Acer Nitro 16 AMD

Uroni u svet u kojem se rad i igra besprekorno spajaju uz Acer Nitro 16 AMD. Dizajniran za živahnog preduzetnika i strastvenog igrača, ovaj laptop služi kao katalizator za inovacije i uzbuđenje. To nije samo alat; to je saputnik na tvom putu ka uspehu i avanturi.

Predstavljamo vrhunski uređaj za svakodnevno korišćenje sa ugrađenom VI

AMD ima novu liniju procesora serije AMD Ryzen™ 8040 koji su dizajnirani da ti pomognu da otkriješ nove vrhunske doživljaje uz pouzdane performanse i integrisanu inovativnu tehnologiju Ryzen™ veštačke inteligencije. Iskoristi snagu naprednog računara za posao, zabavu i doživljaje koje omogućava veštačka inteligencija.

 •  

  Windows 11 Home

  operativni sistem

 • Do AMD

  Ryzen™ 9 8945HS

  procesor

 • Do NVIDIA®

  GeForce RTX™ 4060

  grafički procesor za laptop1

Grafički procesori za laptop NVIDIA® GeForce RTX™ serije 40

Grafički procesor za laptop serije GeForce RTX™ 40 stoji iza najbržeg laptop računara na svetu za gejmere i kreativne stvaraoce. Opremljeni izuzetno efikasnom arhitekturom Ada Lovelace, laptop računari sa grafičkom karticom serije RTX 40 imaju specijalizovana Tensor jezgrima sa podrškom za VI koja omogućavaju nove doživljaje sa VI koji nisu mogući na prosečnom laptop računaru. Uživaj u kvantnom skoku u performansama sa tehnologijom DLSS 3,5 i živopisnim virtuelnim svetovima sa potpunim praćenjem svetlosti. Pored toga, tehnologije Max-Q koje pokreće veštačka inteligencija optimizuju performanse sistema, snagu, trajanje baterije i zvuk za vrhusku efikasnost.

Nitro_16_(AN16-43)_AGW_KSP_2-1

Performanse koje pokreće veštačka inteligencija i živopisna grafika

Opremljen sa Tensor jezgrima nove generacije i brzim optičkim protokom na grafičkim procesorima serije GeForce RTX 40, DLSS 3,5 koristi veštačku inteligenciju da stvori dodatne kadrove visokog kvaliteta.

Nitro_16_(AN16-43)_AGW_KSP_2-2

Realistično osvetljenje sa praćenjem svetlosti

Arhitektura Ada oslobađa svu lepotu praćenja svetlosti, koja simulira ponašanje svetlosti u stvarnom svetu. Na snažnim laptop računarima sa grafičkom karticom za laptop serije RTX 40 i trećom generacijom RT jezgara, virtuelni svetovi su prikazani sa neverovatnim detaljima, kao nikada do sada.

Nitro_16_(AN16-43)_AGW_KSP_2-3

Optimizovana snaga i performanse

Paket tehnologija koje pokreće veštačka inteligencija optimizuje svaki aspekt laptop računara – grafički procesor, procesor, memoriju, sistem hlađenja, softver, monitor i druge – tako da dobijaš snažan uređaj koji je tanak i tiho radi.

RTX za VI

Otkrij prednosti VI na RTX grafičkoj kartici. Od poboljšane kreativnosti i izuzetno efikasne produktivnosti do munjevito brze igre – vrhunska snaga VI na Windows računarima nalazi se na grafičkim karticama NVIDIA RTX™ i GeForce RTX™.

Veštačka inteligencija za igru

Poboljšaj svoj doživljaj igre grafičkom karticom RTX. Pojačanje u vidu VI obezbeđuje vrhunske performanse u preko 300 igara i aplikacija zahvaljujući tehnologiji DLSS 3,5.

Veštačka inteligencija za kreiranje

Poboljšaj procese kreiranja sadržaja sa preko 100 aplikacija za kreiranje koje podržavaju VI i dobijaju ubrzanje sa RTX grafikom – uključujući paket Adobe Creative Cloud, Blender, Blackmagic Davinci Resolve, OBS Studio i druge. Iz korena promeni radne tokove sa NVIDIA Studio paketom alatki veštačke inteligencije i efikasno prati svoju kreativnost koristeći tehnologije nove generacije, kao što su DLSS i OptiX.

