Spin 3 Intel

Tanki, konvertibilni Spin 3 je laptop dvostruke namene sa ekranom osetljivim na dodir koji je idealan za produktivnost u pokretu. Uživaćete u opcionoj olovci1 odličnog odziva čim počnete da je koristite na ekranu od 14 inča.

Tanak, lak i idealan za raznovrsnu upotrebu

Bilo da vam je potreban za čitanje, hvatanje beleški, skiciranje ili deljenje posla – sa lakoćom ćete rotirati njegov monitor. U hitnim slučajevima, brzo možete da promenite pozadinsko osvetljenje (3 nivoa), veličinu slova (caps lock) i jačinu zvučnika jednim pritiskom na dugme.

 • 360°

  Šarka

 • 1,42 kg1

  Lagan

 • 18,9 mm

  Tanak

 • Pozadinsko osvetljenje u 3 nivoa

  Tastature

Crtanje i pisanje u pokretu

Potreban vam je laptop sa olovkom da biste bili spremni za rad u pokretu. Acer aktivna olovka koristi tehnologiju Wacom AES 1.01,2 i nakon samo 15 sekundi punjenja u postolju, moći ćete da je koristite čak 90 minuta.

Produktivnost je njegovo drugo ime

Spin 3 ima Intel® Core™ i7 procesor 12. generacije1, grafičku karticu Intel® Iris® Xe1 i PCIe SSD disk 4. generacije (do 1 TB), a posle samo 30 minuta punjenja, možete ga koristiti 4 sata3 za osnaživanje svoje kreativnosti.

Otporan ekran brzog odziva

Ekran koji podržava dodir u više tačaka ima neverovatan odziv i dodatno je zaštićen aluminijumskim poklopcem i Corning® Gorilla® staklom.

 • Full HD

  IPS ekran sa odnosom 16:9

 • 5,35 mm

  Veoma tanak okvir

 • 86%

  Odnos veličine ekrana i kućišta

Brza veza

Ostanite u kontaktu sa prijateljima i porodicom zahvaljujući tehnologiji Wi-Fi 6 i dva priključka Type-C sa tehnologijom Thunderbolt™ 4 koji omogućavaju brz prenos podataka i video snimaka od čak 40 Gb/s. Brzo se oslobodite velike količine podataka kada vam je prostor prekopotreban zahvaljujući podršci za MicroSD karticu.

Pametna rešenja

Produktivnost je zagarantovana sa operativnim sistemom Windows 11 koji ima nove animacije, dugmad i prekidače. A HD kamera sa tehnologijom Acer TNR (temporalno potiskivanje šuma) je zaslužna za sliku visokog kvaliteta i u uslovima slabog osvetljenja4.

Inteligentan zvuk

Sada možete duže uživati u kvalitetnom zvuku jer tehnologija Acer PurifiedVoice™ sa funkcijom potiskivanja buke pomoću veštačke inteligencije obezbeđuje bolji celokupan doživljaj zvuka.

Izaberite svoj savršeni Spin 3

Potražite svoj Spin 3 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Wacom AES 1.0 olovka se može koristiti na svim ekranima osetljivim na dodir koji podržavaju protokol AES 1.0.
3 „Korišćenje“ se odnosi na video-reprodukciju, a „punjenje“ se odnosi na punjenje laptop računara koji je isključen.
4 Prikazana slika je data isključivo u ilustrativne svrhe i nije zasnovana na pravim slikama sa USB veb-kamera.
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške