Acer Nitro 16

Pogledajte video
Nitro_16_Intel_(sierra_RTH)_banner

Gejmerski laptop Acer Nitro 16 sa DLSS 3 pruža vam najnoviju tehnologiju tako da možete da razgovarate, pretražujete, strimujete, uređujete, snimate i igrate, a da pri tom ne izgubite ritam.

 • windows 11
 • logo_12th_intel_i7
 • logo_Nvidia RTX
 • DTS_X_Orange_Gradient_TM

Više od performansi

Ispitaj granice sa Intel® Core™ i7 procesorom1 13. generacije1 sa novom arhitekturom hibridnih performansi. Dostigni najbolje performanse sa M.2 PCIe SSD diskom 4. generacije i do 32 GB DDR5 RAM memorije.

Nitro_16_Intel_(sierra_RTH)_KSP_01

Laptop računari serije NVIDIA® GeForce RTX™ 40

Grafički procesor za laptop serije NVIDIA® GeForce RTX™ 40 stoji iza najbržeg laptop računara na svetu za gejmere i kreativne stvaraoce. Pokreće ih izuzetno efikasna arhitektura NVIDIA Ada Lovelace, koja donosi kvantni skok i u performansama i u grafici koju pokreće veštačka inteligencija.

Nitro_16_Intel_(sierra_RTH)_KSP_02

 

 

 •  

  NVIDIA DLSS 3

  Opremljen sa Tensor jezgrima nove generacije i brzim optičkim protokom na grafičkim procesorima serije GeForce RTX 40, DLSS 3 koristi veštačku inteligenciju da stvori dodatne kadrove visokog kvaliteta.

 •  

  Praćenje svetlosti

  Arhitektura Ada oslobađa svu lepotu praćenja svetlosti, koja simulira ponašanje svetlosti u stvarnom svetu. Doživite virtualne svetove sa neverovatnim detaljima koje do sada niste videli.

 •  

  Tehnologije NVIDIA Max-Q

  NVIDIA Max-Q je napredni skup tehnologija koje koriste veštačku inteligenciju i koje optimizuju sistem za maksimalnu efikasnost. To omogućava da izuzetno brzi laptop računari budu tanki, tihi i da im baterija izuzetno dugo traje.

Savršena slika. Žestoko brz.

S brzinom osvežavanja do 165 Hz, odnosom 16:10 i monitorom WQXGA od 16 inča s tehnologijom Advanced Optimus igra će biti bez prekida i bez premca.

Nitro_16_Intel_(sierra_RTH)_KSP_03

Savršeno hlađenje

Novi dizajn kućišta pored odlikuju dodatne karakteristike: hlađenje sa dva ventilatora, dva ulaza, četiri izlaza, kao i hlađenje termalnom penom sa tečnim metalom na procesoru.

Nitro_16_Intel_(sierra_RTH)_KSP_04

Ubitačna veza

Iskoristi Killer™ Ethernet E26001 i Intel® Killer™ Wi-Fi 6 AX1650i da preuzmeš kontrolu nad svojom mrežom, odrediš prioritete u igri i tako preuzmeš vođstvo.

Nitro_16_Intel_(sierra_RTH)_KSP_05

Priključak za svaku priliku

Iskoristi mnoštvo priključaka, kao što su HDMI 2.1, Intel® Thunderbolt™ 4 i najnoviji USB 3.2 standard sa podrškom za 1. i 2. generaciju. Postoji i čitač MicroSD™ kartice za slučaj da zatreba.

Nitro_16_Intel_(sierra_RTH)_KSP_06

Ključ za pobedu

A kao šlag na tortu, tu je RGB tastatura sa 4 zone1 i namenski taster NitroSense kad želiš da preuzmeš kontrolu u svoje ruke. Preuzmi kontrolu nad brzinom ventilatora, osvetljenjem i još mnogo toga.

Nitro_16_Intel_(sierra_RTH)_KSP_07

Zvuk bez premca

Još bolji zvuk preko dva zvučnika od 2 W sa DTS X® Ultra obezbeđuje ti prednost u igri, kao i realističniji doživljaj

Nitro_16_Intel_(sierra_RTH)_KSP_08

Izaberite svoj savršeni Nitro 16

Potražite svoj Nitro 16 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.
Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.


© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
© 2023 NVIDIA, logotip NVIDIA, arhitektura Ada Lovelace, DLSS, GeForce RTX i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.


1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.