Swift 14

iF-2022PD2023_RD_white_t
swift-5-main-banner-l

Predstavljamo računar Swift 14. Ova unapređena verzija legendarnog modela Swift 5 poseduje izuzetan termalni dizajn smešten u aluminijumsko kućište precizne izrade, što znači da je spreman da pruži nenadmašne performanse za vaše najveće uspehe bez pregrevanja.

 • logo-intel-evo-family
 • CNC-Precision-Design(Black)
 • windows 11
 • Twinair-Cooling(Black)

Izvanredan dizajn. Vrhunska izrada.

Ovo vrhunsko aluminijumsko kućište čiji je kvalitet u rangu vazduhoplovne industrije i za čiju je izradu korišćena CNC mašina je tanko svega 14,95 mm i teško samo 1,2 kg.1 Dizajn vrhunske izrade obuhvata i tačped OceanGlass™ koji čuva životnu sredinu i dugme za napajanje sa čitačem otiska prsta.

swift-5-exquisitely-designed-masterfully-crafted-l
swift-5-10000-seconds-of-precision-cnc-machining
Precizna obrada pomoću CNC mašine

Ivica poklopca je dijamantski sečena uz odstupanje od +/-0,05 mm, sa marginom manjom od debljine ljudske dlake.

swift-5-anodized-cover-with-2nd-anodic-luxury-gold-treatment
Dvaput anodizirane bočne strane

Upečatljive bočne strane su dva puta anodizirane pa pored prelepe nijanse zlatne boje, imaju i zaštitu od korozije i habanja.

Savršeno rešenje za istovremeno obavljanje više poslova

Otkrijte vrhunske performanse Intel® Core™ procesora 1 serije H 13. generacije, do 45 W i 14 jezgra1, kao i sertifikat Intel® Evo™ dizajna sa Intel® Unison™ – a sve vam to pruža iskustvo korišćenja laptopa bez kompromisa2.
acer-laptop-swift-5-up-to-1.98x-faster-performance
Performanse su poboljšane za do 1,45x3

Postignite više zahvaljujući najnovijim Intel® Core™ procesorima 13. generacije1 koji nude izuzetno efikasnu produktivnost i snagu za obavljanje više poslova istovremeno.

swift-5-intel-evo-platform
Vrhunski laptop računar

Prilagođeni da pruže superiorne performanse, odziv i dugo trajanje baterije, Intel® Evo™ laptop računari će sa lakoćom obaviti svaki zadatak, bez kompromisa po pitanju performansi2.

Young businesswoman working on desk, logging in to her laptop and holding smartphone on hand with a security key lock icon on the screen. Privacy protection, internet and mobile security concept
Integracija stonog računara i telefona

Intel® Unison™ lako se povezuje sa telefonom po izboru. Prenosite datoteke i fotografije, upućujte i primate pozive, šaljite i primajte tekstualne poruke i primajte i upravljajte obaveštenjima sa telefona na svom računaru.

Osetite razliku sa projektovanim hlađenjem

Za sjajne rezultate hlađenja zaslužni su sistem TwinAir koji podržava različite režime hlađenja, dve bakarne vakuumske cevi i ulaz za vazduh na tastaturi koji odvodi do 10%4 više toplote u odnosu na standardne tastature.

swift-5-experience-engineered-cooling-l
swift-5-twinair-cooling
TwinAir hlađenje

Strateški postavljeni ventilatori ravnomerno odvode toplotu na kontrolisan način.

swift-5-thermal-performance-up-by-65
Performanse hlađenja su povećane za 60,7%

Simetrični TwinAir dizajn nudi bolje termalne performanse u odnosu na hlađenje sa jednim ventilatorom4.

swift-5-lady-elegantly-using-laptop-at-home-l
Hladan na dodir

Stavite dlanove na tastaturu i osetićete da je površina računara Swift 14 hladna na dodir.

Monitor

Uživajte u 2,5K1 rezoluciji ovog monitora sa ekranom osetljivim na dodir, antimikrobnim Corning® Gorilla® staklom5 i neverovatnim odnosom veličine ekrana i kućišta zahvaljujući tankom okviru sa svih strana. A sa mnoštvom Acer tehnologija za zaštitu vida i precizno upravljanje bojama, mogućnosti su neograničene.

 •  

  2560 x 16001

  Rezolucija

 •  

  16:101

  Odnos širine i visine

 •  

  92,22%

  Odnos veličine ekrana i kućišta

swift-5-the-display-l

Pametna rešenja

Video pozivi su bolji nego ikada ranije jer QHD kamera od 1440p koristi Acer tehnologiju TNR (temporalno potiskivanje šuma) kako biste dobili sliku visokog kvaliteta u uslovima slabog osvetljenja, kao i tehnologiju Acer PurifiedVoice™ sa funkcijom eliminisanja buke pomoću veštačke inteligencije.

swift-5-the-smarts-l

Povezivanje

Swift 14 ima 2 USB Type C (Thunderbolt 4 / USB 4) priključka, HDMI 2.1 i Wi-Fi 6E6 – na raspolaganju su vam svi potrebni priključci za produktivan rad!

swift-5-the-connectivity-l

Izaberite svoj savršeni Swift 14

Potražite svoj Swift 14 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.

©Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Swift 14 je testiran i podešen prema zahtevima platforme Intel® Evo™ i poseduje potvrdu da ispunjava ove zahteve. Više detalja potražite na lokaciji www.intel.com/PerformanceIndex (platforme).
3 Na osnovu rezultata Acer interne laboratorije prilikom poređenja modela Swift 5 i Swift 14 iz 2022. godine u režimu performansi pri čemu su korišćeni Cinebench R20 testovi. Performanse procesora su poboljšane za do 1,45x. Stvarne performanse mogu znatno da se razlikuju u zavisnosti od specifikacija, modela proizvoda, konfiguracije, aplikacija, postavki upravljanja napajanjem, uslova rada i funkcija koje se koriste. Takođe se javljaju razlike u performansama na osnovu korišćenih komponenti, što uključuje, ali nije ograničeno na procesor, kapacitet RAM memorije, memoriju za skladištenje, ekran, rezoluciju itd.
4 Na osnovu podataka Acer interne laboratorije.
5 Nijedno antimikrobno rešenje, pa ni antimikrobno Corning® Gorilla® staklo, ne garantuje potpunu zaštitu korisnika niti im pruža ikakve direktne ili podrazumevane zdravstvene koristi.
6 Za dostizanje navedenih brzina/prednosti Wi-Fi 6E (802.11ax) mreže neophodni su kompatibilni uređaji.