Porsche Design Acer Book RS

Pogledaj video
2021_Reddot_Best_of_Best_Logo2021_iF_Logo
Očaravajući Porsche Design Acer Book RS od 1,2 kg1 zasnovan na platformi Intel® Evo™ nastao je kao rezultat iskustva i usavršavanja – poseduje komponente vrhunskih performansi, kao što su Intel® Core™ procesor 11. generacije i neintegrisana grafička kartica NVIDIA® GeForce® MX3501.
 • evo-i5-rgb-3000

Lagan. Moderan. Tanak.

Minimalistički elementi jednostavnih linija smešteni su u lagano kućište. Od 3K poklopca od ugljeničnih vlakana dijamantski sečenog CNC mašinom, preko jednodelne šarke, tankog kućišta od 15,99 mm atraktivnog dizajna do glatkog stakla koje prekriva ekran i tačped – svaki delić ovog laptop računara oštrih linija od 1,2 kg predstavlja oličenje rafiniranog stila.

 • Ugljenična vlakna

  Navlake

 • 1,2 kg1

  Metalno kućište

 • 15,99 mm

  Debljina kućišta

porsche-design-acer-book-rs-ksp1

Ekran sa snažnim staklom i eksplozijom boja

Full HD IPS ekran osetljiv na dodir od 14 inča prekriven je veoma izdržljivim antimikrobnim Corning® Gorilla® staklom2. Sâm ekran odlikuju živopisne boje, osvetljenost od 340 nita1, spektar boja 100% sRGB, kao i puno prostora za uživanje zahvaljujući impresivnom odnosu veličine ekrana i kućišta od 90%.

 • 14 inča

  FHD IPS ekran osetljiv na dodir

 • 90%

  odnos ekrana do kućišta1

 • 340 nita

  osvetljenost1

 • 100%

  sRGB

porsche-design-acer-book-rs-ksp2

Startujte motore

Rečima filozofije Porsche Design: „prisutnost zahteva jaku osnovu“. 11. generacija Intel® Core™ procesora, do 1 TB PCIe SSD skladišta velike brzine i NVIDIA® GeForce® MX350 grafička kartica1 pružaju baš to. Dve vakuumske cevi od bakra dodatno poboljšavaju performanse ovog laptop računara zahvaljujući bržem odvođenju toplote.

 • Microsoft®

  Windows 10 Home

  64-bitni operativni sistem

 • 11. generacija

  Intel® Core™

  procesora1

 • NVIDIA®

  GeForce® MX350

  grafička kartica1

 • Dve

  vakuumske cevi

  Bakar

porsche-design-acer-book-rs-ksp3

Baterija koja traje čitav dan

Potrebna vam je mašina koja može da vas prati kada ste neprekidno u pokretu. A baterija od 56 Wh može da traje čak 17 sati3. Za hitne slučajeve tu je i opcija brzog punjenja zahvaljujući kojoj računar možete da koristite 4 sata4 nakon samo 30 minuta punjenja3.

porsche-design-acer-book-rs-ksp4

Sve opcije povezivanja

Da biste mogli da se povežete na internet gde god da se nalazite, potrebno je nekoliko rešenja; zahvaljujući najnovijim tehnologijama, Intel® Wi-Fi 6 (GIG+) sa dva opsega i Bluetooth 5.1, možete još brže da se povežete na mrežu. Uz sve to, na raspolaganju imate veliki broj priključaka: USB-C™, Thunderbolt™ 4 i USB3.2 2. generacije za brz prenos podataka i napajanje, kao na primer kada koristite eksterni monitor za punjenje laptop računara.

porsche-design-acer-book-rs-ksp5
 • porsche-design-acer-book-rs-ksp5-1

  Wi-Fi 6

  Intel® Wi-Fi 6 (GIG+) (802.11ax) obezbeđuje neke od najbržih veza koje su trenutno dostupne sa manjim kašnjenjem i boljom bezbednošću.

 • porsche-design-acer-book-rs-ksp5-2

  Bluetooth 5.1

  To znači da možete da prenosite podatke brzinom do 2 Mb/s i komunicirate na udaljenosti do 240 metara (800 stopa) – četiri puta veća udaljenost u odnosu na mogućnosti tehnologije Bluetooth 4.2.

 • porsche-design-acer-book-rs-ksp5-3

  Thunderbolt™ 4

  Uživajte u neverovatno brzom prenosu podataka (40 Gb/s), strimovanju video zapisa i punjenju baterije/napajanju. Odnosno, povežite laptop sa eksternim monitorom da biste ga napunili (do dva 4K monitora ili jedan 8K monitor).

Pametniji pristup

Ugrađeni čitač otiska prsta predstavlja brz i bezbedan način da Windows Hello proveri identitet korisnika bez lozinke. Takođe, možete da aktivirate i postavite pitanje u sistemu Windows 10 kada je ekran isključen koristeći funkciju buđenja glasom (WoV) da biste mogli da koristite softver Cortana dok je uređaj u režimu Modern Standby.

porsche-design-acer-book-rs-ksp6
 • porsche-design-acer-book-rs-ksp6-1

  Ugrađeni čitač otiska prsta

  Ugrađeni čitač otiska prsta predstavlja brz i bezbedan način da Windows Hello proveri vaš identitet bez lozinke.

 • porsche-design-acer-book-rs-ksp6-2

  Buđenje glasom (WoV)

  Aktivirajte Windows 10 i postavite mu upit dok je ekran isključen. Komunicirajte sa asistentkinjom Cortana u režimu Modern Standby.

 • porsche-design-acer-book-rs-ksp6-3

  Cortana

  Inteligentni Microsoft lični digitalni asistent vam pomaže da ispoštujete rokove, da stignete na vreme na sastanke i da sinhronizujete više uređaja.

Vrhunski zvuk

Zahvaljujući našim naprednim audio-tehnologijama, kao što je DTS® Audio, možete da uživate u još boljem zvuku bez izobličenja kada se poveća jačina zvuka, kao i bogatijem basu. A što se tiče sastanaka ili glasovnih ćaskanja, funkcija potiskivanja pozadinske buke poboljšana veštačkom inteligencijom preko Intel® GNA 2.0 procesora utišava zvukove koji nisu prepoznati kao glas da biste mogli na miru da razgovarate.

porsche-design-acer-book-rs-ksp7

Upoznajte inovatore

Saznajte više
Ready for The Change.-banner

Dodatna oprema

Izaberite svoj savršeni Porsche laptop

Potražite svoj Porsche laptop prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Trajanje baterije zavisi, između ostalog, od konfiguracije proizvoda, postavki napajanja i načina upotrebe. Posetite www.acer.com.
3 „Korišćenje“ se odnosi na video-reprodukciju, a „punjenje“ se odnosi na punjenje laptop računara koji je isključen.
4 Sveobuhvatno antimikrobno rešenje je opciono i može se razlikovati u zavisnosti od modela i/ili regiona. Nijedno antimikrobno rešenje, pa ni antimikrobno Corning® Gorilla® staklo, ne garantuje potpunu zaštitu korisnika niti im pruža ikakve direktne ili podrazumevane zdravstvene koristi.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.