Acer Nitro V 15

Spreman za pobedu

Nitro_V15_Intel_AGW_banner_WW

Podigni svoju gejmerski avanturu na viši nivo uz Acer Nitro V 15, tvoj beg na putovanje puno adrenalina. Ovaj laptop računar je savršena kombinacija snage i stila, pri čemu pomera granice mogućeg na laptopu.

 • logo_windowns 11
 • logo_13th_intel_i7
 • logo_Nvidia RTX
 • logo_Wifi_6
 • logo_165Hz

Više od performansi

Oslobodi svoje gejmerske moći uz Nitro V 15, opremljenim Intel® Core™ i7 procesorom 13. generacije. Bilo da se boriš u rovu bilo da organizuješ završni napad, brza memorija ovog laptopa i DDR5 RAM obezbeđuju ti da se krećeš brzinom svetlosti.

 •  

  Windows 11 Home

  operativni sistem

 • 13. gen.

  Intel® Core™

  procesori

 • Do NVIDIA®

  GeForce RTX™ 4050

  grafički procesor za laptop1

 • RAM/SSD X2

  32 GB DDR5 / 2 TB

  DDR5 5200 MHz / PCIe NVME 4. generacije4

Nitro_V15_Intel_AGW_KSP_1

Grafički procesori za laptop računare NVIDIA® GeForce RTX™ serije 40

Grafički procesor za laptop serije NVIDIA® GeForce RTX™ 40 stoji iza najbržeg laptop računara na svetu za gejmere i kreativne stvaraoce. Pokreće ih izuzetno efikasna arhitektura NVIDIA Ada Lovelace, koja donosi kvantni skok i u performansama i u grafici koju pokreće veštačka inteligencija.

Nitro_V15_Intel_AGW_KSP_2
NVIDIA DLSS 3

Opremljen sa Tensor jezgrima nove generacije i brzim optičkim protokom na grafičkim procesorima serije GeForce RTX 40, DLSS 3 koristi veštačku inteligenciju da stvori dodatne kadrove visokog kvaliteta.

Praćenje svetlosti

Arhitektura Ada oslobađa svu lepotu praćenja svetlosti, koja simulira ponašanje svetlosti u stvarnom svetu. Doživite virtualne svetove sa neverovatnim detaljima koje do sada niste videli.

Tehnologije Nvidia Max-Q

NVIDIA Max-Q je napredni skup tehnologija koje koriste veštačku inteligenciju i koje optimizuju sistem za maksimalnu efikasnost. To omogućava da izuzetno brzi laptop računari budu tanki, tihi i da im baterija izuzetno dugo traje.

Era vizuelne dominacije

Gledaj kako se vaše digitalne pobede nižu jedna za drugom na živopisnom Full HD ekranu od 15,6 inča, savršeno podešenom sa munjevitom brzinom osvežavanja od 165 Hz i razmerom 16:9. To je kao da imate prolaz u gejmerski univerzum na svom krilu.

 • FHD IPS

  FULL HD

  1920 X 1080

 • Do

  165 HZ

  Učestalost osvežavanja

 • Do

  3 MS

  Overdrive vreme odziva

Nitro_V15_Intel_AGW_KSP_3

Ostani hladne glave

Sačuvaj hladnoću koliko god da su bitke vatrene, zahvaljujući inovativnim duplim ventilatorima koje ima Nitro V 15 i efikasnom izduvnom sistemu. Dok prolaziš kroz međuzvezdane konflikte, laptop je miran kao i daleki svemir.

 •  

  2,1 kg

  Lak za nošenje

 •  

  23,5 MM

  Sasvim tanki

 •  

  57 Wh

  Baterija

Nitro_V15_Intel_AGW_KSP_4

Uvek na mreži

Gejmersko svetlište je tamo gde si i ti. Na kauču? Smesti se uz brzi i stabilni Wi-Fi 6. Gejmerski kafić? Iskoristi prednost uz Gigabit Ethernet. Bez obzira na tvoju lokaciju, Nitro V 15 će se pobrinuti da uvek imaš kontrolu.

Nitro_V15_Intel_AGW_KSP_5

Nema granica sa NitroSense™

Kanališi gejmerskog stratega u sebi uz korisničku aplikaciju NitroSense. Fino podesite svoju gejmersku postavku da odgovara vašem stilu, bilo da se radi o podešavanju brzine ventilatora za one vrele bitke ili prilagođavanju svetla za imerzivna istraživanja.

Nitro_V15_Intel_AGW_KSP_6
OSVETLJENJE

Prilagodi svetlost da odgovara pozadini. Imaš mnogo mogućnosti, zato polako.

Radni režimi

Biraj između četiri režima2: Quiet, Balanced, Performance i ECO3 su takođe dostupni kada radi na bateriji.

Upravljanje ventilatorom

Izaberi Auto, Max ili podesite svoja korisnička podešavanja za ono što vam treba.

Neka te uvek čuju i vide

DTS® X: Ultra Audio pruža soničnu prednost u futurističkim bitkama. Doživi kristalno jasnu komunikaciju sa tehnologijama za smanjenje buke koje pokreće veštačka inteligencija Acer PurifiedView i PurifiedVoice.

Nitro_V15_Intel_AGW_KSP_7

Izaberi svoj savršeni Nitro V 15

Potraži svoj Nitro V 15 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.
Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.

© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
© 2023 NVIDIA, logotip NVIDIA i tehnologije Ampere arhitektura, DLSS, GeForce RTX i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
1Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Ova tri režima zahtevaju da AC adapter bude uključen u laptop računar.
3 Može se aktivirati samo kada AC adapter nije uključen.
4 Ima podršku/ležišta za do 1TB 1x PCIe NVMe SSD 4. generacije i 1TB 1X PCIe NVMe SSD 3. generacije.