Swift 3

Watch Video
acer-laptop-swift-3-main-banner-l
Predstavljamo vam potpuno novi laptop koji je u svakom trenutku spreman za rad u pokretu. Snažne performanse u kombinaciji sa laganim kućištem čine ovaj laptop čarobnim saputnikom, a tu su i procesori serije AMD Ryzen™ 50001 i neverovatno svetao ekran.
 • logo_AMD-Ryzen-5000
 • logo-thin-light
 • 1920x1080
 • Windows11_logo_horiz_blue_rgb

Unapredite produktivnost

Opremite se procesorima serije AMD Ryzen™ 50001 za istovremeno obavljanje poslova i produktivan rad. Zahvaljujući pametnom upravljanju potrošnjom baterije dobijate najduže moguće trajanje baterije kada računar nije priključen na napajanje.

acer-laptop-swift-3-kick-start-your-productivity-l
 • acer-laptop-swift-3-thermal-performance-up-by-35

  Performanse hlađenja su povećane za 27,5%

  TwinAir ventilatori sa 118 lopatica poboljšavaju hlađenje u odnosu na samo jedan ventilator.2,5

 • acer-laptop-swift-3-up-heat- expulsion-up-by-10

  Odvođenje toplote je poboljšano za 10%

  Odvođenje toplote je brže i efikasnijet2,5 jer tastatura ima ulaz za vazduh koji olakšava održavanje optimalnih performansi

 • acer-laptop-swift-3-dual-m2-SSD

  Dva M.2 SSD diska

  Sa dva slota za M.2 SSD diskove do 1 TB, čitanje i upisivanje na diskove je neverovatno brže u odnosu na hard disk.

Spreman za pokret

Sa tankim i laganim aluminijumskim računarom Swift 3, uvek ste spremni za pokret. Budući da je neverovatno lagan za nošenje i da ima bateriju koja se brzo puni – nakon samo 30 minuta punjenja možete da ga koristite 4 sata4 – ovaj laptop je vaš idealan saputnik.

 • 1,25 kg1

  Lagan

 • 15,95 mm1

  Tanak

 • Čitač otiska prsta

  Integracija sa dugmetom za napajanje

acer-laptop-swift-3-pick-up-and-go-l

I svetao i sjajan

Uživajte u detaljnom prikazu svetlog FHD IPS monitora od 14 inča: preciznost je na prvom mestu. Uživajte u većem prikazu sa manje smetnji na monitoru sa impresivnim odnosom veličine ekrana i kućišta i tehnologijom Acer BlueLightShield™ – sada ste spremni za inteligentniji način rada.

 • 16:9

  Odnos širine i visine ekrana

 • 85%1

  Odnos veličine ekrana i kućišta

 • 100%

  sRGB

acer-laptop-swift-3-as-bright-as-it-is-brilliant-l

Povezivanje

Potpuno novi Swift 3 poseduje tehnologiju Wi-Fi 6E – idealno rešenje za veoma brzo deljenje datoteka i glatko 4K strimovanje. Swift 3 možete da punite preko priključka USB Type-C, a neizostavni priključci kao što su USB Type-A i HDMI 2.1 nude opcije za povezivanje u svim mogućim situacijama.

acer-laptop-swift-3-the-connectivity-l

Pametna rešenja

FHD prednja kamera koristi Acer tehnologiju TNR (temporalno potiskivanje šuma) za dobijanje slike visokog kvaliteta u uslovima slabog osvetljenja. Zahvaljujući tehnologiji Acer PurifiedVoice™ sa funkcijom potiskivanja buke pomoću veštačke inteligencije i DTS zvuku, video pozivi nikada nisu imali bolju sliku i zvuk.

acer-laptop-swift-3-the-smarts-l

Izaberite svoj savršeni Swift 3 AMD

Potražite svoj Swift 3 AMD prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Na osnovu podataka Acer interne laboratorije.
3 U poređenju sa modelom Acer Swift 3 (2021.) (SF314-511)
4 Trajanje baterije meri se uz specifične postavke i uslove za testiranje u skladu sa MobileMark 2018. Stvarno trajanje baterije može znatno da se razlikuje u zavisnosti od specifikacija, modela proizvoda, konfiguracije, aplikacija, postavki upravljanja napajanjem, radnih uslova i funkcija koje se koriste. Takođe se javljaju razlike u performansama na osnovu korišćenih komponenti, što uključuje, ali nije ograničeno na procesor, količinu RAM memorije, memoriju za skladištenje, ekran, rezoluciju itd.
5 U odnosu na tastaturu bez ulaza za vazduh.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.