Nitro 17 AMD

Pogledajte video
Nitro_17_AMD_(Spacia_PEH)_banner

Igraj bez ograničenja sa najnovijim procesorima AMD Ryzen i tehnologijom NVIDIA DLSS 3 – bilo da igraš radi zabave ili da se popneš na rang-listama.

 • windows 11
 • logo_AMD _ryzen
 • logo_Nvidia RTX
 • Wi-Fi_6E_Black
 • DTS_X_Orange_Gradient_TM

Osnažen da preuzme vođstvo

Brzina susreće istrajnost kod gejmerskog laptopa kog pokreću najnoviji procesori AMD Ryzen™, serija laptop računara sa grafičkim procesorom NVIDIA® GeForce RTX™ 40 i M.2 PCIe SSD diska sa do 32 GB DDR5 RAM memorije.

Nitro_17_AMD_(Spacia_PEH)_KSP_01

Laptop računari serije NVIDIA® GeForce RTX™ 40

Grafički procesor za laptop serije NVIDIA® GeForce RTX™ 40 stoji iza najbržeg laptop računara na svetu za gejmere i kreativne stvaraoce. Pokreće ih izuzetno efikasna arhitektura NVIDIA Ada Lovelace, koja donosi kvantni skok i u performansama i u grafici koju pokreće veštačka inteligencija.

Nitro_17_AMD_(Spacia_PEH)_KSP_02

 

 

 •  

  NVIDIA DLSS 3

  Opremljen sa Tensor jezgrima nove generacije i brzim optičikm protokom na grafičkim procesorima serije GeForce RTX 40, DLSS 3 koristi veštačku inteligenciju da stvori dodatne kadrove visokog kvaliteta.

 •  

  Praćenje svetlosti

  Arhitektura Ada oslobađa svu lepotu praćenja svetlosti, koja simulira ponašanje svetlosti u stvarnom svetu. Doživite virtualne svetove sa neverovatnim detaljima koje do sada niste videli.

 •  

  Tehnologije NVIDIA Max-Q

  NVIDIA Max-Q je napredni skup tehnologija koje koriste veštačku inteligenciju i koje optimizuju sistem za maksimalnu efikasnost. To omogućava da izuzetno brzi laptop računari budu tanki, tihi i da im baterija izuzetno dugo traje.

Uživajte u bogatom vizuelnom doživljaju

Sa brzinom osvežavanja do 165 Hz na FHD ili QHD panelu od 17 inča i sa tehnologijom Advanced Optimus igra će biti tečna, bez prekida i bez premca.

Nitro_17_AMD_(Spacia_PEH)_KSP_03

Hlađenje potpuno nove generacije

Novi dizajn kućišta pored odlikuju dodatne karakteristike: hlađenje sa dva ventilatora, dva ulaza, četiri izlaza i hlađenje termalnom penom sa tečnim metalom na procesoru.

Nitro_17_AMD_(Spacia_PEH)_KSP_04

Ubrzaj sa Wi-Fi 6E

Iskoristi Killer™ Ethernet E26001 adapter i Wi-Fi 6E RZ616 podršku da preuzmeš kontrolu nad svojom mrežom, odrediš prioritete u igri i tako preuzmeš vođstvo.

Nitro_17_AMD_(Spacia_PEH)_KSP_05

Mnoštvo priključaka

Dobro iskoristi brojne priključke, uključujući i HDMI 2.1 i USB4. Postoji i čitač MicroSD™ kartice za slučaj da zatreba.

Nitro_17_AMD_(Spacia_PEH)_KSP_06

Tvoj RGB čeka

A kao šlag na tortu, tu je RGB tastatura sa 4 zone1 i namenski taster NitroSense kad želiš da preuzmeš kontrolu u svoje ruke. Preuzmi kontrolu nad brzinom ventilatora, osvetljenjem i još mnogo toga.

Nitro_17_AMD_(Spacia_PEH)_KSP_07

Dublji zvuk sa DTS

Još bolji zvuk preko dva zvučnika od 2 W sa DTS:X™ Ultra. Prepoznaj odakle zvuk u igri dolazi s neverovatnom preciznošću.

Nitro_17_AMD_(Spacia_PEH)_KSP_08

Izaberite svoj savršeni Nitro 17 AMD

Potražite svoj Nitro 17 AMD prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.
Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
© 2023 NVIDIA, logotip NVIDIA, arhitektura Ada Lovelace, DLSS, GeForce RTX i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.


1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.