VI za produktivnost

Unapredi svakodnevne poslove uz RTX ubrzanje. Koristi VI da skiciraš dokumente i imejlove, sažmeš sadržaje i još toga. Uživaj u kristalno jasnim strimovanim video-sadržajima na popularnim platformama kao što su YouTube i Netflix, automatski prilagođenim za rezoluciju 4K sa RTX Video Super Resolution. I oslobodi snagu tehnologije NVIDIA Broadcast za glasovne i video opcije koje podržava veštačka inteligencija u video-konferencijama.

Živopisni prikazi, svetle pobede

Uživaj u svakom kadru na živopisnom 16-inčnom WQXGA1 ekranu koji obezbeđuje učestalost osvežavanja od 165 Hz1 i sRGB 100%1 tačnost boja. Ovaj ekran ne služi samo na igre; to je kapija za imerzivnije radno i zabavno iskustvo, gde se svaki detalj ističe i svaki pokret je glatkiji.

 • Ekran do 16 inča

  2560 X 1600

  WQXGA1 rezolucija

 • Obuhvata

  165 Hz / 3 ms1

  Ekran od 5001 nita

 • Bogat

  sRGB 100%1

  Preciznost boja

Veštačka inteligencija spremna za budućnost

Spreman za mogućnosti veštačke inteligencije koje se neprestano razvijaju, Nitro 16 AMD računar sa veštačkom inteligencijom ima integrisan novi Intel namenski pokretač veštačke inteligencije – AMD Ryzen™ veštačku inteligenciju – kao i sopstvena Acer rešenja, za intuitivnije i prijatnije iskustvo u korišćenju veštačke inteligencije.

ico-copilot

Copilot u operativnom sistemu Windows

Uradi više, brže nego ikad u više aplikacija uz centralizovanu pomoć generativne veštačke inteligencije funkcije Copilot u operativnom sistemu Windows 112. Dostupno pritiskom na taster za funkciju Copilot.

ico-PurifiedView

Acer PurifiedView™

Isprobaj funkcije automatskog kadriranja, naprednog zamućivanja pozadine i korekcije pogleda za video pozive poboljšane veštačkom inteligencijom, a tu je i tehnologija Acer TNR za izoštrenije slike pri slabom osvetljenju.

ico-PurifiedVoice

Acer PurifiedVoice™ 2.0

Koristeći algoritme veštačke inteligencije i 3. mikrofon za otkrivanje i potiskivanje neželjene buke u pozadini, Acer PurifiedVoice™ 2.0 obezbeđuje jasan zvuk bez smetnji za bolju komunikaciju.

Faktor hlađenja

Pomeri svoje granice bez termičkog praga sa naprednim sistemom hlađenja. Termalna pasta od tečnog metala, uz fino podešen dizajn za rasipanje toplote, neumorno radi na rashlađivanju tvojih sesija, obezbeđujući stabilnost i udobnost tokom dugih sati korišćenja.

Preciznost na dohvat prstiju

Doteraj svoje gejming i radno okruženje uz NitroSense™, sveobuhvatni komplet prilagođenih alatki koje ti omogućavaju da upravljaš performansama svog laptopa. Prilagodi brzinu ventilatora, potrošnju energije i osvetljenje da odgovaraju toku rada ili stilu igre, da dobiješ pravo personalizovano iskustvo.

Otkrij svoju novu omiljenu igru

Igraj preko 100 visokokvalitetnih igara sa prijateljima na računaru, konzoli, telefonu ili tabletu po niskoj mesečnoj ceni.3 Uvek će biti nečeg zanimljivog da se igra jer se igre dodaju stalno.

Izaberite svoj savršeni Nitro 16 AMD

Potražite svoj Nitro 16 AMD prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.
Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.

© 2024 Advanced Micro Devices, Inc. Sva prava zadržana. AMD, AMD logotip strele, Radeon, RDNA, Ryzen i njihova kombinacija su zaštitni znakovi kompanije Advanced Micro Devices.
© 2024 NVIDIA, logotip NVIDIA, arhitektura Ada Lovelace i tehnologije DLSS, GeForce RTX i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Dostupnost funkcije Copilot i vreme predstavljanja razlikuju se prema tržištu i može ih ažurirati kompanija Microsoft.
3 Primenjuju se uslovi i postoje izuzeci. U zavisnosti od regiona i uređaja, katalog igara se povremeno menja. Više informacija pogledajte na xbox.com/gamepass i https://www.ea.com/eaplay/terms. Xbox Cloud Gaming: Primenjuju se ograničenja za strimovanje. Neophodan je kompatibilni kontroler (prodaje se zasebno), podržani uređaj i aplikacija Xbox Game Pass; potrebno je proveriti sistemske zahteve. Sistemski zahtevi se razlikuju u zavisnosti od igre; performanse su bolje na naprednijim sistemima.