Acer Nitro 16

Nitro_16_(AN16-73)_AGW_banner
Zakoračite u novo carstvo gejminga i produktivnosti uz gejmerski laptop računar Acer Nitro 16. Napravljen za ambiciozne i dinamične, u ovoj mašini se stapaju vrhunski Intel® Core™ procesor i NVIDIA® GeForce RTX™ serije 40 grafika sa živopisnim prikazom, čineći svaku sesiju epskim putovanjem performansi i imerzije.
 • ico_windowns 11
 • ico_14th_intel_i7
 • ico_Nvidia RTX
 • logo_xbox_gamepass_BK
 • ico_dtsX

Igra bez kompromisa

Intel® Core™ procesori (14. generacija) poseduju novu, optimizovanu hibridnu arhitekturu i vodeću tehnologiju u industriji koje ti omogućavaju da ideš dalje od igre i kreativnog stvaranja. Sa Intel procesorima možeš sve. Postigni bolje rezultate u igri, ali i u stvarnom životu – Intel te osnažuje da ostvariš svoj potencijal.

 •  

  Windows 11 Home

  operativni sistem

 • Do Intel®

  Core™ i7-14700HX

  procesor (14. generacije)

 • Do NVIDIA®

  GeForce RTX™ 4060

  grafički procesor za laptop1

Nitro_16_(AN16-73)_AGW_KSP_1

Grafički procesori za laptop NVIDIA® GeForce RTX™ serije 40

Grafički procesor za laptop serije GeForce RTX™ 40 stoji iza najbržeg laptop računara na svetu za gejmere i kreativne stvaraoce. Opremljeni izuzetno efikasnom arhitekturom Ada Lovelace, laptop računari sa grafičkom karticom serije RTX 40 imaju specijalizovana Tensor jezgrima sa podrškom za VI koja omogućavaju nove doživljaje sa VI koji nisu mogući na prosečnom laptop računaru. Uživaj u kvantnom skoku u performansama sa tehnologijom DLSS 3,5 i živopisnim virtuelnim svetovima sa potpunim praćenjem svetlosti. Pored toga, tehnologije Max-Q koje pokreće veštačka inteligencija optimizuju performanse sistema, snagu, trajanje baterije i zvuk za vrhusku efikasnost.

Nitro_16_(AN16-73)_AGW_KSP_2
Nitro_16_(AN16-73)_AGW_KSP_2-1
Performanse koje pokreće veštačka inteligencija i živopisna grafika

Opremljen sa Tensor jezgrima nove generacije i brzim optičkim protokom na grafičkim procesorima serije GeForce RTX 40, DLSS 3,5 koristi veštačku inteligenciju da stvori dodatne kadrove visokog kvaliteta.

Nitro_16_(AN16-73)_AGW_KSP_2-2
Realistično osvetljenje sa praćenjem svetlosti

Arhitektura Ada oslobađa svu lepotu praćenja svetlosti, koja simulira ponašanje svetlosti u stvarnom svetu. Na snažnim laptop računarima sa grafičkom karticom za laptop serije RTX 40 i trećom generacijom RT jezgara, virtuelni svetovi su prikazani sa neverovatnim detaljima, kao nikada do sada.

Nitro_16_(AN16-73)_AGW_KSP_2-3
Optimizovana snaga i performanse

Paket tehnologija koje pokreće veštačka inteligencija optimizuje svaki aspekt laptop računara – grafički procesor, procesor, memoriju, sistem hlađenja, softver, monitor i druge – tako da dobijaš snažan uređaj koji je tanak i tiho radi.

RTX za VI

Otkrij prednosti VI na RTX grafičkoj kartici. Od poboljšane kreativnosti i izuzetno efikasne produktivnosti do munjevito brze igre – vrhunska snaga VI na Windows računarima nalazi se na grafičkim karticama NVIDIA RTX™ i GeForce RTX™.

Nitro_Nvidia_AI
Veštačka inteligencija za igru

Poboljšaj svoj doživljaj igre grafičkom karticom RTX. Pojačanje u vidu VI obezbeđuje vrhunske performanse u preko 300 igara i aplikacija zahvaljujući tehnologiji DLSS 3,5.

Veštačka inteligencija za kreiranje

Poboljšaj procese kreiranja sadržaja sa preko 100 aplikacija za kreiranje koje podržavaju VI i dobijaju ubrzanje sa RTX grafikom – uključujući paket Adobe Creative Cloud, Blender, Blackmagic Davinci Resolve, OBS Studio i druge. Iz korena promeni radne tokove sa NVIDIA Studio paketom alatki veštačke inteligencije i efikasno prati svoju kreativnost koristeći tehnologije nove generacije, kao što su DLSS i OptiX.

