Aspire 7 Intel

Više rada. Više zabave. Laptop visokih performansi Acer Aspire 7 koristi najnovije Intel® Core™ procesore 12. generacije i grafičku karticu serije GeForce RTX™ 30 za napredne performanse u poslu i zabavi. Maksimalnu efikasnost obezbeđuju vrhunska rešenja za hlađenje i veliki izbor opcija za povezivanje.

Neprikosnovene performanse

Zahvaljujući najnovijim Intel® Core™ procesorima 12. generacije i grafičkoj kartici GeForce RTX™ 3050 Ti1, za ovaj laptop ne postoji pretežak zadatak. Sa DDR4 memorijom od 32 GB1 i dva SSD diska od 2 TB sa lakoćom ćete izaći na kraj sa zahtevnim aplikacijama.1

 • Microsoft®

  WINDOWS 11 HOME

  operativni sistem

 • Do

  12

  Jezgra

 • Do

  32 GB

  Dual DDR41

 • Do

  2 TB

  Dva SSD diska

 • NVIDIA® RTX 3050 Ti

  Snažna RTX grafička kartica 2. generacije donosi drastični skok u primeni veštačke inteligencije, realističnom prikazu i performansama. Opremljen je Ampere arhitekturom, sa novim jezgrima za praćenje svetlosti, Tensor jezgrima i multiprocesorima za strimovanje.1

 • Do 2,2 puba bolje performanse

  Najnoviji Intel® Core™ procesori 12. generacije su zaslužni za značajan porast celokupnih performansi2

Rešenja za hlađenje

Tastatura sa ulazom za vazduh poboljšava učinak hlađenja tako što odvodi do 10% više toplote u odnosu na tastaturu bez ulaza za vazduh.2 Za dodatne performanse, podesite ventilator i iskoristite dizajnirana rešenja za povećanje produktivnosti.

 • Dva ventilatora

 • Trostruke vakuumske cevi

 • Više režima hlađenja

Diskretan dizajn

Elegantno aluminijumsko kućište u intenzivnoj crnoj boji tanko svega 19,90 mm1 i sa šarkom za podizanje kućišta odlikuje diskretan dizajn. A tastatura koja ima pozadinsko osvetljenje1 omogućava postizanje boljih rezultata gde god da se nalazite i kada god da vam je potrebno.

 • Udobnost

  Tu je i ergonomski dizajn koji omogućava podešavanje nagiba za dodatnu udobnost tokom dugih sesija kucanja

 • Hlađenje

  Izdignuti dizajn omogućava bolju ventilaciju, a samim tim i hlađenje.

 • Zvuk

  Takođe, zahvaljujući izdignutom dizajnu dobijate bolje audio performanse i zvuk visoke frekvencije.3

Monitor

Uživajte u zabavnim sadržajima na potpuno nov način na FHD IPS monitoru koji ima odnos veličine ekrana i kućišta od 81,67%1 i tehnologije Acer BlueLightShield™ i Acer ExaColor™ za udobno gledanje i upravljanje bojama.

 • Acer BlueLightShield™

  Prilagodite količinu plave svetlosti koju će emitovati ekran.

 • Acer ExaColor™

  Detaljno podesite temperaturu boje i kontrast.

Povezivanje

Tu je i nova generacija tehnologije za povezivanje – idealno rešenje za brzo deljenje datoteka i glatko 4K strimovanje.

 • Wi-Fi

  6E1,3

 • Bluetooth®

  5.2

 • Thunderbolt 4

  Type C

 • HDMI

  2.1

Level Up With Xbox Game Pass Ultimate

Unlock access to hundreds of titles for your PC with a one-month free subscription to Xbox Game Pass Ultimate5.

Learn More

Pametna rešenja

Tehnologija Acer PurifiedVoice™ sa funkcijom potiskivanja buke pomoću veštačke inteligencije1 aktivno potiskuje buku u pozadini za korisnike sa obe strane ekrana, a uz to je i kompatibilna sa slušalicama i mikrofonima – savršeno rešenje za pohađanje kurseva na mreži ili komuniciranje sa članovima porodice.

Izaberite svoj savršeni Aspire 7

Potražite svoj Aspire 7 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 Na osnovu rezultata Acer interne laboratorije prilikom poređenja modela Aspire 7 (A715-75G) iz 2020. godine i modela Aspire 7 (A715-76) iz 2022. godine u režimu performansi pri čemu su korišćeni Cinebench testovi. Performanse procesora (performanse procesora Intel® Core™ i7-10750H 10. generacije u odnosu na performanse najnovijeg procesora Intel® Core™ i7-12700H 12. generacije) su poboljšane za do 2,2 puta. Stvarne performanse mogu znatno da se razlikuju u zavisnosti od specifikacija, modela proizvoda, konfiguracije, aplikacija, postavki upravljanja napajanjem, uslova rada i funkcija koje se koriste. Takođe se javljaju razlike u performansama na osnovu korišćenih komponenti, što uključuje, ali nije ograničeno na procesor, kapacitet RAM memorije, memoriju za skladištenje, ekran, rezoluciju itd.
3 Acer samostalno testiranje. Nakon testiranja i poređenja izdignutog dizajna sa ravnim dizajnom, pokazalo se da izdignuti dizajn sa podignutom šarkom i uglom odlikuju bolje performanse kada je u pitanju zvuk visoke frekvencije (više od 10 KHz).
4 Za dostizanje navedenih brzina / prednosti WiFi 6E (802.11ax) mreže neophodni su kompatibilni uređaji.
5 Besplatna jednomesečna pretplata na Xbox Game Pass Ultimate dostupna je samo na modelima na kojima je unapred instaliran Windows 11. Zavisi od dostupnosti i podložna je izmenama. Ponuda je ograničena na određene zemlje.
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške