Nitro 5 AMD

Igraj bez ograničenja na gejmerskom laptop računaru Acer Nitro 5 sa procesorom AMD Ryzen™ 6000 i ekranom od 15 ili 17 inča – bilo da ti je potreban za opuštenu igru ili penjanje na rang-listama na mreži.

 

Moćne karakteristike

Dominiraj svetom igre zahvaljujući udruženim snagama procesora serije AMD Ryzen™ 60001 i grafičkog procesora do serije NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 Ti (potpuno optimizovanih za maksimalni MGP). Podesi laptop na najveću brzinu i povećaj memoriju sa dva ležišta za M.2 PCIe diskove i DDR5 48001 RAM memorijom do 32 GB.

 • Microsoft®

  Windows 11 Home

  operativni sistem

 • AMD

  Ryzen™ 6000

  serija procesora1

 • Do

  GeForce RTX™ 3070 Ti

  grafički procesor za laptop računar1

 • RAM / SSD

  32 GB / 1 TB

  DDR5 48001 / M.2 PCIe 4. generacije

AMD oslobađa čist gejmerski adrenalin

Za izradu procesora serije AMD Ryzen™ 6000 korišćena je najnovija revolucionarna tehnologija za procesore od 6 nm i ovo su najnapredniji procesori za laptop računare na svetu dizajnirani da obezbede neverovatne performanse, a pri tom rade tiho i ne zagrevaju se.

 • Do

  8 jezgara

   

 • Do

  16 NIZOVA

   

Grafička kartica serije NVIDIA® GeForce RTX™ 30

Najnovija grafička kartica se bazira na arhitekturi 2. generacije NVIDIA RTX Ampere tako da dobijaš najrealističniju grafiku sa praćenjem svetlosti i najsavremenije funkcije veštačke inteligencije kao što je NVIDIA DLSS. Nove Max-Q tehnologije takođe koriste veštačku inteligenciju tako da dobijaš najbrži i najbolji tanki laptop visokih performansi.

 • Još bolje performanse sa veštačkom inteligencijom

  NVIDIA DLSS dodatno ubrzava igre i obezbeđuje kvalitet slike bez kompromisa. Podesi postavke i rezoluciju za još bolji vizuelni doživljaj.

 • Još realističniji doživljaj

  Tehnologija praćenja svetlosti predstavlja sveti gral grafike. Ova funkcija simulira pravu svetlost tako da dobijaš najrealističniju moguću grafiku.

 • Optimizovana snaga i performanse

  NVIDIA Max-Q predstavlja paket tehnologija koje koriste veštačku inteligenciju kako bi tanki laptop računari mogli da pruže neverovatne performanse.

Savršena slika. Žestoko brz.

Sve izgleda bolje u QHD rezoluciji sa tehnologijom AMD FreeSync™ Premium koja je zadužena za brz i sinhronizovan prikaz kadrova. Munjevita stopa osvežavanja od 165 Hz i vreme odziva od 3 ms2 garantuju da će igra teći glatko, bez prekida i bolje nego ikada do sada.

 • 15,6 / 17,3 inča

  veličina ekrana

 • QHD1

  2560 X 14401

 • 165 Hz1 / 3 ms2

  osvežavanje / odziv

 • AMD FreeSync™ Premium

  tehnologija

MUX UKLJUČEN, MUX ISKLJUČEN1

Sa MUX tehnologijom prekidača možeš da isključiš integrisanu grafičku karticu i tako povećaš performanse za igru, mada će u tom slučaju i baterija kraće da traje.

Savršeno hlađenje

Novi dizajn kućišta pored uobičajenih odlikuju i dodatne karakteristike: hlađenje sa dva ventilatora, dva ulaza (na gornjoj i donjoj strani) i četiri izlaza za vazduh. Uslužna aplikacija NitroSense ti obezbeđuje još bolju kontrolu nad brzinom ventilatora, osvetljenjem i drugim opcijama.

 • Hlađenje pomoću dva ventilatora

   

 • Četiri otvora za vazduh

   

 • Ulaz za vazduh na gornjoj strani

   

 • NitroSense

   

Ključ za pobedu

A kao šlag na tortu, tu je RGB tastatura1 sa 4 zone1 i namenski taster NitroSense kad želiš da preuzmeš kontrolu u svoje ruke. Tasteri WASD i tasteri sa strelicama su naglašeni tako da možeš lakše da ih ugledaš u trenucima kada treba brzo da reaguješ.

Zvuk bez premca

Još bolji zvuk preko dva zvučnika od 2 W ti obezbeđuje prednost u igri, kao i realističniji doživljaj. DTS:X® Ultra obezbeđuje kristalno jasan 3D prostorni zvuk, tako da savršeno precizno možeš da oceniš odakle se čuju tvoji protivnici.

Ubitačna veza

Intel® Killer E2600 Ethernet kontroler i Wi-Fi 6E1 veza ti obezbeđuju sve što ti je potrebno da zbrišeš protivnike na mreži.

 • Intel®

  Killer™ E2600

  Ethernet od 2,5 G

 • Qualcomm1

  Wi-Fi 6E1

  sa opsegom od 6 GHz

Mnoštvo priključaka

Poveži sve svoje periferne uređaje jer na raspolaganju ti je mnoštvo priključaka, kao što su HDMI 2.1, novi, snažni USB4™ i najnoviji USB 3.2 standard sa podrškom za 1. i 2. generaciju.

 • HDMI 2.1

  Velike brzine

 • USB 3.2 1. gen.

  SuperSpeed USB 5 Gb/s

 • USB 3.2 2. gen. Type-A

  10 Gb/s + punjenje kada je računar isključen

 • USB4™

  2. gen x 2

USAVRŠI SVOJU IGRU

PRIJAVLJIVANJE

Turnir

Pobedite na turnirima e-sporta i postanite šampion

Kurs

Pređite na sledeći nivo uz ekskluzivne kurseve i sveobuhvatnu statistiku

ZAJEDNICA

Tim talenata i veterana za stvaranje nasleđa

Izaberite svoj savršeni Nitro 5 AMD

Potražite svoj Nitro 5 AMD prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.
© 2022 NVIDIA, logotip NVIDIA i tehnologije Ampere arhitektura, DLSS, GeForce RTX i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Poboljšano vreme odziva. Postiže se pomoću funkcije LCD Overdrive.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.