Aspire Go Intel

Pogledajte video
aspire-go-banner

Predstavljamo Aspire Go – laptop koji sve pojednostavljuje. Dizajniran je da bude lak za korišćenje i opremljen svim što vam je potrebno da budete povezani i produktivni i tako ostvarite sjajne rezultate.

  • logo_windowns 11
  • core-intel-i3
  • logo-16-10
  • logo_acer PurifiedVoice
  • logo_EPEAT 2

Jasnoća i udobnost

Sa tankim okvirom na ekranu od 14 ili 15,6 inča, Aspire Go krasi kristalno jasna WUXGA1 rezolucija sa odnosom širine i visine1 16:10. Tehnologija Acer BlueLightShield™ štiti vaše oči tokom dužeg korišćenja za udobno gledanje.

KSP1

Brzina i skladište

Opremljen Intel® Core™ i3 N serijom procesora1, LPDDR5 RAM1 memorijom od 16 GB i munjevito brzim M.2 PCIe SSD1 diskom 3. generacije od 1 TB, ovaj laptop omogućava glatko obavljanje više zadataka istovremeno i obezbeđuje brze performanse. Takođe, možete uživati u još dužoj produktivnosti zahvaljujući bateriji koja traje neverovatno dugo.

KSP2

Dizajn prilagođen korisniku

Windows 11 Home obezbeđuje doživljaj prilagođen korisniku pomoću Kopilota u operativnom sistemu Windows unapređenog veštačkom inteligencijom2, kojem lako možete pristupiti pomoću tastera za Kopilot1, dok rešenje Acer TNR i tehnologija Acer PurifiedVoice™ poboljšavaju korisnički doživljaj tokom video poziva.

KSP3

Povezivanje

Jednostavno povežite ili punite svoje uređaje preko potpuno funkcionalnog priključka USB Type-C, dok Wi-Fi 6 i HDMI 2.1 poboljšavaju vaš digitalni doživljaj koji je brži, tečniji i pruža veći užitak.

KSP4

Otključajte potencijal sa aplikacijom AcerSense™

Status uređaja i trajanje bateriju su pod kontrolom aplikacije AcerSense™ koja takođe optimizuje prostor za skladištenje, nadzire vaše aplikacije i još mnogo toga. Ovo je svestrana alatka za još bolji doživljaj prilagođen korisniku.

KSP5

Odgovorniji prema planeti

Sa pakovanjem koje se u potpunosti može reciklirati3 i zadnjim poklopcem napravljenim sa 30% reciklirane plastike, Aspire Go poseduje i sertifikat Energy Star i EPEAT Silver4 registraciju čime vas osnažuje da donesete odgovorniju odluku pri izboru.

KSP6

Izaberite svoj savršeni Aspire Go Intel

Potražite svoj Aspire Go Intel prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija. 

Moguća su manja odstupanja u dimenzijama i težini sistema zbog odstupanja do kojih može doći tokom proizvodnog procesa.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.

2 Dostupnost Kopilota i vreme predstavljanja razlikuju se prema tržištu i može ih ažurirati kompanija Microsoft.

3 Usluge recikliranja se mogu razlikovati prema regionu. Pridržavajte se lokalnih smernica o recikliranju kada odlažete pakovanje.

4 EPEAT ocene se mogu razlikovati u zavisnosti od zemlje – posetite http://www.epeat.net da biste videli status registracije prema zemlji.