Nitro 5 Intel

Dominiraj svetom igre zahvaljujući udruženim snagama procesora Intel® Core™ i7 12. generacije1 sa novom arhitekturom hibridnim performansama i grafičkih procesora serije NVIDIA® GeForce RTX™ 30.

Moćne karakteristike

Dominiraj svetom igre zahvaljujući udruženim snagama procesora Intel® Core™ i7 12. generacije1 i grafičkih procesora serije NVIDIA® GeForce RTX™ 30 (potpuno optimizovanih za maksimalni MGP). Podesi laptop na najveću brzinu i povećaj memoriju sa dva ležišta za M.2 PCIe diskove 4. generacije i DDR4 3200 RAM memorijom do 32 GB.

 • Microsoft®

  Windows 11 Home

  operativni sistem

 • Do

  12. generacije

  procesora Intel® Core™ i71

 • Do

  GeForce RTX™ 30 serije

  grafički procesor za laptop1

 • Do

  32 GB na 3200 MHz

  DDR4 memorije

Napravljen za novu generaciju gejminga

Intel® Core™ procesori 12. generacije obezbeđuju vrhunske gejmerske performanse, ali i fleksibilnost za efikasno obavljanje više zadataka istovremeno. Inovativna nova arhitektura dodeljuje odgovarajući obim posla pravom jezgru tako da zadaci koji su pokrenuti u pozadini ne prekidaju igru – slobodno ćaskaj, surfuj, strimuj, uređuj, snimaj i igraj igre i ne brini o seckanju.

 • Do

  14 jezgara

  6P jezgara + 8E jezgara

 • Do

  20 NIZOVA

  Nizovi1

Grafička kartica serije NVIDIA® GeForce RTX™ 30

Najnovija grafička kartica se bazira na arhitekturi 2. generacije NVIDIA RTX Ampere tako da dobijaš najrealističniju grafiku sa praćenjem svetlosti i najsavremenije funkcije veštačke inteligencije kao što je NVIDIA DLSS. Nove Max-Q tehnologije takođe koriste veštačku inteligenciju tako da dobijaš najbrži i najbolji tanki laptop visokih performansi.

 • Još bolje performanse sa veštačkom inteligencijom

  NVIDIA DLSS dodatno ubrzava igre i obezbeđuje kvalitet slike bez kompromisa. Podesi postavke i rezoluciju za još bolji vizuelni doživljaj.

 • Još realističniji doživljaj

  Tehnologija praćenja svetlosti predstavlja sveti gral grafike. Ova funkcija simulira pravu svetlost tako da dobijaš najrealističniju moguću grafiku.

 • Optimizovana snaga i performanse

  NVIDIA Max-Q predstavlja paket tehnologija koje koriste veštačku inteligenciju kako bi tanki laptop računari mogli da pruže neverovatne performanse.

Savršena slika. Žestoko brz.

Sa munjevitom stopom osvežavanja od 165 Hz i odzivom od 3 ms2 igra teče glatko, bez prekida i bolje nego ikada do sada. Sada možeš da računaš na vrhunsku preciznost pri pucanju u hodu sa minimalnim dupliranjem slike.

 • Do

  15,6 / 17,3

  veličina ekrana

 • Do

  QHD1

  2560 X 14401

 • Do

  165 Hz

  Učestalost osvežavanja

 • Do

  3 ms

  Vreme odziva2

MUX UKLJUČEN, MUX ISKLJUČEN1

Sa MUX tehnologijom prekidača možeš da isključiš integrisanu grafičku karticu i tako povećaš performanse za igru, mada će u tom slučaju i baterija kraće da traje.

Savršeno hlađenje

Novi dizajn kućišta pored uobičajenih odlikuju i dodatne karakteristike: hlađenje sa dva ventilatora, dva ulaza (na gornjoj i donjoj strani) i četiri izlaza za vazduh. Uslužna aplikacija NitroSense ti obezbeđuje još bolju kontrolu nad brzinom ventilatora, osvetljenjem i drugim opcijama.

 • Hlađenje pomoću dva ventilatora

   

 • Četiri otvora za vazduh

   

 • Ulaz za vazduh na gornjoj strani

   

 • NitroSense

   

Ključ za pobedu

A kao šlag na tortu, tu je RGB tastatura sa 4 zone1 i namenski taster NitroSense kad želiš da preuzmeš kontrolu u svoje ruke. Tasteri WASD i tasteri sa strelicama su naglašeni tako da možeš lakše da ih ugledaš u trenucima kada treba brzo da reaguješ.

Zvuk bez premca

Još bolji zvuk preko dva zvučnika od 2 W ti obezbeđuje prednost u igri, kao i realističniji doživljaj. DTS:X® Ultra obezbeđuje kristalno jasan 3D prostorni zvuk, tako da savršeno precizno možeš da oceniš odakle se čuju tvoji protivnici.

Ubitačna veza

Intel® Killer E2600 Ethernet kontroler, Intel® Killer™ Wi-Fi 6 AX1650i i Control Center 2.0 ti obezbeđuju sve što ti je potrebno da zbrišeš protivnike na mreži. Uživaj u igri sa minimalnim kašnjenjem i pouzdanoj vezi koju samo Killer mreže mogu da obezbede.

 • Intel® Killer™ E2600

  Killer E2600 automatski detektuje, klasifikuje i određuje prioritet mrežnog saobraćaja, a najvažnije podatke prenosi munjevitom brzinom od 1 Gb/s.

 • Intel® Killer Wi-Fi 6 AX1650i

  Najnovija tehnologija Wi-Fi 6 sa kanalima na 160 MHz obezbeđuje maksimalni protok od 2,4 Gb/s i vrhunske performanse.

 • Killer Control Center 2.0

  Pomoću ovog neverovatnog novog interfejsa gejmeri i napredni korisnici mogu lako da analiziraju, poboljšavaju i kontrolišu mrežne performanse računara.

Mnoštvo priključaka

Poveži sve svoje periferne uređaje jer na raspolaganju imaš mnoštvo priključaka, kao što su HDMI 2.1, Intel® Thunderbolt™ 4 i najnoviji USB 3.2 standard sa podrškom za 1. i 2. generaciju.

 • HDMI 2.1

  Velike brzine

 • USB 3.2 1. gen.

  SuperSpeed USB 5 Gb/s

 • USB 3.2 2. gen. Type-A

  10 Gb/s + punjenje kada je računar isključen

 • Thunderbolt™ 41

  40 Gb/s USB-C

MASTER YOUR PLAY

SIGN UP

Turnir

Pobedite na turnirima e-sporta i postanite šampion

Kurs

Pređite na sledeći nivo uz ekskluzivne kurseve i sveobuhvatnu statistiku

ZAJEDNICA

Tim talenata i veterana za stvaranje nasleđa

Izaberite svoj savršeni Nitro 5

Potražite svoj Nitro 5 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.
© 2022 NVIDIA, logotip NVIDIA i tehnologije Ampere arhitektura, DLSS, GeForce RTX i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Poboljšano vreme odziva. Postiže se pomoću funkcije LCD Overdrive.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.