VI za produktivnost

Unapredi svakodnevne poslove uz RTX ubrzanje. Koristi VI da skiciraš dokumente i imejlove, sažmeš sadržaje i još toga. Uživaj u kristalno jasnim strimovanim video-sadržajima na popularnim platformama kao što su YouTube i Netflix, automatski prilagođenim za rezoluciju 4K sa RTX Video Super Resolution. I oslobodi snagu tehnologije NVIDIA Broadcast za glasovne i video opcije koje podržava veštačka inteligencija u video-konferencijama.

Živopisni prikazi, svetle pobede

Priredite gozbu svojim očima uz zadivljujući ekran WQXGA od 16 inča laptop računara Acer Nitro 16, gde je svaki kadar platno sa jasnim slikama tačnih boja. S velikom brzinom osvežavanja i podrškom za G-SYNC, budite svedok besprekorne igre bez kašnjenja, potpuno u skladu s vašom ambicijom.

 • Ekran do 16 inča

  2560 X 1600

  Rezolucija WQXGA1

 • Obuhvata

  165 Hz / 3 ms1

  Ekrano od 5001 nita

 • Bogat

  sRGB 100%1

  Preciznost boja

Nitro_16_(AN16-73)_AGW_KSP_3

Veštačka inteligencija spremna za budućnost

Pripremite se za mogućnosti veštačke inteligencije koje se stalno razvijaju, Nitro 16 VI računar obuhvata rešenja kompanije Acer, za intuitivnije i prijatnije VI iskustvo.

Nitro_16_(AN16-73)_AGW_KSP_4
ico-copilot
Copilot u operativnom sistemu Windows

Uradite više, brže nego ikad u više aplikacija uz centralizovanu pomoć generativne veštačke inteligencije funkcije Copilot u operativnom sistemu Windows 112. Dostupno pritiskom na taster za funkciju Copilot.

ico-PurifiedView
Acer PurifiedView™

Iskusite automatsko kadriranje, napredno zamućivanje pozadine i korekcija pogleda za video pozive poboljšane veštačkom inteligencijom, a tu je i tehnologija Acer TNR za izoštrenije slike pri slabom osvetljenju.

ico-PurifiedVoice
Acer PurifiedVoice™ 2.0

Koristeći algoritme veštačke inteligencije i 3. mikrofon za otkrivanje i potiskivanje neželjene buke u pozadini, Acer PurifiedVoice™ 2.0 pruža jasan zvuk bez smetnji za bolju komunikaciju.

Faktor hlađenja

Ostanite hladni pod pritiskom uz naprednu tehnologiju hlađenja. Termalna pena sa tečnim metalom i fino podešeni sistem ventilatora skladno rade da raspu toplotu, čineći vašu igru smirenom i smišljenom.

Nitro_16_(AN16-73)_AGW_KSP_5

Preciznost na dohvat prstiju

Doterajte svoje gejming i radno okruženje uz NitroSense™, sveobuhvatni komplet prilagođenih alatki koje vam omogućavaju da upravljate performansama svog laptop računara. Prilagodite brzinu ventilatora, potrošnju energije i osvetljenje da odgovaraju toku rada ili stilu igre, kako biste dobili pravo personalizovano iskustvo.

Nitro_16_(AN16-73)_AGW_KSP_6

Otkrij svoju novu omiljenu igru

Igraj preko 100 visokokvalitetnih igara sa prijateljima na računaru, konzoli, telefonu ili tabletu po niskoj mesečnoj ceni.3 Uvek će biti nečeg zanimljivog da se igra jer se igre dodaju stalno.

Nitro_gamepass

Izaberite svoj savršeni Nitro 16

Potražite svoj Nitro 16 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.
Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.

© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija. 
© 2024 NVIDIA, logotip NVIDIA, arhitektura Ada Lovelace i tehnologije DLSS, GeForce RTX i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.

1  Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Dostupnost Kopilota i vreme predstavljanja razlikuju se prema tržištu i može ih ažurirati kompanija Microsoft.
3 Primenjuju se uslovi i postoje izuzeci. U zavisnosti od regiona i uređaja, katalog igara se povremeno menja. Više informacija pogledajte na xbox.com/gamepass i https://www.ea.com/eaplay/terms. Xbox Cloud Gaming: Primenjuju se ograničenja za strimovanje. Neophodan je kompatibilni kontroler (prodaje se zasebno), podržani uređaj i aplikacija Xbox Game Pass; potrebno je proveriti sistemske zahteve. Sistemski zahtevi se razlikuju u zavisnosti od igre; performanse su bolje na naprednijim sistemima.