Swift 3 OLED

Predstavljamo vam potpuno novi laptop koji je u svakom trenutku spreman za rad u pokretu. Snažne performanse u kombinaciji sa laganim kućištem u boji i ekranom od 14 inča čine ovaj laptop čarobnim saputnikom, a tu su i Intel® Core™ procesori 12. generacije1 i sjajan OLED ekran1.

OLED je srž svega

Uživajte u neverovatnom prikazu OLED monitora sa odnosom 16:10 i rezolucijom 2.8K1 i pripremite se da istražite brojne opcije koje ovaj novi ekran nudi – bilo da uređujete fotografije, uživate u filmu ili jednostavno se divite dubini kontrasta i boja.

 • WQXGA+

  2,8K OLED

  2880 X 1800

 • DisplayHDR™

  True Black 500

  Kontrast 1.000.000:1

 • Živopisne boje

  100% DCI-P3

  Širok spektar boja

 • Do

  90 Hz / ≤ 0,2 ms

  Osvežavanje + odziv

Sertifikat za monitor TÜV RHEINLAND Eyesafe®

Monitor računara Swift 3 je profesionalno kalibrisan i ima potvrdu13 da poštuje ograničenja u vezi sa izlaganjem plavoj svetlosti i istovremeno zadržava visok kvalitet boja čime se u najvećoj mogućoj meri smanjuje naprezanje očiju kako biste uživali u dužim sesijama korišćenja računara.

Unapredite produktivnost

Zahvaljujući Inte® Core™ procesorima 12. Generacije serije H1 uapređenim za obavljanje više poslova istovremeno i još bolju produktivnost, spremni ste za sve izazove. A sa platformom Intel® Evo™ Platform3, dobijate inteligentne opcije saradnje4, dosledan odziv, realan radni vek baterije5, funkciju brzog punjenja6, i munjevito brz izlazak iz režima mirovanja7.

 • Performanse procesora

  Do 45W8,9

   

 • Poboljšane performanse

  Do 1,6 puta brže10

   

 • Brzina internet veze

  ~3 puta brže11

   

 • Brz izlazak iz režima mirovanja

  <1 sekunde6

   

Ostanite hladne glave

Vrhunska rešenja za hlađenje, poput dve vakuumske cevi i tastature sa ulazom za vazduh, štite ceo sistem od pregrevanja kako biste mogli da radite bez ograničenja. Za dodatne performanse, podesite ventilator preko tasterske prečice Fn + F i iskoristite dizajnirana rešenja za povećanje produktivnosti.

Spreman za pokret

Ovaj snažni laptop od 14 inča koji je dostupan u raznim bojama ima aluminijumsko kućište od 1,4 kg i 17,9 mm tako da ga nećete osetiti dok ga nosite, a dostupan je u dve elegantne boje: luksuzno zlatnoj i čelično sivoj. Inovacija obuhvata i našu dodirnu tablu OceanGlass™ koja čuva životnu sredinu.

 •  

  1,4 kg1

  Lagan

 •  

  OceanGlass™

  Tačped

 •  

  17,9 mm1

  Tanak

Povezivanje

Potpuno novi Swift 3 OLED koristi novu generaciju tehnologije za povezivanje Wi-Fi 6E12. Idealno rešenje za brzo deljenje datoteka i glatko 4K strimovanje. Tu su i neizostavni priključci koji će vašu produktivnost u pokretu preneti na novi nivo.

 •  

  Wi-Fi 6E11

  sa opsegom od 6 GHz

 •  

  Thunderbolt™ 4

  40 Gb/s

 •  

  HDMI 2.1

  Podrška za rezoluciju do 10K

 •  

  USB4

  40 Gb/s

Pametna rešenja

FHD prednja kamera koristi Acer tehnologiju TNR (temporalno potiskivanje šuma) za dobijanje slike visokog kvaliteta čak i uslovima lošeg osvetljenja. A zahvaljujući tehnologiji Acer PurifiedVoice™ sa funkcijom potiskivanja buke pomoću veštačke inteligencije, video pozivi su bolji nego ikada ranije.

Izaberite svoj savršeni Swift 3 OLED

Potražite svoj Swift 3 OLED prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.
© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Ispunjava kriterijume standarda za testiranje VESA DisplayHDR™ True Black 500 (Testiranje centralnog dela ekrana (10%) – minimalni nivo osvetljenosti (cd/m2))
3 Swift 3 OLED je testiran i podešen prema zahtevima platforme Intel® Evo™ i poseduje potvrdu da ispunjava ove zahteve. Više detalja potražite na lokaciji www.intel.com/PerformanceIndex (platforme).
4 Korekcija osvetljenja nije dostupna za sve modele. Detalje specifikacije potražite od proizvođača sistema.
5 Vreme potrebno da potpuno napunjena baterija dostigne kritičan nivo napunjenosti u tamnom režimu operativnog sistema Windows 11 sa standardnim obimom posla u realnom okruženju. Rezultati za pojedinačne sisteme mogu da se razlikuju.
6 Minimalno vreme punjenja dobijeno na osnovu podrazumevanog nivoa isključivanja originalnog proizvođača opreme. Rezultati za pojedinačne sisteme mogu da se razlikuju.
7 Svaki Intel Evo dizajn je nastao kao rezultat saradnje inženjera i potvrđeno je da ispunjava zahtev specifikacije od 1 sekunde ili manje. Rezultati pojedinačnih sistema mogu da se razlikuju; snaga i performanse se razlikuju u zavisnosti od korišćenja, konfiguracije i drugih faktora. Rezultati testiranja su dobijeni u februaru 2022. godine i ne predstavljaju garanciju za performanse pojedinačnih laptop računara.
8 Izaberite režim performansi u obuhvaćenom softveru. Ovaj laptop mora biti priključen na napajanje da bi postigao maksimalne performanse.
9 Ukoliko nije drugačije navedeno, sve tvrdnje mogu zavisiti od podešavanja, specifikacije i drugih faktora.
10 Na osnovu rezultata Acer internih testova prilikom poređenja modela Swift 3 (SF314-511) iz 2021. godine i modela Swift 3 OLED (SF314-71) iz 2022. godine u režimu performansi pri čemu su korišćeni FurMark i Prime95 testovi. Performanse procesora (28 W u odnosu na 45 W) poboljšane su za 60%.
11 U odnosu na standardni Wi-Fi. Više detalja potražite na lokaciji www.intel.com/PerformanceIndex (veza). Rezultati mogu da se razlikuju.
12 Za dostizanje navedenih brzina / prednosti WiFi 6E (802.11ax) mreže neophodni su kompatibilni uređaji.
13 Testiran i sertifikovan u skladu sa standardom ISO 9241-307.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.