Porsche Design Acer Book RS

Pogledaj video
Awards AGW SourceAwards AGW Source
Očaravajući Porsche Design Acer Book RS od 1,2 kg1 zasnovan na platformi Intel® Evo™ nastao je kao rezultat iskustva i usavršavanja – poseduje komponente vrhunskih performansi, kao što su Intel® Core™ procesor 11. generacije i neintegrisana grafička kartica NVIDIA® GeForce® MX3501.
 • Intel Evo 11th Gen i5 Badge

Lagan. Moderan. Tanak.

Minimalistički elementi jednostavnih linija smešteni su u lagano kućište. Od 3K poklopca od ugljeničnih vlakana dijamantski sečenog CNC mašinom, preko jednodelne šarke, tankog kućišta od 15,99 mm atraktivnog dizajna do glatkog stakla koje prekriva ekran i tačped – svaki delić ovog laptop računara oštrih linija od 1,2 kg predstavlja oličenje rafiniranog stila.

 • Ugljenična vlakna

  Navlake

 • 1,2 kg1

  Metalno kućište

 • 15,99 mm

  Debljina kućišta

Porsche Design Acer Book RS AGW Source

Ekran sa snažnim staklom i eksplozijom boja

Full HD IPS ekran osetljiv na dodir od 14 inča prekriven je veoma izdržljivim antimikrobnim Corning® Gorilla® staklom2. Sam ekran odlikuju živopisne boje, osvetljenost od 340 nita1, spektar boja 100% sRGB, kao i puno prostora za uživanje zahvaljujući impresivnom odnosu veličine ekrana i kućišta od 90%.

 • 14 inča

  FHD IPS ekran osetljiv na dodir

 • 90%

  odnos ekrana do kućišta1

 • 340 nita

  osvetljenost1

 • 100%

  sRGB

Porsche Design Acer Book RS AGW Source

Startujte motore

Rečima filozofije Porsche Design: „prisutnost zahteva jaku osnovu“. 11. generacija Intel® Core™ procesora, do 1 TB PCIe SSD skladišta velike brzine i NVIDIA® GeForce® MX350 grafička kartica1 pružaju baš to. Dve vakuumske cevi od bakra dodatno poboljšavaju performanse ovog laptop računara zahvaljujući bržem odvođenju toplote.

 • Microsoft®

  Windows 10 Home

  64-bitni operativni sistem

 • 11. generacija

  Intel® Core™

  procesora1

 • NVIDIA®

  GeForce® MX350

  grafička kartica1

 • Dve

  vakuumske cevi

  Bakar

Porsche Design Acer Book RS AGW Source

Baterija koja traje čitav dan

Potrebna vam je mašina koja može da vas prati kada ste neprekidno u pokretu. A baterija od 56 Wh može da traje čak 17 sati3. Za hitne slučajeve tu je i opcija brzog punjenja zahvaljujući kojoj računar možete da koristite 4 sata4 nakon samo 30 minuta punjenja3.

Porsche Design Acer Book RS AGW Source

Sve opcije povezivanja

Da biste mogli da se povežete na internet gde god da se nalazite, potrebno je nekoliko rešenja; zahvaljujući najnovijim tehnologijama, Intel® Wi-Fi 6 (GIG+) sa dva opsega i Bluetooth 5.1, možete još brže da se povežete na mrežu. Uz sve to, na raspolaganju imate veliki broj priključaka: USB-C™, Thunderbolt™ 4 i USB3.2 2. generacije za brz prenos podataka i napajanje, kao na primer kada koristite eksterni monitor za punjenje laptop računara.

Porsche Design Acer Book RS AGW Source
 • Porsche Design Acer Book RS AGW Source

  Wi-Fi 6

  Intel® Wi-Fi 6 (GIG+) (802.11ax) obezbeđuje neke od najbržih veza koje su trenutno dostupne sa manjim kašnjenjem i boljom bezbednošću.

 • Porsche Design Acer Book RS AGW Source

  Bluetooth 5.1

  To znači da možete da prenosite podatke brzinom do 2 Mb/s i komunicirate na udaljenosti do 240 metara (800 stopa) – četiri puta veća udaljenost u odnosu na mogućnosti tehnologije Bluetooth 4.2.

 • Porsche Design Acer Book RS AGW Source

  Thunderbolt™ 4

  Uživajte u neverovatno brzom prenosu podataka (40 Gb/s), strimovanju video zapisa i punjenju baterije/napajanju. Odnosno, povežite laptop sa eksternim monitorom da biste ga napunili (do dva 4K monitora ili jedan 8K monitor).

Pametniji pristup

Ugrađeni čitač otiska prsta predstavlja brz i bezbedan način da Windows Hello proveri identitet korisnika bez lozinke. Takođe, možete da aktivirate i postavite pitanje u sistemu Windows 10 kada je ekran isključen koristeći funkciju buđenja glasom (WoV) da biste mogli da koristite softver Cortana dok je uređaj u režimu Modern Standby.

Porsche Design Acer Book RS AGW Source
 • Porsche Design Acer Book RS AGW Source

  Ugrađeni čitač otiska prsta

  Ugrađeni čitač otiska prsta predstavlja brz i bezbedan način da Windows Hello proveri vaš identitet bez lozinke.

 • Porsche Design Acer Book RS AGW Source

  Buđenje glasom (WoV)

  Aktivirajte Windows 10 i postavite mu upit dok je ekran isključen. Komunicirajte sa asistentkinjom Cortana u režimu Modern Standby.

 • Porsche Design Acer Book RS AGW Source

  Cortana

  Inteligentni Microsoft lični digitalni asistent vam pomaže da ispoštujete rokove, da stignete na vreme na sastanke i da sinhronizujete više uređaja.

Vrhunski zvuk

Zahvaljujući našim naprednim audio-tehnologijama, kao što je DTS® Audio, možete da uživate u još boljem zvuku bez izobličenja kada se poveća jačina zvuka, kao i bogatijem basu. A što se tiče sastanaka ili glasovnih ćaskanja, funkcija potiskivanja pozadinske buke poboljšana veštačkom inteligencijom preko Intel® GNA 2.0 procesora utišava zvukove koji nisu prepoznati kao glas da biste mogli na miru da razgovarate.

Porsche Design Acer Book RS AGW Source

Upoznajte inovatore

Saznajte više
Ready for The Change.-banner

Dodatna oprema

Izaberite svoj savršeni Porsche laptop

Potražite svoj Porsche laptop prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Trajanje baterije zavisi, između ostalog, od konfiguracije proizvoda, postavki napajanja i načina upotrebe. Posetite www.acer.com.
3 „Korišćenje“ se odnosi na video-reprodukciju, a „punjenje“ se odnosi na punjenje laptop računara koji je isključen.
4 Sveobuhvatno antimikrobno rešenje je opciono i može se razlikovati u zavisnosti od modela i/ili regiona. Nijedno antimikrobno rešenje, pa ni antimikrobno Corning® Gorilla® staklo, ne garantuje potpunu zaštitu korisnika niti im pruža ikakve direktne ili podrazumevane zdravstvene koristi.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.