Aspire 7 AMD

Aspire-7-main

Diskretni Aspire 7 u svom kućištu krije AMD procesore i NVIDIA grafičku karticu koji obezbeđuju vrhunske performanse. A zahvaljujući HD kameri sa funkcijama za video pozive, uživaćete u neverovatnom kvalitetu slike dok komunicirate sa prijateljima i porodicom.

 • Windows11_logo_horiz_black_rgb
 • nvidia-gf-rtx-logo-rgb-for-screen
 • logo_wifi6_BK
 • logo_AMD-Ryzen-5000

Vrhunske performanse. Neograničene mogućnosti

Aspire 7 koristi seriju mobilnih procesora AMD Ryzen™ 5000 i vrhunskim performansama zadovoljava potrebe korisnika po pitanju produktivnosti. A najnovija grafička kartica NVIDIA® RTX 3050 Ti1 i njen unapređeni prikaz omogućavaju tečan korisnički doživljaj – idealan je i za posao i za zabavu.

Aspire-7-KSP-1
 • acer-laptop-aspire-7-KSP-1-1

  Još bolje performanse sa veštačkom inteligencijom

  NVIDIA DLSS predstavlja novu neuronsku mrežu za duboko učenje koja je zaslužna za brže prikazivanje kadrova i prelepe, izoštrene slike u vašim aplikacijama.

 • acer-laptop-aspire-7-KSP-1-2

  Još realističniji doživljaj

  Tehnologija praćenja svetlosti simulira pravu svetlost tako da dobijate najrealističniji korisnički doživljaj.

 • acer-laptop-aspire-7-KSP-1-3

  Optimizovana snaga i performanse

  NVIDIA Max-Q predstavlja paket tehnologija koje koriste veštačku inteligenciju kako bi tanki laptop računari mogli da pruže neverovatne performanse.

Pozivi su sada jasni i glasni

Uživajte u razgovorima sa prijateljima i porodicom – HD veb-kamera koristi Acer tehnologiju TNR za bolji kvalitet video poziva u uslovima slabog osvetljenja, a dva DTS zvučnika su zaslužna za jasan i glasan zvuk.

Aspire-7-KSP-2
 • Aspire-7-KSP2-1

  Acer tehnologija TNR

  Acer tehnologija TNR (temporalno potiskivanje šuma) obezbeđuje sliku visokog kvaliteta čak i u uslovima slabog osvetljenja

 • acer-laptop-aspire-7-KSP2-2

  Tehnologija Acer PurifedVoice™ sa funkcijom potiskivanja buke pomoću veštačke inteligencije

  aktivno potiskuje buku u pozadini za korisnike sa obe strane ekrana. Kompatibilna je sa spoljnim slušalicama i mikrofonima.

Upečatljiv dizajn

Sjajni FHD monitor od 15,6 inča sa tankim okvirom podržava tehnologije Acer Color Intelligence™ i Acer ExaColor koje obezbeđuju bolje vizuelne performanse i celokupan korisnički doživljaj.

acer-laptop-aspire-7-KSP-3-l
 • Aspire-7-KSP-3-1

  Acer Color Intelligence™

  Dinamički podesite opseg i zasićenost boja u realnom vremenu.

 • Aspire-7-KSP-3-2

  Acer ExaColor™

  Detaljno podesite temperaturu boje i kontrast.

Povezivanje

Brojne opcije za povezivanje obuhvataju Wi-Fi 6E,2 idealno rešenje za brzo deljenje datoteka i glatko 4K strimovanje, kao i Bluetooth 5.2 sa poboljšanim kvalitetom signala. Aspire 7 ima i sve one prekopotrebne priključke za bolju produktivnost.

Aspire_7_KSP_3

Produktivnost

Aspire 7 koristi munjevito brz PCle SSD disk od 1 TB1 i DDR4 memoriju od 16 GB sa dva slota1 za korisnike kojima je potrebna velika snaga. Poboljšajte produktivnost sa preciznim tačpedom i kontrolama pomoću pokreta da biste ubrzali navigaciju kada radite u više aplikacija istovremeno.

Aspire-7-KSP-5

Dizajn

Kućište intenzivno crne boje odlikuje profesionalan dizajn sa kojim će se savršeno uklopiti gde god da ga koristite. Dakle, bilo da radite ili uživate u svom omiljenom vidu zabave, ovaj diskretni laptop Aspire 7 je pravo rešenje za vas.

Aspire-7-KSP-6

Izaberite svoj savršeni Aspire 7

Potražite svoj Aspire 7 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Za dostizanje navedenih brzina / prednosti WiFi 6E (802.11ax) mreže neophodni su kompatibilni uređaji.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.