir režim performansi.2,3

 • Dva zvučnika

  Sa dva poboljšana zvučnika dobijate dublji, puniji bas nego ikada ranije.3

Dobijate za do 1,74 puta bolje performanse2

Najnoviji Intel® Core™ procesori 12. generacije su zaslužni za značajan porast celokupnih performansi.

Monitor

Uživajte u WQXGA1 rezoluciji ovog monitora sa ekranom osetljivim na dodir, antimikrobnim Corning® Gorilla® staklom4 i neverovatnim odnosom veličine ekrana i kućišta zahvaljujući tankom okviru sa svih strana. A sa mnoštvom Acer tehnologija za zaštitu vida i precizno upravljanje bojama, mogućnosti su neograničene.

 • 2560 x 16001

  Rezolucija

 • 16:101

  Odnos širine i visine

 • 92,22%

  Odnos veličine ekrana i kućišta

Povezivanje

Tu su i neizostavni priključci za svakodnevne potrebe, potpuno nova tehnologija Wi-Fi 6E, a za pouzdanu produktivnost i baterija koja traje do 10 sati sa podrškom za brzo punjenje – baterija će trajati duže od 4 sata posle samo 30 minuta punjenja.5

 • Wi-fi 6E1

   

 • Thunderbolt 4

 • HDMI 2.1

     

Pametna rešenja

FHD prednja kamera koristi Acer tehnologiju TNR (temporalno potiskivanje šuma) za sliku visokog kvaliteta u uslovima slabog osvetljenja. A zahvaljujući tehnologiji Acer PurifiedVoice™ sa funkcijom potiskivanja buke pomoću veštačke inteligencije, video pozivi su bolji nego ikada ranije.

Izaberite svoj savršeni Swift 5

Potražite svoj Swift 5 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Na osnovu rezultata Acer interne laboratorije prilikom poređenja modela Swift 5 (SF514-55) iz 2021. godine i modela Swift 5 (SF514-56) iz 2022. godine u režimu performansi pri čemu su korišćeni Cinebench R20 testovi. Performanse procesora (performanse procesora Intel® Core™ i7-1165G7 11. generacije u odnosu na performanse najnovijeg procesora Intel® Core™ i7-1260P 12. generacije) su poboljšane za do 2,2 puta. Stvarne performanse mogu znatno da se razlikuju u zavisnosti od specifikacija, modela proizvoda, konfiguracije, aplikacija, postavki upravljanja napajanjem, uslova rada i funkcija koje se koriste. Takođe se javljaju razlike u performansama na osnovu korišćenih komponenti, što uključuje, ali nije ograničeno na procesor, kapacitet RAM memorije, memoriju za skladištenje, ekran, rezoluciju itd.
3 U odnosu na model Acer Swift 5 (2021.)
4 Nijedno antimikrobno rešenje, pa ni antimikrobno Corning® Gorilla® staklo, ne garantuje potpunu zaštitu korisnika niti im pruža ikakve direktne ili podrazumevane zdravstvene koristi.
5 Trajanje baterije meri se uz specifične postavke i uslove za testiranje u skladu sa MobileMark 2018. Stvarno trajanje baterije može znatno da se razlikuje u zavisnosti od specifikacija, modela proizvoda, konfiguracije, aplikacija, postavki upravljanja napajanjem, radnih uslova i funkcija koje se koriste. Takođe se javljaju razlike u performansama na osnovu korišćenih komponenti, što uključuje, ali nije ograničeno na procesor, količinu RAM memorije, memoriju za skladištenje, ekran, rezoluciju itd.
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške